Opublikowano 15 Kwietnia 201610 l http://fmic.pl/fmicpl/30288-pompa-paliwowa-044-fmicpl.htmlte podobno daja rade a kosztują połowe tego co Bosch
Opublikowano 15 Kwietnia 201610 l Niestety jest inna tak z ciekawości to czym się różni pompka z b7 od b6 nie licząc fwd i q ?
Opublikowano 16 Kwietnia 201610 l Zapytaj Grześka. Mam jakaś dziwna ze skomplikowanym przelewem. I szukam nowej która nie będzie kosztowała 1600zl
Opublikowano 16 Kwietnia 201610 l Na dniach będę miał walbro Gss342 czy coś muszę dokupić żeby to wsadzic czy wejdzie?
Opublikowano 16 Kwietnia 201610 l Na dniach będę miał walbro Gss342 czy coś muszę dokupić żeby to wsadzic czy wejdzie? do q wchodzi bez problemu aby kostkę zasilającą pompkę prze lutujesz
Opublikowano 17 Kwietnia 201610 l w ośce też nie problem, wczoraj montowałem i obyło się bez poważniejszej rzeźby, użyłem tylko tego co było w zestawie generalnie ludzie narzekają, że walbro głośne, u mnie stara pompa wyła wniebogłosy od nowości w porównaniu do walbro, do kabiny prawie jej nie słychać w sedanie
Opublikowano 17 Kwietnia 201610 l w ośce też nie problem, wczoraj montowałem i obyło się bez poważniejszej rzeźby, użyłem tylko tego co było w zestawie generalnie ludzie narzekają, że walbro głośne, u mnie stara pompa wyła wniebogłosy od nowości w porównaniu do walbro, do kabiny prawie jej nie słychać w sedanie no i jednak wsadziłeś walbrosa
Opublikowano 17 Kwietnia 201610 l Wczoraj dopiero doszedł Do zestawu dołączona była taka pianka chyba wyciszająca, zrolowałem ją i powstała uszczelka która fajnie można było spasować do ori kosza Jak zgram zdjęcia z montażu to wrzucę na forum. Dzięki krzysiekml za pomoc w ogarnięciu tematu
Opublikowano 20 Kwietnia 201610 l pany czy coś się stanie jak chwilę pojeżdżę ze zmienioną obudową przepływki na s3 bez korekty w sofcie? czy będzie gorzej jechać po prostu?
Opublikowano 20 Kwietnia 201610 l Panowie jak to jest z chiptuningiem + gaz? Rozmawiałem z mechanikiem to twierdził że jeśli chip tuning i zasilanie LPG to pewne wypalenie zaworów oraz duże prawdopodobieństwo wypalenia tłoku w ciągu 2lat jeśli Będzie dla samochodu się wstawialo na wysokie obroty. Stwierdził że głowica jest skonstruowana do zasilania benzyna a gaz wypala się gdzie chce i ogólnie że gaz nie wybucha tak jak benzyna i tłoki dostają po d*pie podczas pracy na LPG. Mógłby ktoś wypowiedzieć się doświadczonych jak to naprawdę jest?
Opublikowano 20 Kwietnia 201610 l Sporo aut z podniesioną mocą jeździ na lpg, jak ch*jowy gazownik to i w serii zawory powypala
Opublikowano 20 Kwietnia 201610 l moje 1.8t lataja na gazie w wiekszosci i problemow z tym związanych nie zanotowałem
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l Gaz nawet lepszy do chipa wiecej oktanow ,to mniejsze ryzyko spalania stukowego ,tylko wszystko musi byc tip top
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l Panowie czy prawy wlot do smica z b6 pasuje do b7. One są zamienne bo nr ten sam? Kombinuje prawego od b5 według kolegi Edekxp.Nie chce walnąć babola
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l Czyli prawa kierownica z b6 pasuje do b7? Sorki ale te zderzaki są całkiem inne i mnie myli
Opublikowano 22 Kwietnia 201610 l Tak pasuje, mam założoną taką u siebie, tylko te plastikowe zaślepki w zderzaku trzeba wyciąć
Opublikowano 22 Kwietnia 201610 l polecam k03rs Jaki potencjał Panie? +260-270km na dobrym setupie u mnie