Hohe Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 No, jeśli paru chłopa tłumaczy człowiekowi jak zdjąć plastik z silnika, to coś w tym jest. ?
NelsonPL Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: Nie mam numeru. Nie wiem czy tam przez ten filc rurki od nagrzewnicy i klimatyzacji nie przechodzą. Jeżeli tak to trzeba będzie je rozpinać, więc musisz jechać do warsztatu na odessanie czynnika z klimatyzacji. A jaka jest nazwa tej części? Jak to się nazywa? Wie ktoś może?
Elhape Opublikowano 17 Marca 2022 Opublikowano 17 Marca 2022 Osłona ściany grodziowej ewentualnie wygłuszenie ściany grodziowej.
gagat3k Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 W dniu 16.03.2022 o 21:35, pelonek1 napisał: Forum nie na takie tematy, jednak bardziej grzecznościowo i z szacunkiem jest napisać moje z małej litery a Niego z dużej, nawet jak pisze się w internecie Te drugie już Nelson przeedytował Mnie tak przynajmniej uczono. tak zwana netykieta Internetu.
Kasjan Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Hej! Wybaczcie lenistwo ale jak najprostszym sposobem dolozyc apple car play do 3g basic? Gdzies kiedys obil mi sie taki modul ale nie wiem czy to daje rade...
NelsonPL Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Szybkie pytanie: Czy jak mam bagażnik otwierany el. z pilota to czy można zamontować np w NaviPol zamykanie z pilota? Zaznaczam że przycisku zamykania nie ma przy klapie bagażnika. Tylko jest możliwość otwierania z pilota i z (drzwi kierowcy-przycisk otwierający) Edytowane 18 Marca 2022 przez NelsonPL
Muskel1 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) 7 minut temu, NelsonPL napisał: Szybkie pytanie: Czy jak mam bagażnik otwierany el. z pilota to czy można zamontować np w NaviPol zamykanie z pilota? Zaznaczam że przycisku zamykania nie ma przy klapie bagażnika. Tylko jest możliwość otwierania z pilota i z (drzwi kierowcy-przycisk otwierający) Trzeba dołożyć moduł, nie wiem czy Marcin takie oferuje. Musisz go zapytać. Edytowane 18 Marca 2022 przez Muskel1
mariusz36 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 57 minut temu, Muskel1 napisał: Szybkie pytanie: Czy jak mam bagażnik otwierany el. z pilota to czy można zamontować np w NaviPol zamykanie z pilota? Zaznaczam że przycisku zamykania nie ma przy klapie bagażnika. Tylko jest możliwość otwierania z pilota i z (drzwi kierowcy-przycisk otwierający) Masz sedana , nie było elektrycznej klapy w sedanie . Nie da się tego zrobić . W zawiasach klapy masz sprężyny i one otwierają klapę jak naciśniesz przycisk klapy , nie ma tam żadnej elektryki .
Muskel1 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 12 minut temu, mariusz36 napisał: Masz sedana , nie było elektrycznej klapy w sedanie . Nie da się tego zrobić . W zawiasach klapy masz sprężyny i one otwierają klapę jak naciśniesz przycisk klapy , nie ma tam żadnej elektryki . Ach rzeczywiście, nie zwróciłem uwagi na ten fakt. Dla mnie automatycznie wszystkie są Avanty 1
NelsonPL Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 2 godziny temu, mariusz36 napisał: Masz sedana , nie było elektrycznej klapy w sedanie . Nie da się tego zrobić . W zawiasach klapy masz sprężyny i one otwierają klapę jak naciśniesz przycisk klapy , nie ma tam żadnej elektryki . Nie do końca tak. Mogę otwierać bagażnik pilotem nie naciskając nic przy klapie.
Muskel1 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Bo pilot zwalnia zamek a sprężyny ciągną klapę do góry.
pelonek1 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 13 minut temu, NelsonPL napisał: Nie do końca tak. Mogę otwierać bagażnik pilotem nie naciskając nic przy klapie. Kolega @Muskel1już Ci napisał jak to działa, od siebie mogę tylko dodać, że najlepiej to podejść do auta, otworzyć klapę i przyjrzeć się jak to działa i dlaczego, więcej na przyszłość zapamiętasz 1
Tomek_091019 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 6 godzin temu, NelsonPL napisał: Nie do końca tak. Mogę otwierać bagażnik pilotem nie naciskając nic przy klapie. Ty wiesz jak działa sprężyna? Czy też potrzebny poradnik z obrazkami? 1
NelsonPL Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 1 godzinę temu, Tomek_091019 napisał: Ty wiesz jak działa sprężyna? Czy też potrzebny poradnik z obrazkami? Spokojnie, już wszystko wiem.
NelsonPL Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Co to jest adapter? Chce zamówić z Niemiec coś takiego: Die einfache Nachrüstlösung auf LED-Kennzeichenleuchten. Lieferumfang: - 2x LED-Kennzeichenleuchten - Adapterkabel - Schaumstoffrohr - Kabelbinder - Einbauleitung Artikelnummer: 8K0052110 Jest podane na stronie że podobno pasuje do modelu: A4 2008-2012 Jest to podświetlanie LED rejestracji. Podobno można zamontować do mojego modelu. Czy sposób samego montażu jest banalnie prosty? I czy nie będzie żadnych komunikatów spalonej żarówki itp przy zamontowaniu tego. Zaznaczam że jest to z oficjalnego sklepu ASO-Audi z Niemiec. (cena 50Euro) Edytowane 20 Marca 2022 przez NelsonPL
Dev Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 kup sobie na allegro za 30zł i beda swiecic tak samo
NelsonPL Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) 35 minut temu, Dev napisał: kup sobie na allegro za 30zł i beda swiecic tak samo Nie interesują mnie jakieś chinski zamienniki... Tylko czesc z ASO Edytowane 20 Marca 2022 przez NelsonPL
mariusz36 Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) 55 minut temu, NelsonPL napisał: Co to jest adapter? to taka przejściówka abyś mógł podłączyć te ledy do swojego , bo obecnie masz inne wtyczki . Na allegro przeważnie są oryginalne i tak jak pisał @Dev nie warto przepłacać Będziesz u Marcina w Krakowie to Ci to ogarnie - ma takie ledy . Edytowane 20 Marca 2022 przez mariusz36
Hohe Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 Godzinę temu, Dev napisał: kup sobie na allegro za 30zł i beda swiecic tak samo Ło Panie! Ty chyba nie śledzisz wątku Dev, że śmiesz proponować koledze Nelsonowi barachło z Allegro. ?
NelsonPL Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 16 minut temu, mariusz36 napisał: to taka przejściówka abyś mógł podłączyć te ledy do swojego , bo obecnie masz inne wtyczki . Na allegro przeważnie są oryginalne i tak jak pisał @Dev nie warto przepłacać Będziesz u Marcina w Krakowie to Ci to ogarnie - ma takie ledy . Nie opłaca mi się jechać do Marcina po te Ledy. 200zl u niego kosztują + Mój czas, itd Lepiej mi zamówić z Niemiec. Wyjdzie na to samo.
Rekomendowane odpowiedzi