KoJ@K Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Nie dużo, z tego co pamiętam to chyba wystarczylo 10-15cm rurki prostej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Hej B8 po wystrzale kurtyny i poduszki kierownicy nie odpala auto przyjechało z usa przy próbie odpalenia tylko cyka ktoś wie może w czym może być problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensor77 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 52 minuty temu, marky2552 napisał: Hej B8 po wystrzale kurtyny i poduszki kierownicy nie odpala auto przyjechało z usa przy próbie odpalenia tylko cyka ktoś wie może w czym może być problem ? Przy aku masz bezpiecznik pirotechniczny. Bedzie do wymiany takze lacznie z kurtyna i poduszka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zrobiłem tam zworkę na chwilę grubym przewodem aby 100 metrów do garażu wjechać i samochód odpalił ale wiadomo że muszę to wymienić bo zworka była na chwilę dzięki za podpowiedź gdzie szukać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Internety wypluły... Kierownica Audi A4 B8 LIFT Gliwice Kopernika • OLX.pl WWW.OLX.PL 1000 zł: 1 000 zł: Sprzedam kierownice czteroramienna do AUDI A4 B8 LIFT. Łopatki, multifunkcja. Obszyta alcantara i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Moja Piękność oczywiście posiada Audi Music Interface do systemu MMI 2G High (foto 1) Jestem bardzo z tego zadowolony bo koszt takiej zabawki to ponad 1000zł Dwa pytania: 1 Wiem że z np pendriva odtwarza bez problemu muzykę w formacie WMA Jaki format jeszcze może odtwarzać? Chodzi mi o najlepszą jakość dźwięku np FLAC itp W jakim formacie radzicie wrzucać muzę na dyski przenośne? 2. Do czego służy ten kabelek? (foto2) Dwa inne kabelki jak na fotce, oczywiście mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 12 minut temu, NelsonPL napisał: Moja Piękność oczywiście posiada Audi Music Interface do systemu MMI 2G High (foto 1) Jestem bardzo z tego zadowolony bo koszt takiej zabawki to ponad 1000zł Dwa pytania: 1 Wiem że z np pendriva odtwarza bez problemu muzykę w formacie WMA Jaki format jeszcze może odtwarzać? Chodzi mi o najlepszą jakość dźwięku np FLAC itp W jakim formacie radzicie wrzucać muzę na dyski przenośne? 2. Do czego służy ten kabelek? (foto2) Dwa inne kabelki jak na fotce, oczywiście mam. 1. Wrzuć na pendrive FLAC to się przekonasz czy odtwarza czy nie, ale wydaje mi się, że dopiero 3G+ takie odtwarza. 2G powinno odtwarzać .mp3 .wma .asf .m4a .m4b .aac .mpg .mpeg 2. To złącze do urządzeń Apple (iPod, iPhone). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 TPMS Malfunction co to znaczy ? Robię na mmi jakiś reset czy ki chu* ? znika ikonka i za chwilę to samo, w vcds tego nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Usterka układu tpms. Resetowanie nic nie da. Podłącz pod komputer i sczytaj błędy. Może któryś czujnik padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Nie mam czujników w tych kołach 19" a vcds nie łączy się z tym sterownikiem chyba że w tych kołach 18" na których przyjechał z usa są czujniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Mam na myśli czujniki ABS. W B8 masz pasywny system tpms. Sterownik ABS oblicza prędkość obrotową każego koła i porównuje je ze sobą. Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Godzinę temu, marky2552 napisał: TPMS Malfunction co to znaczy ? Robię na mmi jakiś reset czy ki chu* ? znika ikonka i za chwilę to samo, w vcds tego nie znalazłem cisnienie w kołach sprawdzałes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Dev napisał: cisnienie w kołach sprawdzałes ? Gdyby to była wina ciśnienia to komunikat mówiłby o uzupełnieniu. U kolegi jest usterka w tekście, więc coś się raczej wysypało. Tak podejrzewam przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Aaaa to w ABS nie ma żadnego błędu Ciśnienie jest w kołach Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez marky2552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Gdzieś jest na 100% błąd zapisany skoro masz komunikat o usterce tpms. Wykonaj pełny autoscan i wrzuć go w odpowiednim dziale technicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Pełny autoskan pokazuje tylko błędy Airbag bo kurtyna po wytrzale i poduszka kierownicy i nic więcej vcds nie pokazuje dziwna sprawa Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez marky2552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Jaką wersją vcds? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 21.9 nie pytaj skąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 W jakim stanie jest akumulator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Aku ładowane 2 dni prostownik pokazuje że naładowany auto na nim odpala normalnie ,ale aku jeszcze oryginał tam siedzi. Auto przyjechało na lawecie 2 dni temu ale aku było rozładowane do zera Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez marky2552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi