Awra Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Wszystko zrozumiałe, ma prawo być porównywalna do komprespra.
Shkf Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Jaki kod lakieru posiadają listwy progowe sline czy też lusterka w wersji competition?
Shkf Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Panowie mam zamiar montować u siebie układ dolotwy K&N cały kompletny, niech mi ktoś powie jak to wygląda wtedy z tym czujnikiem przeplywu powietrza czy jak to sie ta zwie który znajduje się na rurze dolotu zaraz za filtrem powietrza? Wykodować trzeba czy jak to wygląda
graphinium Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 W dniu 23.08.2023 o 11:53, Shkf napisał(a): Panowie mam zamiar montować u siebie układ dolotwy K&N cały kompletny, niech mi ktoś powie jak to wygląda wtedy z tym czujnikiem przeplywu powietrza czy jak to sie ta zwie który znajduje się na rurze dolotu zaraz za filtrem powietrza? Wykodować trzeba czy jak to wygląda Jaki masz silnik? Ja montowałem w 2.0tfsi
Shkf Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 W dniu 26.08.2023 o 16:03, graphinium napisał(a): Jaki masz silnik? Ja montowałem w 2.0tfsi 2.0 tfsi mam no
marky2552 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Odkleiło mi się mocowanie lusterka wstecznego z prawej strony przez co jadąc po nierównościach lusterko telepie się na boki i połowicznie tam gdzie jest odklejone nie przylega żelek przez co czujnik deszczu wariuje jest możliwość sklejenia tego do szyby ?
Tomek_091019 Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 Panowie czy ktoś może polecić jakiś warsztat do "zachipowania" w okolicy Opola lub ogólnie w opolskim? Na googlach jedyne jakieś wyżej oceniane co znalazłem to K-Sport Auto Serwis S.C. Czy ktoś może korzystał? W najgorszym wypadku coś bliżej ze śląskiego/dolnośląskiego, bo u nas w województwie to ogólnie bieda 😅
Shkf Opublikowano 4 Września 2023 Opublikowano 4 Września 2023 Panowie chcę kupić vcdsa na własny użytek, gdzie, co jak itd. Chętnie się dowiem na co patrzeć lub skąd kupić. Mogę nawet od kogoś z grupy jeśli jest tu ktoś z moich okolic i ma to ustrojstwo.
szafa Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 4 godziny temu, Shkf napisał(a): Panowie chcę kupić vcdsa na własny użytek, gdzie, co jak itd. Chętnie się dowiem na co patrzeć lub skąd kupić. Mogę nawet od kogoś z grupy jeśli jest tu ktoś z moich okolic i ma to ustrojstwo. Pisz do Hammera
Shkf Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 36 minut temu, szafa napisał(a): Pisz do Hammera Mogłeś oznaczyć dokładnie o kogo chodzi bo dużo jest osób o podobnym nicku itd.
NelsonPL Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 5 godzin temu, Shkf napisał(a): Panowie chcę kupić vcdsa na własny użytek, gdzie, co jak itd. Chętnie się dowiem na co patrzeć lub skąd kupić. Mogę nawet od kogoś z grupy jeśli jest tu ktoś z moich okolic i ma to ustrojstwo. Tylko oryginalny z firmy Adako. i najlepiej taką wersje: HEX-NET® + VCDS® i VCDS-Mobile® - Pro
Dev Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 5 godzin temu, Shkf napisał(a): Panowie chcę kupić vcdsa na własny użytek, gdzie, co jak itd. Chętnie się dowiem na co patrzeć lub skąd kupić. Mogę nawet od kogoś z grupy jeśli jest tu ktoś z moich okolic i ma to ustrojstwo. Mam oryginalnego VCDSa i VCP, używane ale 100% sprawne, jednego z nich mogę sprzedać
Caporeira Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 5 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Tylko oryginalny z firmy Adako. i najlepiej taką wersje: HEX-NET® + VCDS® i VCDS-Mobile® - Pro Jaki koszt? Można kupić tylko mobilną?
R4xx Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 11 godzin temu, Shkf napisał(a): Panowie chcę kupić vcdsa na własny użytek, gdzie, co jak itd. Chętnie się dowiem na co patrzeć lub skąd kupić. Mogę nawet od kogoś z grupy jeśli jest tu ktoś z moich okolic i ma to ustrojstwo. http://www.e-service.info.pl/VAG012.html
NelsonPL Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 (edytowane) 25 minut temu, Caporeira napisał(a): Jaki koszt? Można kupić tylko mobilną? Koszt: 3.379zł i tylko taką wersję polecam. Edytowane 5 Września 2023 przez NelsonPL
Muskel1 Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 Nie można kupiĉ tylko mobilnej bo taka nie istnieje. VCDS Mobile jest (dodatkową) aplikacją, która współpracuje tylko w wersją HEX- NET. Niestety ale ta aplikacja jest bardzo słaba, gdyż Ross-Tech nie łoży nakładu pracy, aby ją rozwijać. Swoją uwagę koncentrują na wersji VCDS dla Windows. Tu masz cenę: https://www.vag-com.pl/index.php?mod=sklep&item=5 W dniu 5.09.2023 o 13:08, NelsonPL napisał(a): Koszt: 3.789zł i tylko taką wersję polecam. Masz taką?
NelsonPL Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): Masz taką? Jeszcze nie mam Mam zamiar taką kupić.
pelonek1 Opublikowano 5 Września 2023 Opublikowano 5 Września 2023 6 minut temu, NelsonPL napisał(a): Jeszcze nie mam Mam zamiar taką kupić. To po co polecasz? 😛
Rekomendowane odpowiedzi