george Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia W dniu 17.04.2024 o 14:34, Hugo napisał(a): @Osiollekk też muszę zamówić do A5 CPMB - 06H103495AK Tą ofertę patrzyłem z ASO https://allegro.pl/oferta/separator-oleju-odma-2-0-tsi-06h103495ak-oryginal-14571121541 @_małyTM_ ma dobre ceny. 1
_małyTM_ Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia @george słabo...ale można zrobić 06H103495AK - 355 z wysyłką, jak pobranie to + 20
Osiollekk Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Ogarnąłem w końcu jaki amor potrzebuje na tył przy springach h&r, pytanie tylko czy iść w SACHS 313366 (225zł) czy w BILSTEIN B8 (550zł)?
Leszczonka Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Witam Panów sięgam porady gdzie wystroić na Śląsku auto najlepiej,moje dwa typy to compsport w Bielsku oraz dynosoft w Katowicach,chyba że macie jeszcze jakiś sprawdzonych tunerów na Śląsku i pewnych ?
marcin_o23 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) 26 minut temu, NelsonPL napisał(a): Navipol - Kraków Polecam. taaaa Marcin nie jest tunerem Edytowane 7 Maja przez marcin_o23
marcin_o23 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja 47 minut temu, Leszczonka napisał(a): Witam Panów sięgam porady gdzie wystroić na Śląsku auto najlepiej,moje dwa typy to compsport w Bielsku oraz dynosoft w Katowicach,chyba że macie jeszcze jakiś sprawdzonych tunerów na Śląsku i pewnych ? na śląsku masz jeszcze Walke Motorsport
Michu1996 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja 18 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Navipol - Kraków Polecam. Marcin zajmuje się doposażeniem aut, a nie hamowaniem ich
george Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja W dniu 5.05.2024 o 15:31, Osiollekk napisał(a): Ogarnąłem w końcu jaki amor potrzebuje na tył przy springach h&r, pytanie tylko czy iść w SACHS 313366 (225zł) czy w BILSTEIN B8 (550zł)? Bilstein B8 to już nieco usportowiona seria, B4 to chyba odpowiednik serii. W dniu 7.05.2024 o 13:06, Leszczonka napisał(a): Witam Panów sięgam porady gdzie wystroić na Śląsku auto najlepiej,moje dwa typy to compsport w Bielsku oraz dynosoft w Katowicach,chyba że macie jeszcze jakiś sprawdzonych tunerów na Śląsku i pewnych ? Jeżeli jesteś z północy Śląska to kilkadziesiąt kilometrów jest @Łukasz13.
Elhape Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Jeśli nic się nie zmieniło to Bilstein B8 to już wersja o skróconym skoku stosowana przy sprężynach obniżających więcej niż -30mm.
R4xx Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Hej wszystkim. Potrzebuję pomocy w odnalezieniu 2 brakujących elektrozaworów w moim 3.2FSI (Audi A5 08r). Wiszą 2 wtyczki i jeden wężyk jest zaślepiony. Staram się ustalić co do czego. Tak jest u mnie: Tak powinno być: Dodam, że mam problem z klimatyzacją. Mimo, że klima jest włączona (HVAC pokazuje załączoną sprężarkę i ciśnienie) układ nie wydala. Widzę na wężu idącym do nagrzewnicy zawór, który powinien być sterowany podciśnieniem. Nie ma na nim wężyka.
mlodyQ Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Hej, potrzebuję wymienić lampkę asystenta zmiany pasa ruchu w poliftowym lusterku kierowcy. Znalazłem numery: 8F1949145 i 8F1949146. Która to lewa? Dzięki
lucasek Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja 2 godziny temu, mlodyQ napisał(a): Hej, potrzebuję wymienić lampkę asystenta zmiany pasa ruchu w poliftowym lusterku kierowcy. Znalazłem numery: 8F1949145 i 8F1949146. Która to lewa? Dzięki Lewa to ta z nieparzystą cyfrą na końcu. W tym przypadku 8F1949145
NelsonPL Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Chwilami nie działają spryskiwacze szyby. Na długiej trasie zauważyłem, że czasami spryskiwacze nie działają... Poziom płynu jest OK. Czy to zapchane dysze spryskiwaczy szyby? Jeśli tak to jak je wymontować i wyczyścić?
pelonek1 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 23 minuty temu, NelsonPL napisał(a): Chwilami nie działają spryskiwacze szyby. Na długiej trasie zauważyłem, że czasami spryskiwacze nie działają... Poziom płynu jest OK. Czy to zapchane dysze spryskiwaczy szyby? Jeśli tak to jak je wymontować i wyczyścić? Długość trasy nie ma wpływu na to czy dysze się zapychają bo albo są zapchane (co jest mało prawdopodobne) i nie pryskają albo są drożne i wszystko z nimi ok. Odnośnie demontażu to maska w górę, odpinasz wszytko co do nich podpięte i wypychasz. Powodzenia 👍
NelsonPL Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Dziwne jest to , że raz działają raz nie.. Przykład: Jadę 200 km autostradą i nie działają przez całą drogę. Gaszę auto na chwilę na stacji benzynowej i po odpaleniu i ruszeniu w dalszą drogę nagle już działają.
pelonek1 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 4 minuty temu, NelsonPL napisał(a): Dziwne jest to , że raz działają raz nie.. A pompka działa?
NelsonPL Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) Działa... Edytowane 29 Maja przez NelsonPL
R4xx Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Hej, mógłby ktoś zerknąć w schematy i podać mi nr elektrozaworu, który steruje zaworem wody 1J0819809? Dzięki wielkie.
Rekomendowane odpowiedzi