sebek89 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 A czy ktoś był może w ztr tuning w łodzi na puszkina 80?? jeśli tak to proszę o jakiś komentarz
bartoooo Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Panowie kogo polecicie z okolic Lublina ???Chce zrobić sam program w 1.8t , jakis czas temu dzwonilem do Fabryki Mocy w Lublinie i krzykneli 1500 zł , chyba troche zadrogo jak za sam program... ludzie piszą ze da rade zrobić za 800 900 zł...
Sensei Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 Fabryki Mocy w Lublinie i krzykneli 1500 zł Niech się cenią jeśli tym na życie zarabiają.
silnik Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Panowie kogo polecicie z okolic Lublina ??? Chce zrobić sam program w 1.8t , jakis czas temu dzwonilem do Fabryki Mocy w Lublinie i krzykneli 1500 zł , chyba troche zadrogo jak za sam program... ludzie piszą ze da rade zrobić za 800 900 zł... Polecam Daron7 z tego forum, choć on tu mało zagląda. Jest to chłopak z Poniatowej ale naprawdę ogarnia temat i w miarę dobra cena. Jak chcesz to mogę ci wysłać nr telefonu na priv.
bartoooo Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 dzieki, ale chyba wole zrobic to na hamowni ... mozecie cos powiedzieć o http://ame-tuning.pl/??
silnik Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 dzieki, ale chyba wole zrobic to na hamowni ... mozecie cos powiedzieć o http://ame-tuning.pl/??On ma hamownie, będziesz miał wykres itp. Ludzie z całej Polski do niego przyjeżdżają. Ale twoja sprawa jak chcesz przepłacać za logo itp.
tipmaniak Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, Panów Przeglądałem kilka wątków i ten temat Chcę podnieść moc w mojej a4 b6 1.9 tdi seria Z tego co wyczytalem to z moich okolic (strzelce opolskie) dużo ludzi poleca Aligatora z Katowic Dynosoft Będzie to dobry wybór czy polecacie kogoś innego z moich okolic Panowie a Ctr-tuning zabrze ? Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez tipmaniak
audicoman Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Panowie kogo polecicie z okolic Lublina ??? Prochip z Nałęczowa, polecam robiłem 3 lata temu A6 1.9 TDI
dawid93 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam kolegow. Poszukuje kogos dobrego do podniesienia mocy w 1.9TDI AVF z Wlkp (jestem z okolic Konina) jesli bedzie ktos naprawde dobry jestem w stanie dojechac ok 300km. Czy Rogalotti z WWE zajmuje sie tym jeszcze ? (widze sporo dobrych opini o nim od Was) Jesli tak moze ktos podac namiar do niego?? Z gory dzieki! Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez dawid93
Blachu Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam kolegow. Poszukuje kogos dobrego do podniesienia mocy w 1.9TDI AVF z Wlkp (jestem z okolic Konina) jesli bedzie ktos naprawde dobry jestem w stanie dojechac ok 300km. Czy Rogalotti z WWE zajmuje sie tym jeszcze ? (widze sporo dobrych opini o nim od Was) Jesli tak moze ktos podac namiar do niego?? Z gory dzieki! Skontaktuj się z naszym forumowym kolegą "juby_p" z Płocka, nie masz strasznie daleko. Piotrek mocno ogarnia te tematy, a do tego w rozsądnej cenie. Softy pisze indywidualnie pod klienta, a nie jakieś gotowce. Moje auto wyszło spod jego ręki, a także wielu innych osób. Polecam Ci go
adrian998998 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 dzieki, ale chyba wole zrobic to na hamowni ... mozecie cos powiedzieć o http://ame-tuning.pl/?? Jedz do kolegi Daron7 ogarnie Ci temat na 100% chyba że chcesz przepłacać... Witam kolegow. Poszukuje kogos dobrego do podniesienia mocy w 1.9TDI AVF z Wlkp (jestem z okolic Konina) jesli bedzie ktos naprawde dobry jestem w stanie dojechac ok 300km. Czy Rogalotti z WWE zajmuje sie tym jeszcze ? (widze sporo dobrych opini o nim od Was) Jesli tak moze ktos podac namiar do niego?? Z gory dzieki! Rogalotti jest z Warszawy a nie z WWE...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Hej chłopaki. Gdzie w okolicach Opola ew. Wrocław, Katowice, można zrobić pewny chip do AEB.?
tipmaniak Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Up. Zadałem te same pytanie i cisza daynsoft all igator Katowice, albo ctr tuning zabrze U tych drugich jestem umówiony
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Up. Zadałem te same pytanie i cisza daynsoft all igator Katowice, albo ctr tuning zabrze U tych drugich jestem umówiony Ile bulisz ??
afroo. Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 CompSport Bielsko-Biała Stage2 do 2.0TFSI czyli DP+program = 4000zł. Moim skromnym zdaniem Panom z CS ostatnie upały trochę zaszkodziły..
ame-tuning Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 dzieki, ale chyba wole zrobic to na hamowni ... mozecie cos powiedzieć o ame-tuning.pl??Jedz do kolegi Daron7 ogarnie Ci temat na 100% chyba że chcesz przepłacać... Przestań ...mam dobre ceny .....jeśli ktoś chce soft pod auto z hamownią obciążeniową ...w lubelskim nie znajdzie taniej .....
kamils111 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam. Prosze o sugestie ws tunerow z grodu Kraka 1 Compsport Krakow 2. TTC Tuning 3. GCS Tuning
radimm Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam. Prosze o sugestie ws tunerow z grodu Kraka 1 Compsport Krakow 2. TTC Tuning 3. GCS Tuning W TTC, robiłem standardowy remap, a poźniej kolejny pod większe graty. Złego słowa nie powiem. Auto bez awaryjnie jeździło. Daniel wie co robi
szczepanov Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam. Poszukuje kogos z Łodzi bądź okolic kto madrze zrobilby program do 1.8t 163km bfb? Mozecie koledzy kogos polecic?
Rekomendowane odpowiedzi