spetsnaz Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 wczoraj ok 20 na ulicy Domaniewskiej w Warszawie, srebrne B6 avant z klubowymi ramkami. rejestracja ZS 29**K. pozdrawiam kierownika, ja jechałem szarym Q7 na blachach WE tez go czesto widuje, bo pracuje na Domaniewskiej ale nie mam pojecia kto to. to ten z listą płac na boku i czarnymi listwami?
KENOiX Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 dziś 7:45 na Żołnierskiej srebrne B6 Avant S-line chyba WWY, kolega stojący w korku pozdrowił mnie długimi. Pozdrawiam kierownika Pozdrawiam spetsnaz ty to masz wzrok, że wylukałeś ramkę klubową
spetsnaz Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 spetsnaz ty to masz wzrok, że wylukałeś ramkę klubową no niestety, zboczenie ten układ kolorów wpada w oko. A wzrok zawiesza mi się przez chwilę na każdej A4 którą widzę po drodze.
Aydaho Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 spetsnaz ty to masz wzrok, że wylukałeś ramkę klubową no niestety, zboczenie ten układ kolorów wpada w oko. A wzrok zawiesza mi się przez chwilę na każdej A4 którą widzę po drodze. mam to samo .... a czasem nawet ciezko wyhamować po takim zawieszeniu
musti Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Sobota. Ołtarzew w kierunku Błonia srebrne b6 (ww xxxx) ok godziny 7;30 pozdrawiam kierownika :-) Przyłączam się również do pozdrowień kierownika tego autka tylko tym razem leciał ze strony Sochaczewa ok 12:30 nie zdążyłem mrugnąć długimi leciałem od Błonia na Sochaczew. Buba spotkany dziś po 8 leciał na wiadukt i centrum Grodziska byłem 2 auta za Twoim parchem
KENOiX Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Panowie czy ktoś kojarzy granatowe B6 Avant na blachach WU 5566? wlepa na klapie.
landryn86 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Granatowe B6 kombi, rejestracja FMI, ramki klubowe, autko widziane dziś około 13.00 w Warszawie na Wysockiego. Pozdro dla kierownika
spetsnaz Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Ciemny Avant B6 na numerach WJ zaparkowany dziś przy Wisłostradzie.
musti Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Czarna B5 w kombi numery WGR **M* zaparkowana dziś na Wolskiej w Wawce z przodu ramki klubowe rzuciły się w oko Pozdrawiam kierownika
Flyer Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 wczoraj ok 20 na ulicy Domaniewskiej w Warszawie, srebrne B6 avant z klubowymi ramkami. rejestracja ZS 29**K. pozdrawiam kierownika, ja jechałem szarym Q7 na blachach WE tez go czesto widuje, bo pracuje na Domaniewskiej ale nie mam pojecia kto to. to ten z listą płac na boku i czarnymi listwami? ten
Buba Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Sobota. Ołtarzew w kierunku Błonia srebrne b6 (ww xxxx) ok godziny 7;30 pozdrawiam kierownika :-) Przyłączam się również do pozdrowień kierownika tego autka tylko tym razem leciał ze strony Sochaczewa ok 12:30 nie zdążyłem mrugnąć długimi leciałem od Błonia na Sochaczew. Buba spotkany dziś po 8 leciał na wiadukt i centrum Grodziska byłem 2 auta za Twoim parchem
marcin248 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Dzisiaj po 18tej Tor Lublin B5 po prawej na dole czarna, obklejona szyba, duża felga, ramki klubowe tył, i po jezdzie stojące wyżej po prawej też B5 ramki klubowe tył stanąłem obok ale ramki zauważyłem dopiero jak odjechała gadałem z brejdakiem ale Cię widziałem pozdro dla wszystkich
moro99 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 kogo dzisiaj otrabilem w B6 kondom chyba granat ok 14 na moscie slasko-dabrowskim ? (Lecialem na moto ale otrabilem i pomachalem)
pioteros Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 HarryH czmychnął w strone garnizonu 20 minut temu, ->w końcu pierwszy raz zobaczyłem twe auto pozdrawiam
slodki79 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 kogo dzisiaj otrabilem w B6 kondom chyba granat ok 14 na moscie slasko-dabrowskim ? (Lecialem na moto ale otrabilem i pomachalem) Wiedziałem że napewno to musi być ktoś z klubu Tak to byłem ja i mam czarną furmankę. Dzięki i Pozdrawiam
grn Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Dzisiaj po 18tej Tor Lublin B5 po prawej na dole czarna, obklejona szyba, duża felga, ramki klubowe tył, i po jezdzie stojące wyżej po prawej też B5 ramki klubowe tył stanąłem obok ale ramki zauważyłem dopiero jak odjechała gadałem z brejdakiem ale Cię widziałem pozdro dla wszystkich strzała
kajzera Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Ciemny Avant B6 na numerach WJ zaparkowany dziś przy Wisłostradzie. Może to ja
wojci Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 w ubiegły czwartek na Świętoduskiej, 7 rano czarne b5 po lifcie LUB xxxx parkował na chodniku po lewej, ja wjeżdżałem w bramę po prawej, w ostatniej chwili zauważyłem wlepę na klapie. Pozdro chyba parkujesz w tych okolicach codziennie??
Przemots Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 W niedziele PARAF widziany na alejach jerozolimskich w stronę Pruszkowa.Stałem w korku przed Łopuszańską
juropek Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Pozdro dla kierowcy B6 z rameczkami klubowymi rej. TKN ... ,widzianego na Puławskiej w okolicach kościoła w Pyrach o 13:30
Rekomendowane odpowiedzi