chriss Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dziś o 13:30 na skrzyżowaniu Przybyszewskiego i Śmigłego-Rydza ciemnoniebieski Avant na blach EOP XXXX na klubowych ramkach To byłem ja Pozdrawiam kolege
bartek1605 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dziś o 13:30 na skrzyżowaniu Przybyszewskiego i Śmigłego-Rydza ciemnoniebieski Avant na blach EOP XXXX na klubowych ramkach To byłem ja Pozdrawiam kolege Pozdrawiam również
moro99 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dzisiaj w wawce ok 12:30 na ul św Wincentego przy Kondratowicza spotkane czarne (ciemne) B5 z ramkami klubowymi - zapomnialem numerow :\ - Pozdrowionka
OLO_GDA Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 czwartek na trasie nr 7 (wawa gdansk) jakos chyba w okolicach olsztynka, a moze nie tam tylko blizej wawy . kurde skleroza. w kazdym razie - wyprzedzone granatowe B5 z nalepka na klapie. numery zapomniane ;] . kierowca obtrabiony, "pomrugany" awaryjkami , ale wygladal na zdziwionego :polew:
Kolkov Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 wczoraj ok.13 w Starej Miłosnej nieopodal Mac'a, namierzona bordowa B5 Avant TOS*** z ramkami klubowymi Pozdro dla kierownika
Milczar Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dziś ok 15:30 na skrzyżowaniu Jerozolimskich z Łopuszańską widziana zielona A4 b5 Avant z lepą na klapie. Numery LRY... Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki (nie widziałem kto prowadził bo auto przejechało obok mnie).
janjazda Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dziś ok 15:30 na skrzyżowaniu Jerozolimskich z Łopuszańską widziana zielona A4 b5 Avant z lepą na klapie. Numery LRY... Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki (nie widziałem kto prowadził bo auto przejechało obok mnie). czy na pewno zielona?? bo ja tam przejeżdżałem o tej godzinie, ale mam czarną :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Bigos widziany w Wawie na Rejtana w niedziele jakos w południe/popołudniu ładnie masz ten boczek przetarty
Milczar Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 czy na pewno zielona?? bo ja tam przejeżdżałem o tej godzinie, ale mam czarną :gwizdanie: Nie dam sobie nic uciąć ani dokleić ale wydaje mi się, że była zielona Chociaż mogłem się pomylić bo jakoś tak niewiele dziś ogarniam :/
bigos_s Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Bigos widziany w Wawie na Rejtana w niedziele jakos w południe/popołudniu ładnie masz ten boczek przetarty no wygląda jak po bliskich spotkaniach z TIRem na rondzie michallo33 też tam stał. było dzwonić byśmy zrobili mini spota na ziemi mazowieckiej
MoorPH Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Srebrny avant b5 z tablicami klubowymi - rondo na husarskiej w Legionowie
marcys Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 pozdrowionka dla kierownika b6 srebrnej avant nr rej ZS........ mijaliśmy się przy cmentarzu na brudnie w wawie
MoorPH Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 POzdro dla kierownika który dziś zaparkował obok mnie w arkadii blachu KLI - albo jakoś tak nie pamietam bo gorączke miałem..
lexpar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dzisiaj 13.04.2010 Warszawa Wał Miedzeszyński godz. ok. 15 (kierunek Otwock A4 B5 czarne ) ramki klubowe (takie jak moje :>) nr WF 94*** (bo reszty nie pamiętam :polew: )leciałem BMW 745. Staliśmy na światłach, włączyłem awaryjne. Może zakumał ? Kto to był?. Bo ramki z pierwszego rzutu, więc kolega z doświadczeniem klubowym. Pozdrawiam
T-żółw Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jak bmw mignęło awaryjnymi to pomyślalem, ze to może Ty brachu...albo komuś pstryczki się pokićkały odpozdrawiam
lexpar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Żółwiku to byłeś Ty ???? Specjalnie dałem w pedałek, aby być przed Tobą. Pozdro!
oZiX Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dziś po 16 na Myśliborskiej zaparkowane czarne b6 avant WA...
miro_x Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dzisiaj po 15 od strony Łomianek na grota i w kierunku Prymasa próbowałem dogonić i nawet mi sie udało szarego avanta na xenach i blachach LZA. Chwile jechałem przed kolegą ale nie zdązyłem zamrygać światłami i uciekł na prawo. Jechałem skodziną biała praktik. A później na Popularnej pod BRW widziałem zaparkowane czarne B5 w sedanie z naklejkami s-line. Jak wyjeżdzłem po 18 to jeszcze stało. Ktos tam pewnie pracuje. Budowałem ten salon
Przemots Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wczoraj na alejach w stronę Warszawy przed Łopuszańską prawym pasem śmignęło B7 avant na WX z wlepą forumową między 15 a 16.pozdro
Buba Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Kto stal wczoraj cala noc na sadowej w grodzisku? srebrne B5 sedan, WW......, rameczka streetracing.pl, naklejka klubowa, naklejka kreatora mocy
Rekomendowane odpowiedzi