Opublikowano 5 Października 20196 l 10 godzin temu, Langista napisał: Czuję się trochę jakbym pisał sam ze sobą.. kolejne pytanie : czy któryś z Was też widział u siebie po zamknięciu samochodu lekko żarzący przycisk świateł awaryjnych? Czy po prostu mam coś w kablach pogrzebane? Świeci póki can nie wyłączy się przez kilka minut.
Opublikowano 5 Października 20196 l To mnie uspokoiliście. Jak długo się święci to nie wiem, ale rano jak zachodze do auta, to się nie świeci już. Bałem się że mam coś z instalacją porobione, bo poprzedni właściciel dołożył autoalarm i zmieniał głośniki, ale nie rzucałem okiem jak to zrobił.
Opublikowano 7 Października 20196 l Siema Jest ktoś w stanie po numerze felgi odczytać jaki ma kod lakieru bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć jakaś etka online wyszukuje je jako felgi ale nic więcej nie pisze 8P0601025CC Edytowane 7 Października 20196 l przez marky2552
Opublikowano 7 Października 20196 l 12 minut temu, marky2552 napisał: Jest ktoś w stanie po numerze felgi odczytać jaki ma kod lakieru
Opublikowano 13 Października 20196 l 4 minuty temu, marky2552 napisał: numer katalogowy wyjmaków rnse Brutto ok 40 zł
Opublikowano 17 Października 20196 l Cześć, Kto pomoże w przypisaniu immo id no nowego licznika RB4? Zmieniam na kolor, Vag eeprom programmer pobrałem piny mojego starego i nowego licznika ale chyba poległem na samej mecie czyli adaptacji nowego licznika. Nie wiem czemu, ale nowy licznik nie potrafi pobrać vinu i immo id z ECU silnika. Mam dumpy encrypted i decrypted z starego i nowego licznika. Znajdzie się jakaś poczciwa dusza i przypisze z palca Vin i immo id we wsadzie nowego licznika? To chyba jedyna droga. Myślę że Vag can dash załatwi sprawę. Bądź na miejscu opolskie, Śląsk dojadę Edytowane 17 Października 20196 l przez jaras99
Opublikowano 30 Października 20196 l Panowie mamy kogoś na grupie z okolic Frankfurtu nad menem koło koloni ?
Opublikowano 3 Listopada 20196 l Wygląda na konwerter wpięty np w tylne głośniki celem wyciągnięcia sygnału na czincze by mieć możliwość podpięcia wzmaka i np suba.
Opublikowano 3 Listopada 20196 l No to akurat jasne, ale szukałem już kilku takich subów i żaden nie miał takich wyjść, chociażby to pierwsze już jest dla mnie zagadką.. Edytowane 3 Listopada 20196 l przez Langista
Opublikowano 3 Listopada 20196 l 3 godziny temu, Langista napisał: No to akurat jasne, ale szukałem już kilku takich subów i żaden nie miał takich wyjść, chociażby to pierwsze już jest dla mnie zagadką.. To pierwsze to kabelek od pilota sterującego, podbicie basem. Podpina się go pod wzmak i z kabiny podkręcasz sobie yeb...e suba Edytowane 3 Listopada 20196 l przez Gregory87
Opublikowano 3 Listopada 20196 l A, to już na 100% wiem co za urządzonko mam nad kolanem w półce niech sobie siedzi, i tak się tego pozbędę jak wnętrze będę wymieniał a jak na razie to nie wadzi, tylko żartuje czasem ze znajomych, że telefon stacjonarny mogą podłączyć ? Edytowane 3 Listopada 20196 l przez Langista
Opublikowano 12 Listopada 20196 l Ktoś z Was ma dostęp do części z ASO? Potrzebuję zamówić wąż powrotny z magla do chłodniczki (o ile w ogóle jest dostępny) i najlepiej z chłodniczki do zbiorniczka.