Sedrak Dan Opublikowano 25 Listopada 2019 Opublikowano 25 Listopada 2019 1 minutę temu, MaTeo85 napisał: Wydaje mi się że chodzi Ci o kolegę @kkam Dzięki. Napisałem do niego. Człowiek nie ma fejsbuka i nagle traci kontakt z całym światem
CZIKITA Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 Audi A4 S4 B6 Sedan 1.9tdi 130 AWX Full Sline Navi Kolor Fis Nowy Sącz - Sprzedajemy.pl SPRZEDAJEMY.PL 14 666 zł: Audi A4 B6 1.9tdi AWX 130km 2003r Full opcja dziadu bez finansowego wkładu Picze, piczki, pierdziawki i biczki kto szuka wypasionej... Fajna full opcja polecam
george Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 47 minut temu, CZIKITA napisał: Fajna full opcja polecam Rzeczywiście... korbotronik z tyłu, brak ksenonów, radio 1 DIN, brak wewnętrznego S-line. Widzę jedynie pakiet sport w postaci srebrnych dekorów, inny mieszek skrzyni biegów i podgrzewane fotele z rozsuwanym podudziem oraz dołożoną kierownicę z MF od B7. Nie neguję stanu technicznego, ale FULL OPCJa to nadużycie... 1
DivaynEays Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 2 godziny temu, george napisał: Rzeczywiście... korbotronik z tyłu, brak ksenonów, radio 1 DIN, brak wewnętrznego S-line. Widzę jedynie pakiet sport w postaci srebrnych dekorów, inny mieszek skrzyni biegów i podgrzewane fotele z rozsuwanym podudziem oraz dołożoną kierownicę z MF od B7. Nie neguję stanu technicznego, ale FULL OPCJa to nadużycie... tak samo czesto mozna przeczytac 'doinwestowana', gdzie ludzie pisza tak o normalnych rzeczach eksploatacyjnych - nie to nie jest doinwestowanie.
george Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 2 godziny temu, DivaynEays napisał: tak samo czesto mozna przeczytac 'doinwestowana', gdzie ludzie pisza tak o normalnych rzeczach eksploatacyjnych - nie to nie jest doinwestowanie. Wówczas mowa o aucie regularnie naprawianym/serwisowanym lub po prostu utrzymanym w należytej kondycji technicznych. Poprzez inwestycję należy rozumieć modyfikację.
kamil-vag Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 No i razi w oczy ten spas maski/lampy/błotnika z prawej strony... Może być dobra baza pod mody, cena OK do takiego zakupu... nie jest specjalnie wygórowana...
afroo. Opublikowano 26 Listopada 2019 Opublikowano 26 Listopada 2019 Są dwie dokładki z przodu. Jest Sline.
george Opublikowano 30 Listopada 2019 Opublikowano 30 Listopada 2019 Wpadło 200 000 km i nie sprzedam...
reikeb Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Siema może wiecie o jakiejś sprawdzonej sztuce a4 b6 lub b7 avant 1.8T do sprzedania ? Znajomy szuka czegoś godnego polecenia najlepiej okolice Mazowieckiego
DivaynEays Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 44 minuty temu, reikeb napisał: Siema może wiecie o jakiejś sprawdzonej sztuce a4 b6 lub b7 avant 1.8T do sprzedania ? Znajomy szuka czegoś godnego polecenia najlepiej okolice Mazowieckiego znajomy ma b6 1.8t w avancie. Ogolnie bieda edyszyn i schodzi klar z niektorych elementow, poza tym sprawna. Chcial bodajze 12 tys
marky2552 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Panowie moja obudowa filtra powietrza pękła przy kontakcie z sarną no i zamówiłem drugą pasuje siedzi wszystko ale z boku jest jakaś dziura a w mojej obudowie nir ma takiej dziury da się ciś zrobić z tym dodam że nigfzie nie ma takiej obudowy co mam ja.
greg2505 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 11 minut temu, marky2552 napisał: Panowie moja obudowa filtra powietrza pękła przy kontakcie z sarną no i zamówiłem drugą pasuje siedzi wszystko ale z boku jest jakaś dziura a w mojej obudowie nir ma takiej dziury da się ciś zrobić z tym dodam że nigfzie nie ma takiej obudowy co mam ja. Do tej dziury wchodzi dolot z nadkola,dziwne że u Ciebie nie ma,a pod filtrem w tym miejscu masz otwór w nadkolu, może ktoś zmieniał wcześniej puszkę
marky2552 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie ma otworu żadnego w budzie auta a moja obudowa wygląda tak :
greg2505 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 5 minut temu, marky2552 napisał: Nie ma otworu żadnego w budzie auta a moja obudowa wygląda tak : Może w pierwszych rocznikach nie było,powiem Ci że nie spotkałem obudowy bez tego otworu
marky2552 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jak ściągałem kiedyś błotnik do wymiany to jakaś rura jest ale w budzie od strony silnika dziury brak
staniek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Dyszle/gnojowozy mają chyba z otworami. Jakby co to mam obudowę od BEX'a, bez dziury, ale numer bym musiał sprawdzić.
marky2552 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Ja mam 1.9AWX a numer obudowy to : 038 133 835 B
staniek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Myślałem, że masz 1,8t Sprawdzę numer z ciekawości. Ja w AVF'ie mam w dziurą.
Rekomendowane odpowiedzi