Opublikowano 19 Sierpnia 20205 l Pany czy amorki i sprężyny przednie są takie same dla ośki i dla Q jeśli chodzi o sposób mocowania?
Opublikowano 21 Sierpnia 20205 l W dniu 19.08.2020 o 15:39, takexlife napisał: Panowie jaką kamerę cofania polecicie do Audi B6 - wersja SEDAN? Gdzieś tu był link z kamerką w klapie razem z zamkiem, chyba nawet z nrs-e działała.
Opublikowano 21 Sierpnia 20205 l W dniu 19.08.2020 o 15:39, takexlife napisał: Panowie jaką kamerę cofania polecicie do Audi B6 - wersja SEDAN? Kolega @kamil-vag ostatnio dawał info o dobrej kamerce i module do rns-e
Opublikowano 30 Sierpnia 20205 l Panowie nie działa licznik prędkościomierz i obrotomierz działa ale nie działa nic kierunki światła wycieraczki klimatyzacji vag wywala z 40 błędów o braku komunikacji ze wszystkim co mogło sie stać ?
Opublikowano 30 Sierpnia 20205 l Akku masz dobry,może woda się gdzieś dostała(moduł,komp),albo jakiś zwierzak Edytowane 30 Sierpnia 20205 l przez greg2505
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l Dziwne dziś wszystko działa ? ale zerkłem pod dywan pod fotelem i mokro tam jest wyjąłem moduł komflrtu ale w środku sucho
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l 1 godzinę temu, marky2552 napisał: Dziwne dziś wszystko działa ? ale zerkłem pod dywan pod fotelem i mokro tam jest wyjąłem moduł komflrtu ale w środku sucho Przejrzyj kostki ,może tam gdzieś woda się dostaje i robi zworkę,teraz pewnie wyschło i jest ok,zobacz jeszcze którędy ta woda się dostaje,może po drodze coś moczy
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l Obudowa ecu pęknięta jest z tyłu trzeba nową kupić i wydaje mi się że powinno być git ale kupie ori z aso nie ma co sie w używki bawić
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l Coś wątpię, że Ci się uda w ASO tak starą część kupić ale powodzenia.
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l Godzinę temu, Langista napisał: Coś wątpię, że Ci się uda w ASO tak starą część kupić ale powodzenia. W b7 takie same są więc 12 lat to nie tak dużo,ja do 80-tki brałem części i bez problemu,tyle że do tak starych aut chcą zaliczkę na części
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l 8 minut temu, greg2505 napisał: W b7 takie same są więc 12 lat to nie tak dużo,ja do 80-tki brałem części i bez problemu,tyle że do tak starych aut chcą zaliczkę na części Wszystko zależy jaka cześć ostatnio byłem w ASO po zaślepkę do tunelu do b7 i tego już nie ma...
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l Podsufitka jasna do B6 avant z szybrem, w bardzo dobrym stanie oddam za darmo. Nie daje ogłoszenia bo mi sie zdjęć nie chce robić dorzuce jeszcze boczki tylne na korbe i od kierowcy . Brać !!
Opublikowano 31 Sierpnia 20205 l 1 godzinę temu, bartekzks napisał: Wszystko zależy jaka cześć ostatnio byłem w ASO po zaślepkę do tunelu do b7 i tego już nie ma... Wiadomo wszystkich pierdółek nie będzie
Opublikowano 1 Września 20205 l Siemanko Panowie muszę wymienić szybę przednią, mam zainstalowaną obecnie szybkę od B7 pod czujnik deszczu chciałbym wrzucić szybę solarną pod te same funkcjonalności i teraz pytanie czy coś takiego występowało w b7?