Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z s-line'ami w PL jest jak z M-Power'ami - więcej ich jeździ w PL niż ich wyprodukowano :polew:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znaczków S-line na serii widzi się sporo. :gwizdanie:

Opublikowano

z s-line'ami w PL jest jak z M-Power'ami - więcej ich jeździ w PL niż ich wyprodukowano :polew:

dokładnie ....eSek też jest sporoo :wink4:

Opublikowano

A loga nie ma :gwizdanie:

Opublikowano

tak właśnie kupiłem tył s-line na 2 dyfuzory

Mógłbyś podesłać na pw za ile go dorwałeś ?

Znaczki mogą oznaczać s-line w środku, których jest na pewno więcej niż pakietów zewnętrznych. W Gliwicach widziałem jedna prawdziwą sztukę z zew s-line, oczywiście poza moją, której brakuje tylko tylnego zderzaka :decayed: reszta to serie

Opublikowano

W moich okolicach jeździ czarna A4 B6 z pełnym pakietem ms design lub coś w tym stylu, przyznać się! :cool1:

Opublikowano

powiem wiecej - ostatni raz widzialem sline'a w miescie jakis rok temu, albo lepiej :blink:

Ostatni raz widziałeś S line na mieście jakieś pół roku temu :decayed:

Opublikowano

chce ktos avus III 18" pomalowane na dowolny wybrany przez siebie kolor ? :) Proste , niespawane , sprawdzone :) lekko pobcierane stad ida do malowania. 1900 zl w dekielkach brak logo audi jakas ciapa wydlubala i wlepila vw :/

Opublikowano

I pokazać takiemu coś na allegro...

Opublikowano

I pokazać takiemu coś na allegro...

:D

Opublikowano

i tak bys nie wzial... Trzeba je odswiezyc a opony zostawilem bo byly szmelce pozatym zbierales sie tydzien ponad...

Przypomniec Ci temat jarzm 312 mm jak byla aukcja i miales kupowac , zbierales sie dlugo , odpusciles w koncu i jak ja chcialem wziasc juz sprzedane byly ? PIES OGRODNIKA !! :tongue4:

Opublikowano

tak właśnie kupiłem tył s-line na 2 dyfuzory

Mógłbyś podesłać na pw za ile go dorwałeś ?

Znaczki mogą oznaczać s-line w środku, których jest na pewno więcej niż pakietów zewnętrznych. W Gliwicach widziałem jedna prawdziwą sztukę z zew s-line, oczywiście poza moją, której brakuje tylko tylnego zderzaka :decayed: reszta to serie

opróżnij skrzynkę

Opublikowano

Koledzy zyga mi tak olejem jak tu na focie to z turbo?

sam0112r.jpg

Opublikowano

Jesli tam w poblizu masz EGR, to pewnie on :P

Opublikowano

no jezeli to Egr to niech se :sick3::decayed: czyszczenie daje efekty tylko na chwile co?

Opublikowano

To leci z tego laczenia rury co widac u gory na fotce.Przypadlosc duzej ilosci 1.9.Zmien obejme(tez ja widac na fotce)

Opublikowano

wiem że nie ten dział ale film fajny...

Opublikowano

To leci z tego laczenia rury co widac u gory na fotce.Przypadlosc duzej ilosci 1.9.Zmien obejme(tez ja widac na fotce)

Dobrze kolega mówi to nie z ERG tylko z odmy rozepnij wyczysć moze pomoże

Opublikowano

dzieki gdzie kupic taka nowa obejme ? ASO? jaka cena i czy moze ktos wrzucic numer?

Opublikowano

no z EGR to raczej nie może być bo chyba go w tamtym miejscu nie ma tylko po 2 stronie :gwizdanie:

Pierwsze weź zobacz czy to z łączenia leci, to jest na zatrzasku i tam będzie oring może on puszcza :wink4: