MAGIC87 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 jakby ktoś widział zderzak przód s-line w dobrej kasie dajcie cynka na PW
Blachu Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Koledzy jak przepiąć pin 11 we wtyczce włącznika świateł? Pewnie jest to błahostka, ale Nie chcę nic popsuć Odginasz od gory delikatnie plastikowe zabezpieczenie i podwazasz zeby zabki nie blokowaly. Od przodu z dolu i gory wsuwasz jednoczesnie po jakiejs grubszej igle i ciagniesz za pin. Chyba się poddaję To nie na moje nerwy
turzol Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Troche ze strachem zadaje to pytanie po przeczytaniu paru postów do tyłu ale zaryzykuje chłopaki czy w każdej b6(poza s4) była taka sama pompa wspomagania?chodzi mi o lekkość skręcania.. że tak to ujmę były o różnej wydajności - ale chyba więcej jak 120bar nie szło do b6/b7. Z resztą najlepiej zamontować servotronic i mańką kręcisz małym palcem przy felgach 19'' Byly tez wieksze. Sam mam od B7 chyba 131 barTyle ze nic to nie daje praktycznie. Mam od B7 3.0 tdi i nie widze zadnej roznicy oprocz tego ze jest mlodsza Otóż to, ja mam 120bar w avf a wiem, że były też 110bar.
wrclaguna Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 siema z rana a ty gdzie włóczysz sie po SZCZECINIE
tomekhxc Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 siema z rana a ty gdzie włóczysz sie po SZCZECINIE w Szczecinie tylko na jeden dzień , a praktycznie na pół dnia szkoda że nie było więcej czasu bo wpadłbym do dzika na kawe
Tomasz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Panowie, czy heble z B8 3.0Tdi pasują do B6 P&P?
matibati2 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Koledzy jak przepiąć pin 11 we wtyczce włącznika świateł? Pewnie jest to błahostka, ale Nie chcę nic popsuć Odginasz od gory delikatnie plastikowe zabezpieczenie i podwazasz zeby zabki nie blokowaly. Od przodu z dolu i gory wsuwasz jednoczesnie po jakiejs grubszej igle i ciagniesz za pin. Chyba się poddaję To nie na moje nerwy Masz tu male DIYPotrzebne narzedzia, mozna zabrac babie lub uzyc swoich Podwazasz zabezpieczenie od strony wejscia pinu Wciskasz od przodu pinu szpilki w miare mocno Ciagniesz za kabelek, musi wyjsc. Jesli nie wcisnij mocniej szpilki, one odblokowuja bezposrednie zapezpieczenie pinu. Ju łelkom :green:
nitroo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Siema Turzol, nie mogę napisać do Ciebie pw, bo masz pełną skrzynkę... Masz może silniczek klimy V113?
Blachu Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dzięki matibati2 Korzystałem z grubszych igieł, ale spróbuję z tymi spinkami
jedrekx Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 I od piątku nie mam przedniego znaczka S-line.. wywaliłem
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie jest ktoś z Jedrzychowic/Zgorzelca/Krzywej? Przymusowy postój mam, mozna na kawę i bajerke się celnać Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez ucho.77
niestandardowy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tylko ciekawe jak z trwałością Wszystko zależy od tego jakie są łączenia. Do wyboru jest twardość gumy w tulejach albo street density albo race. Tutaj na przykład: http://store.034motorsport.com/034motorsport-density-line-adjustable-upper-control-arm-kit-b5-b6-b7-c5-audi-a4-s4-rs4-a6-s6-rs6.html są łożyska typu uniball, które jeszcze bardziej wpływają na "bezpośredniość" układu i "responsywność". Oczywiście z czasem i one się wyrabiają i trzeba je wymieniać. Im cięższy samochód tym szybciej to pada. Plus na jakiej oponie się jeździ. Pamiętam jak w rajdówce powymieniałem gumy w wahaczach na uniballe. Minimalny ruch kierownicy i od razu czuć jak całe auto idzie w stronę, w która skręcasz. Temat rzeka. Do samochodów do jazdy na codzień kupiłbym ten pierwszy zestaw, który wrzucałem Suliemu. Negatyw -1,5 wcale tak szybko opony nie zje. tyś widział rajdówkę Panowie ostrzegam przed kupowaniem rur-przewodów z ZAMIENNIKA do turbo jeden sylikonowy rozpadł sie po pół roku a drugi po tygodniu -DRAMAT Waski, masz na mysli taki waz?http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4949025941
nitroo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Panowie jest ktoś z Jedrzychowic/Zgorzelca/Krzywej? Przymusowy postój mam, mozna na kawę i bajerke się celnać Już tam nie mieszkam
Dev Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Panowie, czy heble z B8 3.0Tdi pasują do B6 P&P? Nie
dariuszqw Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 elo potrzebuje na szybko numer przewodu metalowego od zacisku pod 320 pod przód. Kto poratuje?lewa strona 4F0611721Cprawa strona 4F0611722C Podziękował! ;-)
Rekomendowane odpowiedzi