Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jest ktoś z Jedrzychowic/Zgorzelca/Krzywej?

Przymusowy postój mam, mozna na kawę i bajerke się celnać

Już tam nie mieszkam :P

:grin: Zawsze mozesz zrobic sobie wycieczke :wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany skrzypi-rezonuje schowek pasażera w okolicach klamki..Po przyciśnięciu klamki-cisza.

Miał ktoś z Was ten problem u siebie?

Jak zlikwidować skrzypienie? :eusathink:

Opublikowano

Zawsze mozesz zrobic sobie wycieczke

A jak! :decayed:

Opublikowano

elo :hi: potrzebuje na szybko numer przewodu metalowego od zacisku pod 320 pod przód. Kto poratuje?

lewa strona 4F0611721C

prawa strona 4F0611722C

Podziękował! ;-)

Cena w Aso zabija

Opublikowano

Pany skrzypi-rezonuje schowek pasażera w okolicach klamki..Po przyciśnięciu klamki-cisza.

mam to samo :facepalm:

Opublikowano

mam to samo :facepalm:

Panowie mi jak roleta skrzypiala to uzylem silikonu w spraju, wiem ze to inne troche miejsce ale moze wystarczy troche posmarowac lewy zaczep ze schowka (silikon nie brudzi i syf sie nie lapie)

Opublikowano (edytowane)

Posmaruj np.olejem.(nie wd40 bo wysusza i nie smaruje) Edytowane przez jacek70
Opublikowano

Oprych, widze temat ogarniasz. Byle tak dalej :)

elo :hi: potrzebuje na szybko numer przewodu metalowego od zacisku pod 320 pod przód. Kto poratuje?

lewa strona 4F0611721C

prawa strona 4F0611722C

Podziękował! ;-)

Cena w Aso zabija

SROGO sobie liczą tam za te przewody ....coś o tym wiem bo ukręciłem takie przy rozkręcaniu zacisków jak słałem je do Ciebie ;)

MI zaczęła skrzypieć zapinka od pasa kierowcy - urwicy można dostać bo praktycznie non-stop kwiczy

Opublikowano

MI zaczęła skrzypieć zapinka od pasa kierowcy - urwicy można dostać bo praktycznie non-stop kwiczy

Mam to samo, także z zapinką pasażera. Ma ktoś na to jakiś patent?

Opublikowano

Mam to samo, także z zapinką pasażera. Ma ktoś na to jakiś patent?

bosch-szlifierka-katowa-gws-14-125-cit-z

:decayed:

Opublikowano

Kojarzy ktoś jaki jest numer dokładki s-line do a4 b6 na dwa wydechy? Chciałbym sprawdzić cenę w ASO.

Opublikowano (edytowane)

Kojarzy ktoś jaki jest numer dokładki s-line do a4 b6 na dwa wydechy? Chciałbym sprawdzić cenę w ASO.

Daj znać ile jak zapytasz :D!

Edytowane przez Adrian-A4
Opublikowano

Pany bede chcial sie za jakis czas zabrac za przyciemke avanta i mam pytanie, jak sie zdejmuje te plastiki, ktore sa dookola tylnych bocznych szyb w bagazniku, sa na jakies zaczepy, cos gdzies trzeba odkrecac, czy tylko jakos wyczepiane? Nie chcialbym powyrywac/polamac zaczepow i stad moje pytanie. ;)

Opublikowano

Koło 1000 :wink:

Mateusz plastiki są na śrubach i kółkach

Jak dobrze kojarzę to żeby dojść do tylu to musisz od samego przodu wszystko rwać :facepalm:

Opublikowano (edytowane)

Co do górnych plastików: Zdejmujesz rączki z podsufitki (śruby za zaślepkami- przednie też) a także odkręcasz oczka rolet (śruba pod większą częścią otworu) oraz pod zaślepką AIRBAG masz śrubę. Reszta to zatrzaski- ale uważaj na kurtynę! Najlepiej to ściągnij sobie "SAM NAPRAWIAM SAMOCHÓD- AUDI A4" H. R. ETZOLD'a i masz opisane krok po kroku co jak i gdzie :)

Edytowane przez Maciek0502
Opublikowano

Koło 1000 :wink:

Łoł :huh:

Opublikowano

Swego czasu Stanley mi u siebie sprawdzał

Opublikowano

Panowie pomocy :) jak zdemontować plstik osłony rękawa??? Rączka to sekunda pracy ale ta osłona? Męcze się z nią już godzine i ani nie drgnie ....czeka mnie również taki demontaż w aucie ale powątpiewam bo jak tutaj na lużno nie moge zrobić to yyyy rozumiem że plastik powinien wyjść w strone zwalniania ręcznego ale mówie ani drgnie ... :facepalm:

http://images69.fotosik.pl/812/c7aa8e2f63a3733emed.jpg