MichałA4 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) pany jaki kolor ma dyfuzor zderzaka z S4 przy kolorze zderzaka LZ9W??? Kolego kod lakieru tego dyfuzora to chyba ten sam co listew czyli 7DL. Edytowane 7 Maja 2015 przez MichałA4
mrogal Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Królewicze, ma któryś aktywowane podświetlenie wskazówek i tarcz licznika po otwarciu drzwi? Jak to zakodować w B6? pzdr
andr3i Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 instruments adaptacje i tam masz chyba additional functions i rozne sposoby podswietlania poprzez zmiane kodowania
niestandardowy Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 One beda podswietlone tylko przy otwarciu drzwi? Czy podczas jazdy takze?
RicS3 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Pany, przyklejał ktoś lotkę do sedana tylko na sam klej do szyb? Czy łączyć klej z taśma dwustronną?
Bielun22 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 ja mam na klej do szyb i tasme 3M podejrzewam ze sam klej tez da rade tylko trzeba go fachowo połozyć zeby nie wypłynął przy dociskaniu a w zime zeby woda sie tam nie dostała pod lotke.
RicS3 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 ja mam na klej do szyb i tasme 3M podejrzewam ze sam klej tez da rade tylko trzeba go fachowo połozyć zeby nie wypłynął przy dociskaniu a w zime zeby woda sie tam nie dostała pod lotke. No właśnie, taśma zapewnia nam tak jakby ten docisk bo łapie od razu a klej to tylko wiąże. Jakbym chciał samym klejem to trzeba dobrze umocować lotkę na czas schnięcia kleju. Szukam tej taśmy 3M po Łodzi i ni ma, wszędzie tesa tylko
MAGIC87 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) ja mam na sam klej, pozniej docisnąłem tasma malarska na 24H. Trzyma sie juz 5 lat Edytowane 8 Maja 2015 przez MAGIC87
Trewor87 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Pany, szybkie pytanie o mechanika-laika. Zwrotnica tył w Quattro i osi jest taka sama?
krisssx Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Inna.. Bo w quattro masz z tyłu tez polosie
kaju Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 instruments adaptacje i tam masz chyba additional functions i rozne sposoby podswietlania poprzez zmiane kodowania to jest po zapłonie. po otwarciu drzwi tego nie ruszysz w krawacie.
Przemots Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Siema szukam wkładu tylnej lampy lewej (ta listwa z żarówkami) do avanta. Ktoś coś bo na allegro nie ma, albo jestem ślepy.
cocoo24 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Panowie, zauważyłem, ze po ogarnięciu podciśnienia, wymiany vakupompy, auto przy ruszaniu szczególnie w korkach przestało mi skakać szarpać. Myślałem, że to dwumas sie kończy, ale objawy ustały. Ale zeby nie było tak dobrze, na nie do końca rozgrzamym silniku, podczas przyśpieszenia troche przerywa, od jakich logów zacząć?
Rekomendowane odpowiedzi