Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany malował ktoś grill górny i dolny w czarny połysk i ma to w czarnym aucie? :decayed: Zastanawiam się dip czy pistolet ^_^

dip-a w połysku raczej nie ma
Jak połysk to miałem na myśli malowanie pistoletem [emoji1] Myślę że teraz wejdzie dip a z czasem wpadnie grill s4 ori czarny [emoji4]

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie ile może kosztować wysyłka zderzaka przedniego bez belki? Opłaca się pocztą czy jednak kurierem?

Opublikowano

kurier raczej poczta przy takich gabarytach to skasuje

Opublikowano

Jesli kurier to zamawiaj przez internet. Jak chcialem wyslac tunel to w punkcie policzyli mi 50 a przez strone ok 23 zl

Opublikowano

kurier raczej poczta przy takich gabarytach to skasuje

Właśnie nie. D0 1.5 m maja bardzo dobre ceny. Do 25zł na bank się zmieścisz. ja swego czasu sporo zderzaków posyłałem pocztą :wink:

Opublikowano

Stety niestety ale zderzaka nie wyslesz poczta zmierza i powiedza ze jest powyzej 1.5metra i do widzenia. Zapisz sie na sendit.pl i tam nadaj paczke wydrukuj protokol i list przewozowy a potem do punktu kuriera w zaleznosci przez ktorego pojdzie. Ja placilem grosze za przedni gore zderzaka

Opublikowano

Stety niestety ale zderzaka nie wyslesz poczta zmierza i powiedza ze jest powyzej 1.5metra i do widzenia. Zapisz sie na sendit.pl i tam nadaj paczke wydrukuj protokol i list przewozowy a potem do punktu kuriera w zaleznosci przez ktorego pojdzie. Ja placilem grosze za przedni gore zderzaka

Danielu wysyłałem sporo zderzaków do b6 pocztą. Znaczy może pocztexem nie wiem na pewno na poczcie i płaciłem nie więcej niz 25zł :wink:

Opublikowano

wysyłałem poczta dwa razy zderzak, tył , przód koszt +- 40 zł w zależności od wagi

Opublikowano (edytowane)

Ja za wyslanie pocztą tylnej dokladki z golfa placilem chyba 3 dyszki kiedys, ale za golfa moze inaczej liczą. ;)

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Dzięki chłopaki, sprawdzę w takim razie najpierw pocztę a jak powiedzą za dużo to zarejestruję się na sendit.pl :)

Opublikowano

na poczcie do 160cm mozesz wysylac pocztexem. kurierem raz wyslalem to mi 100zl policzyli :|

a chromy z sedana jaka maja dlugosc? trojkat jest oddzielny ale ta dluga listwa co idzie przed 2 drzwi. Pojdzie to poczta ?

Opublikowano

Nigdy nie wysyłam paczki niestandardowej z swojej umowy ani żadnej firmy pośredniczącej. Co z tego że zapłacisz za wysyłke 20zł jak za jakiś czas wystawią FV korygująca za "niestandardową" przesyłke. Idziesz na poczte dajesz zderzak płacisz w okienku i masz święty spokój .

Opublikowano (edytowane)

:siema::kawa:

ps. Mi Poczta nawet nie chciała przyjąć zderzaka, za długa paczka. Także to zależy od placówki/ludzi

Edytowane przez biggman
Opublikowano

takie gabaryty najlepiej wysyłać kurierem poprzez serwisy web typu właśnie sendit.pl bez wychodzenia z domu, szybko i wygodnie .

Opublikowano

takie gabaryty najlepiej wysyłać kurierem poprzez serwisy web typu właśnie sendit.pl bez wychodzenia z domu, szybko i wygodnie .

kiedy wpadasz? :naughty:

Opublikowano

:hi: Panowie kupiłem turbo ,ale martwi mnie olej na wirniku od strony wydechu , normalne?

51767653900512069441.jpg

Opublikowano

witam panowie podpowie ktos jakie dystanse do b6 zeby było równo z błotnikiem felga 17 et60 8j szeroka

Opublikowano

pewnie ze 30mm

Opublikowano

:hi: Panowie kupiłem turbo ,ale martwi mnie olej na wirniku od strony wydechu , normalne?

51767653900512069441.jpg

Tam nie powinno być oleju... moja historia była taka ze turbo wróciło z regeneracji i mechanik zauwazył dwie krople oleju od strony wirnika... po montazu turbo pusciło olej :facepalm: 1.5 litra oleju w 5 min poszło w wydech ...turbo od razu zdemontowane,firma przysłała kuriera a na drugi dzien turbo było zamontowane koło południa na nowo i do tej pory rwie włosy.... ale moze u Ciebie bedzie git... jak nie włozysz nie bedziesz wiedział. :hi:

Opublikowano

pewnie ze 30mm

mało...