turzol Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 No dobra jak ten cały element wymienić? Bo mam oferte za 25zł kupić całość sprawnąJest problem bo akurat to co ci padło to stały element oparcia.Trzeba by całe oparcie z innego przełożyć. Co jest bez sensu. Odepnij te spinki i jakaś rurkę załóż w miejsce pęknięcia, lub jakiś drut stalowy nie wiem przyspawac czy coś. Ja dałem między ten pręt a ramę siedzenia gumę od podwieszana tłumika i na razie trzyma a w wolnych chwilach rozglądam się za drugim siedzeniem z angola. Jest to jak najbardziej wymienny element 8E0 881 891. https://www.ecstuning.com/ES440192/ ok poszukam w ELSAwin procedury wymiany
Horneth Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Franciszek przydały się przyrządy ?
POWER-KRIS Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Fakt wygląda że się wyciąga. Ale pewnie demolka konkret.
Fr0styyy. Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Pany jaki jest nr. panelu z menu do tunelu środkowego ?
miszka Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 No dobra jak ten cały element wymienić? Bo mam oferte za 25zł kupić całość sprawną Żeby mieć dobry dostęp to najlepiej zrzucić obicie stelarza pleców , nie musisz odpinać tapicerki od gąbki . Najlepiej odkręć oparcie od siedziska (dwie śruby) potem wystarczy że odkręcisz poduchę a miejscu gdzie siędzi tylna osłona oparcia rozczepisz tapicerkę od stalarza (jest na takich czarnych długich zaczepach) i wszystko ładnie wychodzi do góry. O później już masz jak na dłoni co trzeba odczepić żeby ten mechanizm zeszedł
vblpl Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Pany jaki jest nr. panelu z menu do tunelu środkowego ? 8E0 919 721A
kaju Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Witam Kaju Danke polecam się i zapraszam ponownie Franciszek przydały się przyrządy ? a to Ty gagatku przydały - lepiej daj namiary na nie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Horneth Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Kaju namiary hmmm własna produkcja. Pokazałem ojcu o co mi chodzi dałem mu jedną sztuke na wzór przyniosłem wtyczki i coś takiego wyprodukował. Musze zobaczyć czy coś jeszcze mam. Jak coś to mam jeszcze kilka szt. Edytowane 11 Października 2015 przez Horneth
RicS3 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Kaju namiary hmmm własna produkcja. Pokazałem ojcu o co mi chodzi dałem mu jedną sztuke na wzór przyniosłem wtyczki i coś takiego wyprodukował. Musze zobaczyć czy coś jeszcze mam. Jak coś to mam jeszcze kilka szt. Jaka cena?
kaju Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 nie szuka ktoś zaślepki sprysku prawej do zderzaka? oddam za 3 dyszki z wysyłem
szczuraz Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Do mnie podejdzie? [emoji2] Wysłane przez Tapatalk
MAGIC87 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 nie szuka ktoś zaślepki sprysku prawej do zderzaka? oddam za 3 dyszki z wysyłem nie, nie szukam
kaju Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Do mnie podejdzie? [emoji2] Wysłane przez Tapatalk no z krawata to to nie szuka ktoś zaślepki sprysku prawej do zderzaka? oddam za 3 dyszki z wysyłem nie, nie szukam ubolewam nad tym
WIŚNIA Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Do mnie podejdzie? [emoji2] Wysłane przez Tapatalk Ja mam,ale do polifta te co mi kiedyś na spocie pogoniłeśWIŚNIA NADAŁ
szczuraz Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Do mnie podejdzie? [emoji2] Wysłane przez Tapatalk Ja mam,ale do polifta te co mi kiedyś na spocie pogoniłeśWIŚNIA NADAŁ Dobrą boszkę trzeba żeby to w krawacie upchnąć [emoji2] Wysłane przez Tapatalk
WIŚNIA Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Do mnie podejdzie? [emoji2] Wysłane przez Tapatalk Ja mam,ale do polifta te co mi kiedyś na spocie pogoniłeśWIŚNIA NADAŁ Dobrą boszkę trzeba żeby to w krawacie upchnąć [emoji2] Wysłane przez Tapatalk Od kiedy ty masz krawata? :-OWIŚNIA NADAŁ
Beny Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Siemano. Mozecie polecic kogos kto obija sprzeglo kevlarem? W b6 po chipie slizga sprzeglo a bylo zakladane nowe 4 lata temu wraz z dwumasem Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
franciszek Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Franciszek przydały się przyrządy ? Horneth widziałem jak Kajowi się cieszyła blaszka . Przyrządziki lodzio miodzio Panie,Kaju nie chciał ich oddać
Zieluu Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Majstry, jaka jest cena blaszki zaślepiającej EGR o numerze: 038 131 925A ?
bartekzks Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Majstry, jaka jest cena blaszki zaślepiającej EGR o numerze: 038 131 925A ? 17.05 zł według : http://www.sklep.motorpol.pl/sklep/
Rekomendowane odpowiedzi