cocoo24 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Panowie, zakładał ktoś antene z avanta b7 z gps do b6?
bongod Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Dał by ktoś radę sprawdzić jakie potrzebne są śruby od tego wmocnienia/podstawki pod turbina w 1.8t? Bo tak mechanik dokrecił , że znalazłem to na osłonie --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez bongod
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Panowie, zakładał ktoś antene z avanta b7 z gps do b6? To te same anteny
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wygluszenia maski ktos wymienial? B6 i b7 sa nadal takie same czy juz nie? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
cocoo24 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wygluszenia maski ktos wymienial? B6 i b7 sa nadal takie same czy juz nie? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka są inne
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Wygluszenia maski ktos wymienial? B6 i b7 sa nadal takie same czy juz nie? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka są inneDzięki.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ucho jak Ci zaczną skrzypieć od przeciążenia te Twoje oponki z indeksem 88 to się pośmiejemy razem I znalazł się,gdzie masz nitroo i fido do kompletu Powiedz to samo jeszcze Tomekhxc,Pajdzie i innym "znawco" Może już nie chcą komentować Twoich racji... BTW, 4 lata temu też byłem taki mądry i gdyby mi ktoś wtedy powiedział, że kupiłem za mały indeks, to bym mu odparł - "panie, suma nośności opon przekracza z zapasem DMC, więc przestań pan pier...." Tak w sumie cały czas myślałem. Do czasu aż opony zaczęły wydawać z siebie dziwne dźwięki... dobra, kończę bo i tak Cię nie przekonam Hmmm, a nie planujesz może swapa hebli na większe, od S4? Może chciałbyś nabyć ori przednie tarcze? Proste i gładkie, ładnie by się prezentowały na dużej feldze... Jest tylko jeden problem - mają już grubość 27,7mm. Producent bredzi coś o 28mm, że to dopuszczalna granica zużycia... no ale oni się tam w VAG-u przecież "nie znajo" koleś quwa mam w d*pie twoje mądrości, że cztery lata temu kupiłeś 10letnią oponę i ci się rozpadła naprawde WYEBANE MAM NA TO Zamiast du.ić te swoje mądrości idź niemca w łeb walnąć Jak już Cię głową rozboli od tego że mam w d*pie te twoje mądrości,to tu masz lekarstwo
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Panowie spokój mi tu! bo dam Wam na d*pę :bicz: :baseball:
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jedrex strachu i pieniędzy to ja nigdy nie miałem A kropka przyjmę na klatę ale wówczas jadę po nim jak po burej s.
BeyerBrown Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) koleś quwa mam w d*pie twoje mądrości, że cztery lata temu kupiłeś 10letnią oponę i ci się rozpadła naprawde WYEBANE MAM NA TO Zamiast du.ić te swoje mądrości idź niemca w łeb walnąć Widać nikt Cię za młodu kultury nie nauczył... ja też nie zamierzam. Ale to przykre, że prawie 40-to letni facet (rocznik 1977 z tego co widzę) zachowuje się jakby miał burzę hormonów charakterystyczną dla okresu dojrzewania... Opony miałem nóweczki, wyprodukowane pod koniec 2011r. a zamontowane w połowie 2012r. - tak dla Twojej informacji Obyś tylko w nikogo nie wykur...ił jak Ci strzeli opona. Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez BeyerBrown
turzol Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siemka , ma ktoś springi pro-kit luzem/na wierzchu/pod ręką? Interesowałaby mnie średnica (średnica sprężyny, nie drutu) wewnętrzna ostatniego zwoju (tego zeszlifowanego) sprężyny tylnej. Pozdr Mam nówki w garażu, ale dedykowane do quattro. Daj znać czy mam Ci to pomierzyć
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siemka , ma ktoś springi pro-kit luzem/na wierzchu/pod ręką? Interesowałaby mnie średnica (średnica sprężyny, nie drutu) wewnętrzna ostatniego zwoju (tego zeszlifowanego) sprężyny tylnej. Pozdr Mam nówki w garażu, ale dedykowane do quattro. Daj znać czy mam Ci to pomierzyć Turzol podeslij linka do sprezyn.Dedykowane do b6 avant w Q ? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siemka , ma ktoś springi pro-kit luzem/na wierzchu/pod ręką? Interesowałaby mnie średnica (średnica sprężyny, nie drutu) wewnętrzna ostatniego zwoju (tego zeszlifowanego) sprężyny tylnej. Pozdr Mam nówki w garażu, ale dedykowane do quattro. Daj znać czy mam Ci to pomierzyć Turzol podeslij linka do sprezyn.Dedykowane do b6 avant w Q ? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Tak , kupowane w IC w zeszłym miesiącu. http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3031213530130-E10_15_003_12_22-O18410-sprezyna-obnizajaca.html Ceną sie nie sugeruj bo w rzeczywistości są tańsze.
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siemka , ma ktoś springi pro-kit luzem/na wierzchu/pod ręką? Interesowałaby mnie średnica (średnica sprężyny, nie drutu) wewnętrzna ostatniego zwoju (tego zeszlifowanego) sprężyny tylnej. Pozdr Mam nówki w garażu, ale dedykowane do quattro. Daj znać czy mam Ci to pomierzyć Turzol podeslij linka do sprezyn.Dedykowane do b6 avant w Q ? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Tak , kupowane w IC w zeszłym miesiącu. http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3031213530130-E10_15_003_12_22-O18410-sprezyna-obnizajaca.html Ceną sie nie sugeruj bo w rzeczywistości są tańsze. Napisz na pw ile Ciebie kosztowaly :-)Kiedy to zakladasz? Na ori amory 1BVm Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Maciek0502 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Czy zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy do xenonu różni sie w wersjach avant / sedan? Natapane z P8
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Pany oceńcie sami opona BB Dla mnie to jest łysy szrot Na tym kończę przepychanki z wami znawcami opon/rozmiarów i wielkości kół w B6 BB,Wampir,Nitro i Fido
Rekomendowane odpowiedzi