Fr0styyy. Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Problem w tym, że gdy staram się jechać jak najoszczędniej to nie przynosi żadnych efektów. Logi dynamiczne, statyczne zrobić itd? Jakie grupy, błędów. Na vagu żadnych. Sent from prodiż S6 Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Panowie rozbieral ktos lusterko zewentrzne zeby przewod przeciagnac . Mam dwa lusterka i w jednym mam uciety przewod i chcialbym go przelozyc ,probowalem rozebrac i nie moge tego czarnego plastiku przy mocowaniu zdjac Druga sprawa mam antene dachowa sharka i potrzebuje kabli do niej . Ma ktos moze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Powie mi ktoś jak subskrybować wątki i jak pózniej sprawdzić czy jest aktywnośc w danym temacie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rade Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Godzinę temu, rafi10612 napisał: Panowie rozbieral ktos lusterko zewentrzne zeby przewod przeciagnac . Mam dwa lusterka i w jednym mam uciety przewod i chcialbym go przelozyc ,probowalem rozebrac i nie moge tego czarnego plastiku przy mocowaniu zdjac Rozbierał, nawet wczoraj: 2 śrubki wykręcić od przodu auta są dwa zatrzaski, które można odblokować nożem lub czymś innym a cienkim od tyłu auta są bodajże 3 lub 3 wypustki zachodzące za całą obudowę lusterka, trzeba też włożyć coś cienkiego żeby je podważyć Chociaż domyślam się, że nie o to mocowanie pytasz, ten drugi plastik wyjdzie jak go wyciągniesz go spod uszczelki drzwi. Najpierw od środka trzeba zdemontować trójkątny plastik obok szyby i odkręcić śrubę imbusową znajdującą się pod nim. Nie jestem pewien czy trzeba całą obudowę lusterka zdejmować czy nie , ale chyba tak, bo ciężko będzie włożyć kable do uchwytu. Odpowiadałem ostatnio na takie pytanie, ale że forum się aktualizuje to nie mogę własnego posta znaleźć :/ https://a4-klub.pl/topic/365768-s4-b6-bbk-34s34pokojny-rodzinny-avant-by-kacza/?do=findComment&comment=5016004 Edytowane 15 Stycznia 2017 przez rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Logi dynamiczne: 002+033 115+118 003+020+031 Oraz warto zczytać wartości z kanału 032. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Lusterko rozebralem do golego stelaza . Problem mam z plastikiem na mocowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ja puszczalem 2 przewody przez stelaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rade Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ja również przekładałem tam gdzie były oryginalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 chce rozebrac widoczny na zdj plastik czarny zeby przeciagnac kabel ,na zdj sa dwie sroby od strony mocowania do drzwi ,odkrecalem je ale cos jeszcze trzyma ten plastik Moze ktos wie jak to rozebrac zeby kabel przelozyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Z tego co pamietam, to zeby zdjac ten caly plastik musisz najpierw wyjac zawleczke i sprezyne w stelazu. 59 minut temu, rade napisał: Ja również przekładałem tam gdzie były oryginalnie. Jak pusciles kable w tej oryginalnej przelotce, jak one sa zalane klejem w jednym miejscu ?! Ja puszczalem tuz obok tej ori przelotki. Z tego co pamietam, to zeby zdjac ten caly plastik musisz najpierw wyjac zawleczke i sprezyne w stelazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 W golfie podobna budowa lusterka była i tak jak pisze KoJ@K, trzeba rozłożyć lusterko na części, czyli zawleczka i sprężynka out...ale żeby to złożyć później to już się trzeba nieźle napocić. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 15 godzin temu, mlodziak22 napisał: jakie polecicie wyjmaki/wkrętaki do wtyczek audi/vw? Spinki do włosów polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ta sprezynke co przez nia kable ida ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ta sprezynke co przez nia kable ida ?Właśnie tą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rade Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 7 godzin temu, KoJ@K napisał: Jak pusciles kable w tej oryginalnej przelotce, jak one sa zalane klejem w jednym miejscu ?! Ja puszczalem tuz obok tej ori przelotki. Miałem urwane wszystkie kable (Jakiś koleś po pijaku z całej siły uderzył w lusterko ramieniem jadąc rowerem tak, że się złożyło ) w miejscu przejścia ze stelaża przez tą gąbkową uszczelkę - były dociśnięte tym trójkątnym plastikiem tam gdzie wychodzą ze stelaża i tam puściły. Jak lusterko odkręciłem, a gąbkę wyjąłem to całkiem lekko wyszły do środka drzwi. Więc jeśli faktycznie jest klej to ja go nie widziałem Przełożyłem wiązkę 5 kabli bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Bedę gonił swojego laptopa do diagnostyki. To jest jakiś ibm think pad. Bateria trzyma ponad godzinę. Cena 350 pln. Wieczorem ląduje w giełdzie. Jak coś to pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory87 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 9 godzin temu, RicS3 napisał: W golfie podobna budowa lusterka była i tak jak pisze KoJ@K, trzeba rozłożyć lusterko na części, czyli zawleczka i sprężynka out...ale żeby to złożyć później to już się trzeba nieźle napocić. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka A tam napocić sprężynkę ściskasz w imadle na max, zostawiasz tylko małą szczelinę żeby żyłka albo dratwa tam weszła i owijasz kilka razy, i tak z dwóch stron. Po takim zabiegu sprężynę masz ładnie ściśniętą i założenie zawleczki to minuta roboty, po jej założeniu przecina się żyłkę i szczypcami się ją usuwa ze sprężyny. Prosty i skuteczny patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15lolo Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 koledzy jakie realne pieniadze mogę wziąć za me cabrio a4 koniec 04r 1.8t sline czarna w multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 +/- 22-25k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Całkiem pokaźna suma. Byłem przekonany, że ciężko sprzedać cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi