Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, aleksbend napisał:

Chyba tak będę musiał zrobić tylko czy jak kupie ori zderzak to czy nie będą robić problemów później z wypłata itp. Jeszcze pewnie rzeczoznawca przyjedzie po naprawie a tam później zderzak cały w kolorze a nie tylko góra itp i to takie pierdolenie trochę

Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka

Masz prawo użyć części oryginalnych by doprowadzić auto do stanu przed zderzeniem. Walcz z nimi. Przypomnij mi jutro zapytam się znajomego on często na stłuczki i dobrze na tym wychodzi ;)

Edytowane przez Sedrak Dan
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Masz prawo użyć części oryginalnych by doprowadzić auto do stanu przed zderzeniem. Walcz z nimi. Przypomnij mi jutro zapytam się znajomego on często na stłuczki i dobrze na tym wychodzi [emoji6]

Ok, chce jutro wypuścić pismo... Odezwę się

Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mi jak w bok Skody wjechał . W słupek C . To pomimo , że auto trup rzeczoznawca spisał przebieg (170 - 180 tyś kręcone z 450 ...) sprawdził opony (akurat kupiłem używki, ale stan był po  prostu igła ) , Zobaczył czy nie mam syfu w aucie i wycenił szkodę na ponad 3000 .... auto sprzedałem za 1900 jak się mylę

Opublikowano
8 godzin temu, Sedrak Dan napisał:

Mi jak w bok Skody wjechał . W słupek C

i tu już inaczej sprawa wygląda. elementy jak zderzaki, błotniki przednie występują w zamienniku... dlatego taka wycena za zderzak, a nie inna. drzwi i tak jak u Ciebie już nie występuje w zamienniku i muszą zapłacić ceny serwisowe pod warunkiem, że stan ori, czyi nie malowany, nie szpachlowany etc... oczywiście odejmą amortyzację, ale to już inna historia. Wcale nie dziwi mnie wycena, mi za zderzak B7 na spryski i pdc policzyli 299,60 netto... :facepalm:

Opublikowano

Panowie ktoś z was ma namiary kto sprzedaje napisy quattro wypalane laserowo na przedni grill dolny? I kkm  czemu nie robi już modulow chętnie bym przygarnal zestaw ktoś jeszcze jest chętny byśmy może do niego napisali i może by ogarnal ?:)

Opublikowano

Mam moduł do składania lusterek na półce ... kiedyś kupiłem ale nie doczekał montażu :) Gdyby ktoś chciał zapraszam na PW

Opublikowano

Mi za zarysowany lekko zderzak tylny , do malowania w zasadzie dokładka , wypłacili ponad 600zł 

Opublikowano

Ech te ubezpieczenia ..... hajs podnoszą , a w drugą stronę to już ciężko o uczciwą rekompensatę szkody..... 

U mnie już lato na A4:decayed:

IMG_20170403_093930.jpgphoto uploading

Opublikowano

Tyle co zapłaciłem + koszty wysyłki, chyba że ktoś chce więcej zapłacić to chętnie :P

Opublikowano

pytam o cene skad mam wiedzieć ile zaplaciles?

Opublikowano
13 godzin temu, Sedrak Dan napisał:

Nie miałeś wcześniej u siebie 1.9 ?

Miałem, ale to inne b6.

Opublikowano
2 godziny temu, Rafal1988Lodz napisał:

pytam o cene skad mam wiedzieć ile zaplaciles?

Moja baba by powiedziała "Domyśl się" :grin:

Opublikowano

Podejdzie do rocznika powyżej 2002.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Znalezione obrazy dla zapytania a8 d3 przełacznik swiateł

Witam , Panowie potrzebuje chromu wokół włacznika lub numeru jesli ktos posiada  

Opublikowano

Nitroo do starszego też podejdzie,problem jest tylko z drzwiami pasażerów ?

Opublikowano
6 minut temu, ucho.77 napisał:

Nitroo do starszego też podejdzie,problem jest tylko z drzwiami pasażerów ?

zmiana kostki i hasa :wink:

Zawartość dodana 0 minutes later
12 minut temu, dydek1 napisał:

Znalezione obrazy dla zapytania a8 d3 przełacznik swiateł

Witam , Panowie potrzebuje chromu wokół włacznika lub numeru jesli ktos posiada  

to przełącznik z A8

Opublikowano

Wiem ze d3 ....potrzebuje chromu