Dev Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2 godziny temu, mr.mark1 napisał(a): Próbowałem wysłać wiadomość do Ciebie ale nie idzie.... 693 45 66 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Panowie temat bo już zgłupiałem. Z tyłu w b6/7 quattro jest zwykle łożysko wciskane czy takie jak z przodu przykrecne na 4-śruby? Na pewno Piasta jest w quattro taka sama ale nie wiem jak łożyska. Różnie vin pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tass Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Takie info. znalazłem kiedyś na forum: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Przykręcane jest w S4 jak mi się zdaje. Pozdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2 godziny temu, staniek napisał(a): Przykręcane jest w S4 jak mi się zdaje. Pozdr No właśnie to S4 B7 2005r. Dlatego vin pokazywał przykręcane a ogólnie katalogi wciskane. Dzięki wielkie sprawa wyjaśniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca (edytowane) Panowie szukam jakiegoś fajnego spasowania opony na lato na AVUS III czyli oryginalne felgi S4 szerokość 8j Felgi w tym sezonie posłużą mi za letnie koła. Były na nich zimówki 235/40 ale przeglądając foty widzę że niektórzy zakładają opony które bardziej cieszą oko.... Może coś doradzicie .... Nie chcę jakiś mega naciągów . Gdzieś widziałem fajny spas podobno na 215/40 ale nie mogę tej informacji potwierdzić Edytowane 7 Marca przez DarekS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca (edytowane) 225/40 wg mnie najlepiej wygląda,nie ma balona ,a trochę chroni felgę,też się zastanawiałem nad 215 ale na 45 Edytowane 7 Marca przez greg2505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca To, czy chroni felgę zależy już od konstrukcji opony będzie i 245 szerokie a felgi nie ochroni bo nie będzie rantu ochronnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Tutaj wygląda to spoko ale nie mam pojęcia jaki jest rozmiar opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelo Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Cześć panowie mam pytanie o przegub wału napędowego Audi A4 B7 2.0 TFSI Właśnie się dowiedziałem w sklepie u naszego kolegi z forum że niestety Audi nie przewidziało tej części jako wymiennej. Na Allegro znalazłem bez problemu do B7 i teraz pytanie do was. Czy ktoś przerabiał ten temat czy nie? Dodam że nie mogę tego zamówić po vin bo mam zrobiony Swap Quattro i nie mam vinu z dawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Nie wiem ocb ale normalnie wymieniam te przeguby. I nawet nie wiem trzeba by sprawdzić ale wzrokowo wydaje mi się że jest to ten sam przegub co przegub wewnętrzny na dużą flnasze w poprzecznych 1.8t dla skrzyń 6biegowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelo Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Też mnie to dziwi czemu taką odpowiedź uzyskałem, czyli wprowadzili mnie w błąd. https://allegro.pl/oferta/przegub-walu-audi-a4-b7-2005-2009-wal-napedowy-hq-12077750151?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_vehicle-parts_moto-acc_pla_pmax&ev_campaign_id=20976694995&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA6KWvBhAREiwAFPZM7vVs1sf9Q-izc_q1P47V7zBjKv5zbQPFT0FiwZJrh7yv4i9R2SLRLxoC2L0QAvD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Bo normalnie taka część w katalogu zamiennych audi nie występuje, sprzedają cały wał napędowy. Podobna sytuacja jest z podporą wału za 70-120 zł - też nie istnieje. To że ktoś przypasował dane podzespoły i okazało się że pasują to już inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Jest tu taki użytkownik na forum z b6 w avancie na avusach ..... Ktoś go kojarzy.... Jeden z kozaków b6 tylko nie mogę znaleźć . Muszę zamówić te opony w tym tyg a nie chce się wy***ać że kupię za wąskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca (edytowane) 9 godzin temu, DarekS4 napisał(a): Jest tu taki użytkownik na forum z b6 w avancie na avusach ..... Ktoś go kojarzy.... Jeden z kozaków b6 tylko nie mogę znaleźć . Muszę zamówić te opony w tym tyg a nie chce się wy***ać że kupię za wąskie . Serwus, Darek ja u siebie na avusach ma 235/40/18 nexeny zimowe te na czarnej powyżej ze zdjęcia to wyglądają bardziej na 215/40 Edytowane 7 Marca przez MichałA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca (edytowane) Panowie czy podkładki pod talerzyki z b6 pasuja pod talerzyki z b5.I czy wogole sie je wymienia? Edytowane 19 Marca przez Piotrek81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golgi12 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Cześć Czy ktoś pomijał przycisk airbag np. jakimś rezystorem ? Albo czy może mostek można dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4b6quattro Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) Jak rezystor to 2.2 ohm, ale lepiej ten przycisk chyba kupić 🙄 Edytowane 21 Marca przez A4b6quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golgi12 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 29 minut temu, A4b6quattro napisał(a): Jak rezystor to 2.2 ohm, ale lepiej ten przycisk chyba kupić 🙄 Wiem , ale nie chcę się pozbywać szufladki... Chyba że kupię lampkę podsufitową z kontrolką airbag Dzięki ,spróbuję z rezystorem tym póki jeszcze nie mam lampki 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi