donjakub1 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Od czego masz je? Podchodzą do aeb bez przeróbek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Panowie, mały off topic. Ile płaciliście za kompletny rozrząd do swoich 1.8t? Na coś szczegółną uwagę zwrócić ? Mi mechanik za części powiedział 970zł w tym wszystkie paski, zimeringi , pompa wody, i napinacze z rolkami. Pasek podobno najlepiej Conti bo jest jakiś wzmacniany co może się przydać przy podkręconych 1.8t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 coś drogo.. wydaje mi sie ze ktoś rozrządy na forum taniej gonil.. czy potrzebny Ci wzmacnainy pasek.. ? i tak go juz nie przelatasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) nie czaje tekstu wzmacniany pasek pewnie taki sam co zwykly, rozrzad z pompa mozna sie zamknac w granicach 400zł, plus oringi, uszczelki, pokrywa itp powiedzmy +150, napinacz hydrauliczny dobrej firmy (nie mylic z rolka napinajaca) to ok 250zł to mamy 800a to polowa calego rozrzadunapinacz bez zmiennych faz to bedzie 350zl plus lancuszek 100 plus uszczelka pod niego pare zljesli mowimy o calym rozrzadzie na dobrych czesciachm z uszczelnieniem calego silnika nie liczac odmy, wychodzi nam kwota okolo 1200zl plus pol dnia roboczego dodatkowo przydalo by sie uszczelnic mise + przy okazji zmiany sprzegla tylny simering wału (niecale 200zł za czesci) Edytowane 22 Czerwca 2015 przez pioteros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dzięki Piter, jak zawsze super info od Ciebie Wzmacniany to taki który nie pierdyknie przed końcem założonego przebiegu auto ze mną zostaje ze 2-3 lata.. wiec lepiej zrobić to porządnie. łańcuch póki co cichy wiec wymienie napinacz to jak zacznie rzegotać, myślicie żeby odme odrazu robić, coś tam zaczyna sie podobno pocić.. jaki to koszt moze być części? Oringi w sumie 3 maja byc wymienione bo z obecnych juz niewiele zostalo. Cena po rabacie części 830zł z pompą SKF i paskiem Conti oraz wymianą pozostałych pasków. Chce wszystko dość porządnie zrobić bo myślę żeby jeszcze podciągnąć moc o te 20-30ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 odma - kolanko ok 80zł (2-3 lata temu tyle dalem w ASO), kawalek prostego lacznika i laczysz ja z TIPem, reszte w strone kolektora mozesz wywalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 odma - kolanko ok 80zł (2-3 lata temu tyle dalem w ASO), kawalek prostego lacznika i laczysz ja z TIPem, reszte w strone kolektora mozesz wywalic hmm ciekawe to po kiego grzyba te wszystkie trojniki i zaworki dali? masz tak zrobione ze kolano ze skrzyni korbowej i prosto do tipa? kolektor ssacy rozumiem zaslepiales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalo84 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Panowie poratujcie wiedzą bo nie umiem znaleźć nigdzie info. Czy Korbowody w AVJ podejdą do BFB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 podejda ale jaki sens je zakladac skoro sa takie same, a mozesz zalozyc grubsze o 1mm od AEB ?arre tak kolektor mam pozaslepiany, od strony odmy i tam gdzie łączy się też gumową rurką z EVAPem, EVAP bez tego trojnika gumowego mam polaczony tez jedynie z TIPem, rurka ktora laczy EVAP z kolektorem wiszaca na scianie grodziowej jest wywalona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 ktoś był by chętny na moje turbo k03s hybryda ? obecnie dmucha 1,4bara na moc 250km 343nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Czemu sprzedajesz?? Jakieś grubsze mody idą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 ktoś był by chętny na moje turbo k03s hybryda ? obecnie dmucha 1,4bara na moc 250km 343nm Witek cie przebił?? Garretta założ Zawsze sie znajdzie ktoś z mocniejszą b6.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 ktoś był by chętny na moje turbo k03s hybryda ? obecnie dmucha 1,4bara na moc 250km 343nm Witek cie przebił?? Garretta założ Zawsze sie znajdzie ktoś z mocniejszą b6.. Ja mam lepszy pomysł dla Krzysia , jutro będziemy debatować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 i wszyscy razem... eresdwa! eresdwa! eresdwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek1234 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 ktoś był by chętny na moje turbo k03s hybryda ? obecnie dmucha 1,4bara na moc 250km 343nm Witek cie przebił?? Garretta założ Zawsze sie znajdzie ktoś z mocniejszą b6.. Ja mam lepszy pomysł dla Krzysia , jutro będziemy debatować No to jak ty masz już lepszy pomysł jak Garrett to ja też chce takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 był plan ale teraz mnie przerasta - bobas w drodze ale moze moze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 był plan ale teraz mnie przerasta - bobas w drodze ale moze moze ... A to jedziemy na tym samym wózku ja myśle ciągle o +300 ale najpierw musze sie uporać z dołożeniem Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 good lak, ja bym sprzedal i kupil juz w q cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi