Hohe Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 1 minutę temu, Tomek_091019 napisał: Dlatego pytam, czy ktoś korzystał z takiej usługi poza ASO Nie wiem czy zostanie mi stary klucz. Przy dopisywaniu nowego chyba wszystkie się resetują i zapisują na nowo? Ja korzystałem, ale ja nie mieszkam w tak kreatywnym kraju jak Polska. Stary klucz działa jak działał.
Tomek_091019 Opublikowano 30 Listopada 2021 Opublikowano 30 Listopada 2021 Byłem dzisiaj u pana, który zajmuje się kodowaniem kluczy i zrobiłby mi to, ale też nie jest pewien na 100% czy uda się z używanym "wyzerowanym" kluczem z allegro mówi, że wyzerować to nie problem, ale nie wiadomo czy się uda zakodować. Może spróbować, ale nawet gdy się nie uda to i tak zapłacę, co oczywiście rozumiem. Ktoś już może próbował takiego czegoś z kluczem nie ASO?
Cuber Opublikowano 1 Grudnia 2021 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Panowie poszukuje klapy do sedana w kolor LY9B ma ktoś cos mądrego ?
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2021 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Godzinę temu, Muskel1 napisał: @Dev to Twoja choinka? Jo, wczoraj robiłem... Ma przypominać wszystkim alkoholikom: .... piłeś ? Nie jedź...
Muskel1 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Opublikowano 4 Grudnia 2021 2 minuty temu, Dev napisał: Jo, wczoraj robiłem... Ma przypominać wszystkim alkoholikom: .... piłeś ? Nie jedź... długo "części" zbierałeś?
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2021 Opublikowano 4 Grudnia 2021 6 minut temu, Muskel1 napisał: długo "części" zbierałeś? rok
kaju Opublikowano 12 Grudnia 2021 Opublikowano 12 Grudnia 2021 W dniu 30.11.2021 o 17:37, Tomek_091019 napisał: Byłem dzisiaj u pana, który zajmuje się kodowaniem kluczy i zrobiłby mi to, ale też nie jest pewien na 100% czy uda się z używanym "wyzerowanym" kluczem z allegro mówi, że wyzerować to nie problem, ale nie wiadomo czy się uda zakodować. Może spróbować, ale nawet gdy się nie uda to i tak zapłacę, co oczywiście rozumiem. Ktoś już może próbował takiego czegoś z kluczem nie ASO? Dopisywałem bez problemu takie "wyzerowane", nawet jak było all key lost. Chwila zabawy, ale do ogarnięcia Tak w ogóle to w końcu człowiek chwilę czasu znalazł, żeby zerknąć do tu słychać
KoJ@K Opublikowano 12 Grudnia 2021 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Tak jak napisał fachura powyżej - @kajubez problemu dopisze kluczyk do b8
grzes283 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Siema. Problem z klapami cd. Udało mi się je ruszyć, problem był blachy, otoż poprzedni fachman uciął przewód, na tyle głęboko że ciężko było to zlokalizować. Klapy działają, ale wyrzucają błąd lambdy o zbyt bogatej mieszance. Gdy zdejmę cięgna z nastawników lambda nie wywala błędu. Wygląda na to, że klapki się nie otwierają do końca i zaburzają przepływ powietrza - taka moja teoria....ktoś z Was spotkał się z czymś takim?
Dibo Opublikowano 19 Grudnia 2021 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Przymierzam sie do zakupu ori dywaników gumowych w ASO do B8. Orientuje się ktoś jaka jest cena po rabatach ? W sieci znalazłem ofertę za 399PLN i nie wiem czy to dobra cena.
Dev Opublikowano 19 Grudnia 2021 Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) 41 minut temu, Dibo napisał: Przymierzam sie do zakupu ori dywaników gumowych w ASO do B8. Orientuje się ktoś jaka jest cena po rabatach ? W sieci znalazłem ofertę za 399PLN i nie wiem czy to dobra cena. Kup sobie Petex-a allegro.pl ALLEGRO.PL Edytowane 19 Grudnia 2021 przez Dev
pelonek1 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, Dibo napisał: Przymierzam sie do zakupu ori dywaników gumowych w ASO do B8. Orientuje się ktoś jaka jest cena po rabatach ? W sieci znalazłem ofertę za 399PLN i nie wiem czy to dobra cena. Albo z Petexa jak kolega wyżej napisał albo Geyer & Hosaja. Te drugie kupowałem do B7 bo z Petexa nie było w moim kolorze. Od początku nie śmierdziały jak niektóre zamienniki, dodatkowo po ponad 60 k km na dywaniku kierowcy brak jakichkolwiek śladów użytkowania. Także jakość bdb wg mnie. No chyba, że musi być znaczek kałdi to do ASO trzeba się udać, albo kupić ORI w necie np. getem.pl i tu może być taniej niż w ASO, tylko czasem długo trzeba czekać na dostawę. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez pelonek1
Krzy0 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Geyer & Hosaja mam te dywaniki i pasują jak i wyglądają dobrze ale po przebiegu około 20tyś. dywanik kierowcy jest pod piętą prawej stopy już wytarty. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez Krzy0
R4xx Opublikowano 19 Grudnia 2021 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Ja polecam coś takiego. Pasują idealnie, są bardzo głębokie i wzór kozak. allegro.pl ALLEGRO.PL
pelonek1 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Opublikowano 19 Grudnia 2021 26 minut temu, Krzy0 napisał: Geyer & Hosaja mam te dywaniki i pasują jak i wyglądają dobrze ale po przebiegu około 20tyś. dywanik kierowcy jest pod piętą prawej stopy już wytarty. To chyba w szpilkach jeździsz U mnie po 60 k km wyglądają tak. Fakt widać gdzie są stopy, jednak nie ma widać specjalnie zużycia na nich.
pawel72689 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Hej wiecie może czy można kupić ten element. Jest to od sterowania fotela. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi