feniks Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 tomnika ver. zimne (w całym aucie, tylko o schowku zapomniałem)
kaju Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 wystarczyło włożyć palec w dwa otworylubię to! Taki stary, a taki głupi d*pa wyżej!
Wandej Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 wystarczyło włożyć palec w dwa otworylubię to! Taki stary, a taki głupi d*pa wyżej! Ojcze dyrektorze koło wtorku Ci poślę motula oki? Te wiązki mi poślij bo mefju w końcu dostał przelew za moduły
bidzio1 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Chłopaki mam kilka szt żarówki kierunkowskazów philips silver vision cena 25zl kpl (2szt) Żarówki mają srebrna banke a świecą na pomarańczowo. Jak coś to pw
kaju Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 wystarczyło włożyć palec w dwa otworylubię to! Taki stary, a taki głupi d*pa wyżej! Ojcze dyrektorze koło wtorku Ci poślę motula oki? Te wiązki mi poślij bo mefju w końcu dostał przelew za moduły przelew ślij, bo kujawski zalany pośle na dniach, muszę inne rzeczy obrobić a mam młodego w gipsie i doby brakuje
Wandej Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 wystarczyło włożyć palec w dwa otworylubię to! Taki stary, a taki głupi d*pa wyżej! Ojcze dyrektorze koło wtorku Ci poślę motula oki? Te wiązki mi poślij bo mefju w końcu dostał przelew za moduły przelew ślij, bo kujawski zalany pośle na dniach, muszę inne rzeczy obrobić a mam młodego w gipsie i doby brakuje Podeślij dane
serfin Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Jaki bazarkowy handelek w wątku [emoji14] siemaaa
niestandardowy Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Tak, przy MCE z B7, nie robiłem tego, ale wiem, że to jest, uderz do H4mm3R, wiem, że to ma bankowo u siebie Chociaż nie wiem, czy samo MCE z B7 starczy, nie orientowałem się z tym nawet szczerze mówiąc, ale dopytać hammerka można O co chodzi z tym stopem? Co to daje, jak dziala?? :)
matibati2 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Rzadowe samochody, formula maja takie swiatla stop ze zanim nastapi gwaltowne hamowanie swiatla pulsuja kilkakrotnie ostrzegajac pojazd za soba.
RicS3 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 W oplu insygnia też to jest, ostrzegają o awaryjnym hamowaniu.
kaju Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Tak, przy MCE z B7, nie robiłem tego, ale wiem, że to jest, uderz do H4mm3R, wiem, że to ma bankowo u siebie Chociaż nie wiem, czy samo MCE z B7 starczy, nie orientowałem się z tym nawet szczerze mówiąc, ale dopytać hammerka można O co chodzi z tym stopem? Co to daje, jak dziala?? :) przy awaryjnym hamowaniu pulsują światła stopu i chyba awaryjne też się aktywują
Trewor87 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 W oplu insygnia też to jest, ostrzegają o awaryjnym hamowaniu. Tak, potwierdzam że Insignie to mają. Raz jak jedna przede mną ostro zahamowała i zaczęła pulsować stopem to tak mnie to zaintrygowało że aż jej się wbiłem w bagażnik Dobrze że służbowym
Bart_poznan Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 chodzi o coś takiego odnośnie B7 MCE na pewno tego nie obsługuje trzeba by dokładać ewentualnie dodatkowe moduły zew da się to włączyć w A4 B8 i A3 8P i całej platformie golfa V
matibati2 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Tamte sa dodatkowo z awaryjnymi. Ja szukam czegos takiego jak w tych S klasach. Wiem ze takie modulu montowane sa np. w samochodach BOR i maja za zadanie infotmowac ssmochody jadace blisko w kolumnie o gwaltonym hamowaniu niekoniecznie awaryjnym. Edytowane 30 Lipca 2015 przez matibati2
Armi Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Ople chyba ogolnie to maja te nowsze BMW też, u siostry w E39 takie coś jest. A insignie mają, kiedyś insignia turbo dostała baty od A3. Gość tak się rozzłościł, że postanowił w ostatniej chwili wyprzedzić ciąg pojazdów, żeby chyba pokazać, że insignia turbo jednak jedzie. Ledwo się przed wjazdem na obwodnicę zmieścił. Myślałem, że się rozwalił i dlatego wrzucił awaryjne, a on tylko tak mocno musiał hamować. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Armi
kaju Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 chodzi o coś takiego https://www.youtube.com/watch?v=QUpTKZ6FzK8 odnośnie B7 MCE na pewno tego nie obsługuje trzeba by dokładać ewentualnie dodatkowe moduły zew da się to włączyć w A4 B8 i A3 8P i całej platformie golfa V który moduł?
nitroo Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 A może rzuci ktoś linkiem do takiego modułu do kupienia?
dariuszqw Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Chce ktoś dystanse 15mm z centrowaniem i śrubami? komplet 4szt za 230zł
Rekomendowane odpowiedzi