Jarek_ Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) siadła z b8 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk te Pięknie. A kapsel da sie przełożyć? Bedzie pasował na średnicę ten z B6? Edytowane 3 Lutego 2016 przez Jarek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 kapsel nie pasi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam. Panowie poszukuje rns-e do b5 gdyby ktos cos to prosił bymo info:) Ewentualnie naprowadzenie do podlaczenie czy jest p&p Dzieki. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie kupiłem lotkę do a4 b6 chcę ją zamontować i zastanawiam się nad zamontowaniem jak w oryginale czyli chcę zrobić dziury w klapie. potrzebował bym dokładną rozpiskę wymiarów dziur w klapie. Jeśli ktoś posiada takie dane poproszę wiadomość na PW z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Klej do szyb i bez dziur są radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Pany, czy grucha od BRD jest taka sama jak od standardowej turbiny awx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Ma ktoś zestawienie w aucie boczki w skórze a fotele sporty skóra + speed? Ja mam i sobie chwale tylko że skórę mam delikatną z RS4 B7, nie taką grubą jak w B6. Lepiej mi pasowało do foteli z B7 Pytanie, czy tunel z EXEO podchodzi do b6 b7 ? do cabrio tak Edytowane 4 Lutego 2016 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 siadła z b8 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Miód malyna siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 koduje ktoś z wawy licznik? albo jakoś nie daleko wawy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 koduje ktoś z wawy licznik? albo jakoś nie daleko wawy...? domin79? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 koduje ktoś z wawy licznik? albo jakoś nie daleko wawy...? domin79? Masz może do niego numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) koduje ktoś z wawy licznik? albo jakoś nie daleko wawy...? U mnie w mieście masz speca. Doniek tego nie ogarnie Edytowane 4 Lutego 2016 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Panowie czy maty grzewcze do sportów to ciężki temat czy nie ma problemu z zakupem i wymianą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Sprawdź najpierw czy da się naprawić. Potem z tydzień bólu palców Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 siadła z b8 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Miód malyna siedzi Wiesz jaki to jest kolor czy nazwa tego plastiku koło lewarka ? Mi połamały sie zaczepy i nie wiem co robić. Wneria mnie, bo nie trzyma się , a używkę w takiej fakturze to moze być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mowisz o ramce ? Kolor rybia luska 2S1 Panowie licznik o numerze 8E0 920 930 P RB4 do jakiego jest dokladnie auta ? To ze do B6 i TDI wiem ale dokladnie do jakiego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Bry Pany kupował ktoś może którąś z tych wiązek pod BT http://allegro.pl/wiazka-do-modulu-bluetooth-p-p-audi-rns-e-i5934485810.html http://allegro.pl/kabel-bluetooth-audi-rnse-rns-e-plug-play-a4-i5939772593.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mamy tu jakiegoś Asa który znalazł by kod lakieru z tych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Bry Pany kupował ktoś może którąś z tych wiązek pod BT http://allegro.pl/wiazka-do-modulu-bluetooth-p-p-audi-rns-e-i5934485810.html http://allegro.pl/kabel-bluetooth-audi-rnse-rns-e-plug-play-a4-i5939772593.html W pierwszej i drugiej wiazce wkladaja kostke pod uniwersalny mikrofon . Bez problemu pewnie ci zmienia na ta pod audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi