RicS3 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Sprawdź najpierw czy da się naprawić. Potem z tydzień bólu palców Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Chodzi bardziej o dołożenie niż wymianę. Panowie druga kwestia czy airbag z b8 przed lift a po lift różni się wyglądem zewnętrznym? Bo poszukuję do kierownicy z b8 airbag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 To jak ruszyles temat sportow i mat to ja od razu zapytam, czy maty od grzania ze szmacianych sportow da rade przelozyc do sportow pol skory ze speedem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 To jak ruszyles temat sportow i mat to ja od razu zapytam, czy maty od grzania ze szmacianych sportow da rade przelozyc do sportow pol skory ze speedem? da się przecież one różnią się tylko materiałem obszycia,reszta to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 To jak ruszyles temat sportow i mat to ja od razu zapytam, czy maty od grzania ze szmacianych sportow da rade przelozyc do sportow pol skory ze speedem?da się przecież one różnią się tylko materiałem obszycia,reszta to samoA jak z ich dostępnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzięki. I jeszcze jedno pytanie, czy tylna składana kanapa w avancie ma w tym samym miejscu te mocowania, które się zatrzaskują o zawias i czy normalnie da się przełożyć tą z avanta do sedana? Jedyne chyba co, to mocowanie rolety na oparciu będzie "nie teges" , będzie ono widoczne po otwarciu bagażnika, czy po zamknięciu oparcia kanapy jest akurat na wysokości tylnej półki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mamy tu jakiegoś Asa który znalazł by kod lakieru z tych felg Pw [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzięki. I jeszcze jedno pytanie, czy tylna składana kanapa w avancie ma w tym samym miejscu te mocowania, które się zatrzaskują o zawias i czy normalnie da się przełożyć tą z avanta do sedana? Jedyne chyba co, to mocowanie rolety na oparciu będzie "nie teges" , będzie ono widoczne po otwarciu bagażnika, czy po zamknięciu oparcia kanapy jest akurat na wysokości tylnej półki? w tym samym miejscu , różnią się właśnie mocowaniem rolety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) No i jak to mocowanie rolety bedzie wygladalo w sedanie? Bedzie akurat gdzies na wysokosci polki? Edytowane 5 Lutego 2016 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Panowie jak wyciagnac ten mechanizm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Chcesz wyjąć silnik? Proponuję rozwiercic nity, ale zagwozdke mam z linią mechanizmu pompowania ledzwi. U wyjścia linki jest przetarta połowa linki i pytanie co z tym fantem zrobić? Próbować dorabiac linkę, czy kupić drugi mechanizm z prawdopodobnie podobną usterką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Silniczek wyjety ,ten mechanizm odkrecilem . Jest na 1 srube i juz sie rusza ale nie wiem jak ten drut wyciagnac zeby wyszedl mechanizm Potrzebny jest mi ten mechanizm ale nie wiem jak wyjac ten drut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Drut chętnie kupię mój pękł. Wiem że zalecają rozebranie oparcia, ale chyba wystarczy go tylko wygiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Fotel musi zostac w calosci takze nie pomoge . A oparcie jak rozebrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Fotel musi zostac w calosci takze nie pomoge . A oparcie jak rozebrac? Jak najszybciej pisz na mesengera to Ci moze pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam. Pany czy nowe palniki D4S 5000K po zalozeniu w lampy to musza jakis czas poswiecic aby sie "rozpalily" do niebieskiej barwy odpowiedniej dla 5000K czy odrazu rozblyskaja sie na niebiesko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 U mnie sie musialy "troche" rozswiecic, co prawda bylo to D2S, ale zasada raczej ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ok rozumiem , pojezdze troche i zobacze co bedzie dalej , jak beda swiecic. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 KoJ@k dobrze kojarzę że chwaliłeś się maszynką do rolowania nadkoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Panowie czy wtyczka od manualnej regulacji poziomu świecenia reflektorów jest taka sama jak przy włączniku drl czy clh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Panowie czy wtyczka od manualnej regulacji poziomu świecenia reflektorów jest taka sama jak przy włączniku drl czy clh? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi