cocoo24 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 w b6 tylko plastik, b7 szmata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 w b6 tylko plastik, b7 szmata Nadkola? A w życiu. B6 miała szmaty pi razy drzwi w 03-04rok. 04 rok miały praktycznie wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 w b6 tylko plastik, b7 szmata Nadkola? A w życiu. B6 miała szmaty pi razy drzwi w 03-04rok. 04 rok miały praktycznie wszystkie. 02r też ma szmatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 w '02 mam "wycieraczkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) . Edytowane 1 Listopada 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Powitać Ma ktoś u siebie w sedanie automatyczną klapę? Jak rozwiązaliście sprawę wyhamowywania klapy przy końcu jej otwierania? Chodzi mi o taki efekt jak na tym filmiku : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 odpowiednie siłowniki odwalą całą robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Zabrakło mu tylko diodek w felgach.... tapatak napisał z hjułałej p8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Trochę go poniosło to fakt, diody z metra cięte i radiowóz jak się patrzy Ja mam niby ori siłowniki od tych zawiasów ale tak fajnie nie wychowuje, otwiera się powoli i przy końcu trochę jej się poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie czy to normalne że na na nowej pompie wody do 1.9TDI nie ma żadnych oznaczeń? (zestaw rozrządu Gates) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie czy to normalne że na na nowej pompie wody do 1.9TDI nie ma żadnych oznaczeń? (zestaw rozrządu Gates) Oczywiscie ze nie będzie bo to nie oryginał a gates nie robi pomp wody wiec jest dana z czegoś innego. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie, jutro jadę na przegląd przed zakupowy do ASO A6C6 avant 2010r. Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń co do auta, choć jak na 6 letnie auto widać, że lakier nie jest już świeży. Liczne rysy, zadrapania etc w połączeniu z czarnym kolorem ewidentnie psują urok. Ale nie ocenionym plusem jest fakt, że powłoka jest oryginalna. Ale o co chciałem Was zapytać.....otóż siłowniki klapy bagażnika są popękane, wręcz rozsadzone od wilgoci - ponoć taka fabryczna wtopa. Druga sprawa, to "trójkąciki" przy szybie w tylnych drzwiach - meega utlenione. Czy słyszeliście o tego typu sprawach, czy faktycznie to fabryczny mankament??? Teraz coś dla znawców pakietów. O ile w A4 wiem co wchodzi w skład pakietu zew. S-Line, o tyle w A6 po lifcie nie mogę całkowicie ogarnąć tematu. Nigdzie nie ma wzmianki o dolnych listwach drzwi. Zderzak przód, zderzak tył, lotka na klapę, logo S-Line na błotnikach, grill - to wszystko czego się doszukałem. Ktoś z Was jest w stanie podać całkowity zestaw pakietu S-Line? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie czy to normalne że na na nowej pompie wody do 1.9TDI nie ma żadnych oznaczeń? (zestaw rozrządu Gates) Oczywiscie ze nie będzie bo to nie oryginał a gates nie robi pomp wody wiec jest dana z czegoś innego.naciepane z GT-I9195 Zgoda ale czy nie powinno być oznaczeń jakiegokolwiek producenta? Przecież to może być najpodlejszy chinol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Bo gates to jest najpodlejsze badziewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 pany ori xenon da się przerobić na bixa z soczewkami b8? Rozklejanie i tak wchodzi w grę. Co trzeba oprócz większego otworu na soczewkę, adapterów i soczewek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Przecinak, boszka, pilniki i w sumie "tylko" tyle. jezeli chcesz to wkladac do ori h7/xena to adaptery Ci odchodza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie czy to normalne że na na nowej pompie wody do 1.9TDI nie ma żadnych oznaczeń? (zestaw rozrządu Gates) Oczywiscie ze nie będzie bo to nie oryginał a gates nie robi pomp wody wiec jest dana z czegoś innego.naciepane z GT-I9195 Zgoda ale czy nie powinno być oznaczeń jakiegokolwiek producenta? Przecież to może być najpodlejszy chinol Masz racje. Gates to jest pakowacz ciśnie rolki itp od innych marek tylko paski ma swoje które niestety ale nie są najlepszej jakość. Zresztą remontowalem parę silników z urwanym paskiem gates.naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Tu się nie zgodzę, ori paski Gates są najlepsze. Niestety chińczycy podrabiają wszystko co ma dobrą opinię Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie kojarzy ktoś taką dokładkę do naszych b6 pod zderzak sline? Nie chodzi mi o cupre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi