Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gościu ma to "spa" od 20 lat ... , ale im bardziej zagłębiam ten temat to okazuje się, że nie jest takim wyjątkiem

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja pytałem kiedyś na kilku zakładach zajmujących się praniem wnętrz i nikt nie chciał uprać "bo panie może się odkleić"(czyli większość wie co w trawie piszczy)

W końcu uprałem na własne ryzyko i ......się odkleiła.

Opublikowano

Gdzie prałeś? Dawaj gościa na tapetę. Nie ma możliwości, aby robił coś bez ubezpieczenia. Nie odpuszczaj mu.....ostatecznie niech kupuje drugą podsufitkę. Ja kiedyś miałem w Borze przypadek, że mechanior odwrotnie włożył w kratki nawiewu AmbuPura....olejek wyciekł i dosłownie wytopił tę czarna "gumową" farbę. Po kilku minutach rozmowy oddał za "nową" kratke.....chyba coś około 250 zł.

Wpadki się zdarzają, ale trzeba umieć ponosić konsekwencje....

Opublikowano

Panowie Tomnik robi jeszcze ledowki? Padła mi jedna w podświetleniu tablicy i chciałbym tym razem u niego zamówić + ledy do wnętrza bo te co mam teraz maja barwę wpadającą w niebieski. Ktoś może podesłać mi do niego maila? [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
9 godzin temu, kaman napisał:

Panowie Tomnik robi jeszcze ledowki? Padła mi jedna w podświetleniu tablicy i chciałbym tym razem u niego zamówić + ledy do wnętrza bo te co mam teraz maja barwę wpadającą w niebieski. Ktoś może podesłać mi do niego maila? emoji6.png

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tak,dalej działa z modułami. 

[email protected]

Opublikowano
1 godzinę temu, Dominik93 napisał:

Tak,dalej działa z modułami. 

[email protected]

Dzięki kolego :hi: Mail już wysłany, pozostało czekać na odpowiedź :decayed:

Opublikowano (edytowane)

Czy zacisk 321mm od a6 c5 allroad i tarcza podejdzie p&p do b6? 
b10db120c7.jpg

Edytowane przez JeJu
Opublikowano

Panowie jest ktoś z okolic Bieszczad ? Mam bardzo wazną sprawę :/

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam taką zagwostkę... Od 6 lat jeżdżę na felgach SLine 18" i nigdy nie zakładałem pierścienia centrującego na felgę.. Daje to coś?

38732606.jpg

Opublikowano
Mam taką zagwostkę... Od 6 lat jeżdżę na felgach SLine 18" i nigdy nie zakładałem pierścienia centrującego na felgę.. Daje to coś?

38732606.jpg

Ja też mam ten wzór i tam pierścienia nie potrzeba bo felga ma idealny otwór 57,1mm

Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ok, dzięki za info 

Opublikowano

Pierscieni centrujacych uzywasz tylko wtedy, gdy wymaga tego felga, tzn np masz jakies felgi z b8/a5 (otwor na piaste 66.1mm) ktore Ci sie podobaja i chcialbys je wlozyc do b6 (otwor 57.1mm) to wtedy stosujesz sobie pierscienie, by przejscie z wiekszego otworu w feldze pasowalo do Twojego mniejszego otworu na piaste :wink:

Opublikowano

Jest ktoś ogarnięty w temacie ?

Opublikowano

Panowie, zna ktoś dokładne wymiary śrubki trzymającej obudowę lampki podświetlenia tablicy rejestracyjnej ? Musze zmienić zarówki a mam od srub główki 'zjeżdzone' i zanim odkręcę na amen to chciałbym mieć już dwie nowe kupione.

Opublikowano

Który majster by się podjął rozkleić bixy? Ja nie robiłem tego już ze 4 lata i strach mi nie pozwala :decayed:

Opublikowano
18 minut temu, tomekhxc napisał:

Który majster by się podjął rozkleić bixy? Ja nie robiłem tego już ze 4 lata i strach mi nie pozwala :decayed:

Klubowicz Gwerty od nas z forum zajmuje się lampami.

Opublikowano

Pisz do koj@k zrobi ci to lepiej niż gwerty

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Kojak zrobi Ci wycinkę kloszy i potem odda do swojego plastikarza aby Ci pospawał je :kox: :kox: 

Edytowane przez Norbas
Opublikowano

Wrzucał zdj to ładnie to wygląda. Jak masz klosz nie bardzo to tez walnie polerke.

Panowie fotele z b7 pasują do exeo?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka