Sedrak Dan Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Gościu ma to "spa" od 20 lat ... , ale im bardziej zagłębiam ten temat to okazuje się, że nie jest takim wyjątkiem
Rabbi Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Ja pytałem kiedyś na kilku zakładach zajmujących się praniem wnętrz i nikt nie chciał uprać "bo panie może się odkleić"(czyli większość wie co w trawie piszczy) W końcu uprałem na własne ryzyko i ......się odkleiła.
grzes283 Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Gdzie prałeś? Dawaj gościa na tapetę. Nie ma możliwości, aby robił coś bez ubezpieczenia. Nie odpuszczaj mu.....ostatecznie niech kupuje drugą podsufitkę. Ja kiedyś miałem w Borze przypadek, że mechanior odwrotnie włożył w kratki nawiewu AmbuPura....olejek wyciekł i dosłownie wytopił tę czarna "gumową" farbę. Po kilku minutach rozmowy oddał za "nową" kratke.....chyba coś około 250 zł. Wpadki się zdarzają, ale trzeba umieć ponosić konsekwencje....
kaman Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Panowie Tomnik robi jeszcze ledowki? Padła mi jedna w podświetleniu tablicy i chciałbym tym razem u niego zamówić + ledy do wnętrza bo te co mam teraz maja barwę wpadającą w niebieski. Ktoś może podesłać mi do niego maila? [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dominik93 Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 9 godzin temu, kaman napisał: Panowie Tomnik robi jeszcze ledowki? Padła mi jedna w podświetleniu tablicy i chciałbym tym razem u niego zamówić + ledy do wnętrza bo te co mam teraz maja barwę wpadającą w niebieski. Ktoś może podesłać mi do niego maila? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak,dalej działa z modułami. [email protected]
kaman Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 1 godzinę temu, Dominik93 napisał: Tak,dalej działa z modułami. [email protected] Dzięki kolego Mail już wysłany, pozostało czekać na odpowiedź
JeJu Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Czy zacisk 321mm od a6 c5 allroad i tarcza podejdzie p&p do b6? Edytowane 9 Lipca 2017 przez JeJu
bongod Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Panowie jest ktoś z okolic Bieszczad ? Mam bardzo wazną sprawę :/Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Fr0styyy. Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Mam taką zagwostkę... Od 6 lat jeżdżę na felgach SLine 18" i nigdy nie zakładałem pierścienia centrującego na felgę.. Daje to coś?
MAJKI Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Mam taką zagwostkę... Od 6 lat jeżdżę na felgach SLine 18" i nigdy nie zakładałem pierścienia centrującego na felgę.. Daje to coś? Ja też mam ten wzór i tam pierścienia nie potrzeba bo felga ma idealny otwór 57,1mmWysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Pierscieni centrujacych uzywasz tylko wtedy, gdy wymaga tego felga, tzn np masz jakies felgi z b8/a5 (otwor na piaste 66.1mm) ktore Ci sie podobaja i chcialbys je wlozyc do b6 (otwor 57.1mm) to wtedy stosujesz sobie pierscienie, by przejscie z wiekszego otworu w feldze pasowalo do Twojego mniejszego otworu na piaste
Dominik93 Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Panowie, zna ktoś dokładne wymiary śrubki trzymającej obudowę lampki podświetlenia tablicy rejestracyjnej ? Musze zmienić zarówki a mam od srub główki 'zjeżdzone' i zanim odkręcę na amen to chciałbym mieć już dwie nowe kupione.
tomekhxc Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Który majster by się podjął rozkleić bixy? Ja nie robiłem tego już ze 4 lata i strach mi nie pozwala
Dominik93 Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 18 minut temu, tomekhxc napisał: Który majster by się podjął rozkleić bixy? Ja nie robiłem tego już ze 4 lata i strach mi nie pozwala Klubowicz Gwerty od nas z forum zajmuje się lampami.
rafi10612 Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Pisz do koj@k zrobi ci to lepiej niż gwerty Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Kojak zrobi Ci wycinkę kloszy i potem odda do swojego plastikarza aby Ci pospawał je Edytowane 13 Lipca 2017 przez Norbas
rafi10612 Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Wrzucał zdj to ładnie to wygląda. Jak masz klosz nie bardzo to tez walnie polerke. Panowie fotele z b7 pasują do exeo? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi