muunv Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Trafila sie B6 3.0 ASN, fajne wyposazenie ale niestety progi oraz dokladki zderzakow nie sa w kolorze auta, tylko szare. Jest szansa na wymiane tych plastikow na progach? Od razu chcialbym wrzucic dokladki zderzakow s-line. Ew ma ktos foto jak wyglada takie b6 (progi nie w kolor auta) ze zderzakami s-line? Obstawiam, ze slabo to wyglada.
muunv Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 4 minuty temu, HOLMATRO napisał: Błądzisz synu, błądzisz.. Niestety zadne C6 polift (2x s-line) sie nie trafia
greg2505 Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Kupisz w kolor , albo pomalujesz i będzie, jeździłem z szarymi progami ze 3 miechy, tragedi nie było , ale w kolor zdecydowanie lepiej
Langista Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) 4 godziny temu, muunv napisał: Trafila sie B6 3.0 ASN, fajne wyposazenie ale niestety progi oraz dokladki zderzakow nie sa w kolorze auta, tylko szare. Jest szansa na wymiane tych plastikow na progach? Od razu chcialbym wrzucic dokladki zderzakow s-line. Ew ma ktos foto jak wyglada takie b6 (progi nie w kolor auta) ze zderzakami s-line? Obstawiam, ze slabo to wyglada. Ja mam tak i nie ma tragedii, o ile wszystkie plastiki są tego samego odcienia to pasuje nawet. Wiadomo w kolor najlepiej ale to już chyba tylko S-Line miało w kolorze. Edytowane 27 Marca 2019 przez Langista
MaTeo85 Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 4 godziny temu, Langista napisał: Ja mam tak i nie ma tragedii, o ile wszystkie plastiki są tego samego odcienia to pasuje nawet. Wiadomo w kolor najlepiej ale to już chyba tylko S-Line miało w kolorze. Nie tylko sline miało kolorowe dokładki. Każda wersja mogła mieć jak kupujący dopłacił extra. Ja mam ori kolorowe plastiki na dole, a auto sline'a na oczy nie widziało.
Langista Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Ciekawe czy ta dopłata była sensowna, widać chyba nie, nie zdziwię się jak trzeba było krocie dołożyć żeby mieć to w kolorze nadwozia..
turzol Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Tylko że dokładki w kolor to nie była opcja lecz wychodziły seryjnie od połowy 2003r.
Maciek02 Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Witam, chciałbym zmienić kilka elementów zawieszenia i szukam kogoś kto jest w temacie. Obecnie siedzi seria od nowości 1BV. Co polecacie za amorki, wahacze, sprężynki, końcówki drążków itp??? nie chce gwintu, coś bardziej miękkiego od 1BV ale stabilnego. Można śmiało pisać na pw
MaTeo85 Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Podnien na 1BE te same sprezyny są co w BV tylko amortyzator bardziej miękki więc komfort większy. Ja 1BE zmieniam wszystko po za sprezynami. Amory Monroe, opinie mają dobre... podobno szły na 1montaż ale czy to prawda? Nie wiem.
BeyerBrown Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) U mnie w cabrio ori 1BE były Monroe. Jednak SACHS jako zamiennik ma generalnie lepsze opinie. Tyle, że Monroe na rynek OEM występuje w dwóch odmianach - tańszej i droższej, więc możliwe, że gorsze opinie zbiera przez tę tańszą serię (Reflex). Edytowane 28 Marca 2019 przez BeyerBrown
muunv Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Czy moglby sie ktos wypowiedziec na temat realnego spalania S4? Mowie o srednim spalaniu. Wiem, ze za ile sie wleje, ale chodzi mi o konkret. Liczyc 12/100 czy 18/100?
wampir Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ale w mieście czy wioskami ? W mieście bliżej 18 ale wszystko zależy jak operujesz gazem. Spalanie w tym aucie to najmniejszy problem. Znacznie droższe jest doprowadzenie do stanu i dalszy serwis.
muunv Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 I w miescie i wioskami i srednie trasa/ miasto. Da rade wyrobic sie w 12-15? Auto ktore mam na oku, zostanie zakupione tylko po przegladzie u mnie w serwisie. Dalszy serwis, czyli?
staniek Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie miałem S4 b6, ale dawno temu miałem a4 2,8 quattro i paliła mi właśnie mniej więcej dwanaście średnio. Według mnie dwanaście średnio nierealne, ale jest sporo eSek na forum to zaraz ktoś konkretnie odpowie podejrzewam, że od 15tu w górę. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez staniek
Langista Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ja przy 3.0 mam spalanie w mieście ok 15, więc 4,2 nie licz na lepszy wynik.
muunv Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Czy blotniki przednie w a4 i s4 sa takie same?
greg2505 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 2 godziny temu, muunv napisał: Czy blotniki przednie w a4 i s4 sa takie same? Tak
marky2552 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ktoś ma namiar na kogoś kto dorobi klucz do gwintu FK bo oryginalny klucz do tego gwintu gnie się jak uj
Rekomendowane odpowiedzi