Bielun22 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Witam panowie nie ma ktoś uszkodzonej lampy lewej (od kierowcy) potrzebuje ten srebrny plastik z klosza. Ja mam jakąś lampę na części tylko nie pamiętam którą stronę. Napisz co konkretnie chcesz na pw.
biggman Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) witam Panowie pomożecie na lustrze z kompasem wyświetla mi się coś takiego. Raz jest ok a raz się właśnie tak pokazuje Panowie ktoś się z tym spotkał proszę o Pomoc :/ Jak dla mnie to coś się dzieje z elektroniką, rozbierz lusterko i daj jakiemuś elektro specowi do przejrzenia Edytowane 8 Października 2015 przez biggman
greg2505 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Witam panowie nie ma ktoś uszkodzonej lampy lewej (od kierowcy) potrzebuje ten srebrny plastik z klosza. mam to z lampy xenonowej kierowcy ,szukasz w idealnym stanie czy będziesz malował
aleksbend Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Pany, pomocy potrzebuje... Jaki bezpiecznik wyjąć tak aby auto nie odpaliło ? Taka forma małego zabezpieczenia kiedy auto długo stoi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
biggman Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Kto robi rygle z aluminium klapki trójkąta ostrzegawczego? dziś sam z siebie pękł
nitroo Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Kto robi rygle z aluminium klapki trójkąta ostrzegawczego? dziś sam z siebie pękł Snajper007
WhyMe? Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 komu ? Nigdy wcześniej nie widziałem takiego rarytasu do b6 w USA ich nie ma a co dopiero u nas , jak ktoś chce to PW Ile?
dawid7737 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Pany ile kosztuje ta listwa z oświetleniem rejestracji do sedana? ew od którego roku kupować? bo moja jest aluminiowa z tego co wiem 2001 rok..
staniek Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Szukaj plastikowej od A6 C6 sedan, A4 B7 sedan. Ja dałem chyba 40zł + KW, zazwyczaj stoją około stówki.
greg2505 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Pany ile kosztuje ta listwa z oświetleniem rejestracji do sedana? ew od którego roku kupować? bo moja jest aluminiowa z tego co wiem 2001 rok.. zakładaj plastikową ,te alu się utleniają,plastikowe były chyba w b7
aleksbend Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 kosz to 50zł ja tyle dałem, poluj na plastik bo te metalowe lekko rdzewieją i czasami lakier z nich lekko schodzi. te plastikowe lepsze Pany, pomocy potrzebuje... Jaki bezpiecznik wyjąć tak aby auto nie odpaliło ? Taka forma małego zabezpieczenia kiedy auto długo stoi pomoże ktoś ?
mrogal Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 komu ? Nigdy wcześniej nie widziałem takiego rarytasu do b6 w USA ich nie ma a co dopiero u nas , jak ktoś chce to PW Ile? mi tez PW
matibati2 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Jozeczku rozebrales ta s4 z koszalina ?
Fr0styyy. Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Na allegro to są jednak sami kretyni..Zamówiłem dwie kratki w zderzak na osobnych aukcjach od tego samego typa, lewa i prawa. Zapłaciłem za jedną 120 z KW a za drugą 100 bez KW gdzie wyraźnie napisałem w wiadomości, żeby wysłał obydwie, bo za drugą zapłaciłem i żeby nie płacić podwójnie za przesyłkę wysłał w jednej paczce. Co zrobił? Wysłał tylko tą za którą zapłaciłem razem z KW, bezmózg..
xsebo1 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 https://youtu.be/5qoILiDCI_E
grzes283 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Na allegro to są jednak sami kretyni.. Zamówiłem dwie kratki w zderzak na osobnych aukcjach od tego samego typa, lewa i prawa. Zapłaciłem za jedną 120 z KW a za drugą 100 bez KW gdzie wyraźnie napisałem w wiadomości, żeby wysłał obydwie, bo za drugą zapłaciłem i żeby nie płacić podwójnie za przesyłkę wysłał w jednej paczce. Co zrobił? Wysłał tylko tą za którą zapłaciłem razem z KW, bezmózg.. Ty też źle rozegrałeś. Po co złodziei dorabiać skoro w ASO nówka kosztuje bez znizek 99 zł. Kupowałem kilka miesięcy temu.
dawid7737 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Szukaj plastikowej od A6 C6 sedan, A4 B7 sedan. Ja dałem chyba 40zł + KW, zazwyczaj stoją około stówki. A takie pytanie bo widze ta od b7 nie ma zamka czyli co po prostu go nie zakładam i tyle przy montażu tej plastikowej?
miszka Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Siema Panowie czy na tych wskazaniach jest coś do czego by się można przyczepić EGR, Maf, wtryski ?
Roboform550 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Ty też źle rozegrałeś. Po co złodziei dorabiać skoro w ASO nówka kosztuje bez znizek 99 zł. Kupowałem kilka miesięcy temu. Będąc w temacie można sporo rzeczy kupić w ASO taniej niż na allegro.... Jak dokładałem elektrykę szyb na tył to panel kierowcy na znanym portalu aukcyjnym 99zł + wysyłka a u mnie w ASO na miejscu 79 zł
Rekomendowane odpowiedzi