Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie nie ma ktoś uszkodzonej lampy lewej (od kierowcy) potrzebuje ten srebrny plastik z klosza.

Ja mam jakąś lampę na części tylko nie pamiętam którą stronę. Napisz co konkretnie chcesz na pw.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

witam Panowie pomożecie na lustrze z kompasem wyświetla mi się coś takiego. Raz jest ok a raz się właśnie tak pokazuje

ten.jpg

Panowie ktoś się z tym spotkał proszę o Pomoc :/

Jak dla mnie to coś się dzieje z elektroniką, rozbierz lusterko i daj jakiemuś elektro specowi do przejrzenia

:siema:

Edytowane przez biggman
Opublikowano

Witam panowie nie ma ktoś uszkodzonej lampy lewej (od kierowcy) potrzebuje ten srebrny plastik z klosza.

mam to z lampy xenonowej kierowcy ,szukasz w idealnym stanie czy będziesz malował

Opublikowano

Pany, pomocy potrzebuje... Jaki bezpiecznik wyjąć tak aby auto nie odpaliło ? Taka forma małego zabezpieczenia kiedy auto długo stoi :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Kto robi rygle z aluminium klapki trójkąta ostrzegawczego? dziś sam z siebie pękł :facepalm:

Opublikowano

Kto robi rygle z aluminium klapki trójkąta ostrzegawczego? dziś sam z siebie pękł :facepalm:

Snajper007
Opublikowano

Dziekowac :hi:

Opublikowano

komu ? Nigdy wcześniej nie widziałem takiego rarytasu do b6 ;) w USA ich nie ma a co dopiero u nas , jak ktoś chce to PW ;)

WErM2af.jpg

Ile?

Opublikowano

Pany ile kosztuje ta listwa z oświetleniem rejestracji do sedana? ew od którego roku kupować? bo moja jest aluminiowa z tego co wiem 2001 rok..

Opublikowano

Szukaj plastikowej od A6 C6 sedan, A4 B7 sedan. Ja dałem chyba 40zł + KW, zazwyczaj stoją około stówki.

Opublikowano

Pany ile kosztuje ta listwa z oświetleniem rejestracji do sedana? ew od którego roku kupować? bo moja jest aluminiowa z tego co wiem 2001 rok..

zakładaj plastikową ,te alu się utleniają,plastikowe były chyba w b7

Opublikowano

kosz to 50zł ja tyle dałem, poluj na plastik bo te metalowe lekko rdzewieją i czasami lakier z nich lekko schodzi. te plastikowe lepsze :wink:

Pany, pomocy potrzebuje... Jaki bezpiecznik wyjąć tak aby auto nie odpaliło ? Taka forma małego zabezpieczenia kiedy auto długo stoi :)

pomoże ktoś ? :hi:

Opublikowano

komu ? Nigdy wcześniej nie widziałem takiego rarytasu do b6 ;) w USA ich nie ma a co dopiero u nas , jak ktoś chce to PW ;)

WErM2af.jpg

Ile?

mi tez PW

Opublikowano

Na allegro to są jednak sami kretyni..
Zamówiłem dwie kratki w zderzak na osobnych aukcjach od tego samego typa, lewa i prawa. Zapłaciłem za jedną 120 z KW a za drugą 100 bez KW gdzie wyraźnie napisałem w wiadomości, żeby wysłał obydwie, bo za drugą zapłaciłem i żeby nie płacić podwójnie za przesyłkę wysłał w jednej paczce. Co zrobił? Wysłał tylko tą za którą zapłaciłem razem z KW, bezmózg..

Opublikowano

Na allegro to są jednak sami kretyni..

Zamówiłem dwie kratki w zderzak na osobnych aukcjach od tego samego typa, lewa i prawa. Zapłaciłem za jedną 120 z KW a za drugą 100 bez KW gdzie wyraźnie napisałem w wiadomości, żeby wysłał obydwie, bo za drugą zapłaciłem i żeby nie płacić podwójnie za przesyłkę wysłał w jednej paczce. Co zrobił? Wysłał tylko tą za którą zapłaciłem razem z KW, bezmózg..

Ty też źle rozegrałeś. Po co złodziei dorabiać skoro w ASO nówka kosztuje bez znizek 99 zł. Kupowałem kilka miesięcy temu.

Opublikowano

Szukaj plastikowej od A6 C6 sedan, A4 B7 sedan. Ja dałem chyba 40zł + KW, zazwyczaj stoją około stówki.

A takie pytanie bo widze ta od b7 nie ma zamka czyli co po prostu go nie zakładam i tyle przy montażu tej plastikowej?

Opublikowano

Siema :hi:

Panowie czy na tych wskazaniach jest coś do czego by się można przyczepić EGR, Maf, wtryski ?

514ba3cdb8b942d0a0c4073c07b659f0.jpg

Opublikowano

Ty też źle rozegrałeś. Po co złodziei dorabiać skoro w ASO nówka kosztuje bez znizek 99 zł. Kupowałem kilka miesięcy temu.

Będąc w temacie można sporo rzeczy kupić w ASO taniej niż na allegro....

Jak dokładałem elektrykę szyb na tył to panel kierowcy na znanym portalu aukcyjnym 99zł + wysyłka a u mnie w ASO na miejscu 79 zł