Frimuś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jedrekx gdybym mial mozliwosc wyboru bral bym 8,5 Teraz mam 9j lecz zacisk 320nie wejdzie wiec sprzedaję. No i szukam ale np.u dawmaca to wiekszosc ciekawych jest w 8-9J Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
ucho.77 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Ucho jak Ci zaczną skrzypieć od przeciążenia te Twoje oponki z indeksem 88 to się pośmiejemy razem I znalazł się,gdzie masz nitroo i fido do kompletu Powiedz to samo jeszcze Tomekhxc,Pajdzie i innym "znawco" Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez ucho.77
bjoern Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 to chyba nie parametry do b6 rozmiar/szerokość Jedrekx sorry ale musiałem bo ostatnio dużo znawców się pojawiło na forum i tyle
KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pany jest tu ktos kto mial wczesniej w bixach soczewki z B8, a teraz jezdzi na jakis innych/lepszych np intemo i moglby sie wypowiedziec lub ma jakies porownanie?
szczuraz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Założyłem lato. Teraz są dwa wyjścia albo spuścić w dół albo spuścić w dół i założyć 18`
Frimuś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Założyłem lato. Teraz są dwa wyjścia albo spuścić w dół albo spuścić w dół i założyć 18` Chwal sie fotami :-)Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 chce ktoś komfort AF? Full obsługa czyli pakiet światło i 4 szyby latane? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Frimuś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Fstyt bo koza [emoji4] Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Fr0styyy. Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 chce ktoś komfort AF? Full obsługa czyli pakiet światło i 4 szyby latane? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Za ile? Plug n Play w miejsce starego bez pakietu światło i 2x szyby?Sent from my SM-G900F using Tapatalk
kaju Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 chce ktoś komfort AF? Full obsługa czyli pakiet światło i 4 szyby latane? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Za ile? Plug n Play w miejsce starego bez pakietu światło i 2x szyby?Sent from my SM-G900F using Tapatalk standardowo po zmianie komfortu zostanie Ci dopisanie kluczyków i kodowanie pod swoje auto
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siema. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie do avanta 2,5 w q warto? -30 http://racingstreet.pl/sprezyny-vogtland-nie-eibach-audi-a48e-b67-avant-quattro-30-25-tdi-1001-308-p-69920.html Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Frimuś
BeyerBrown Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Ucho jak Ci zaczną skrzypieć od przeciążenia te Twoje oponki z indeksem 88 to się pośmiejemy razem I znalazł się,gdzie masz nitroo i fido do kompletu Powiedz to samo jeszcze Tomekhxc,Pajdzie i innym "znawco" Może już nie chcą komentować Twoich racji... BTW, 4 lata temu też byłem taki mądry i gdyby mi ktoś wtedy powiedział, że kupiłem za mały indeks, to bym mu odparł - "panie, suma nośności opon przekracza z zapasem DMC, więc przestań pan pier...." Tak w sumie cały czas myślałem. Do czasu aż opony zaczęły wydawać z siebie dziwne dźwięki... dobra, kończę bo i tak Cię nie przekonam Hmmm, a nie planujesz może swapa hebli na większe, od S4? Może chciałbyś nabyć ori przednie tarcze? Proste i gładkie, ładnie by się prezentowały na dużej feldze... Jest tylko jeden problem - mają już grubość 27,7mm. Producent bredzi coś o 28mm, że to dopuszczalna granica zużycia... no ale oni się tam w VAG-u przecież "nie znajo" Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez BeyerBrown
staniek Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Siemka , ma ktoś springi pro-kit luzem/na wierzchu/pod ręką? Interesowałaby mnie średnica (średnica sprężyny, nie drutu) wewnętrzna ostatniego zwoju (tego zeszlifowanego) sprężyny tylnej. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi