A4b6quattro Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) To kup lampke, ja takową mam też u siebie. Nie dawno, kupiłem cały komplet przycisków i wizytownik w wersji Usa i podłącze, chyba ten przycisk😉 Edytowane 21 Marca przez A4b6quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro84.pl Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 5 godzin temu, golgi12 napisał(a): Wiem , ale nie chcę się pozbywać szufladki... Chyba że kupię lampkę podsufitową z kontrolką airbag Dzięki ,spróbuję z rezystorem tym póki jeszcze nie mam lampki 😀 Jak coś to mam lampkę i włącznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golgi12 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Piszesz o tej w podsufitce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) W dniu 19.03.2024 o 14:31, Piotrek81 napisał(a): Panowie czy podkładki pod talerzyki z b6 pasuja pod talerzyki z b5.I czy wogole sie je wymienia? Tak. Czy jarzmo pod tarczę 288 (przód) występuje w innym zamienniku niż to od ATE? Według numeru OEM znajduje mi właśnie ATE. Edytowane 5 Kwietnia przez george Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 1 godzinę temu, george napisał(a): Czy jarzmo pod tarczę 288 (przód) występuje w innym zamienniku niż to od ATE? Według numeru OEM znajduje mi właśnie ATE. potrzebujesz takie jarzmo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, Dev napisał(a): potrzebujesz takie jarzmo ? Tak. Jak rozumiem masz takowe? Edytowane 5 Kwietnia przez george Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia jo, mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) Wiela? 1 czy 2 sztuki? Czy masz numer nowych zamienników? To nie temat dla mnie, więc potrzebuję numery nowych. Edytowane 6 Kwietnia przez george Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2 godziny temu, george napisał(a): Wiela? 1 czy 2 sztuki? Czy masz numer nowych zamienników? To nie temat dla mnie, więc potrzebuję numery nowych. Leży tego u mnie na złomie po swapach, zadzwon w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Panowie czy to bedzie ten zawór zwrotny od wspomagania,mam wyciek I według aukcji na allegro nie pasuje do 1.8 https://allegro.pl/oferta/oe-zawor-zwrotny-8e0422529-audi-vw-skoda-seat-uklad-wspomagania-11580019778 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia To redukcja chyba, zawór jest dopiero przy maglu. Dlaczego nie zamówisz tylko podkładek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Wymieniał ktoś tylną szybę grzaną? Jak jest z dostępnością nowych oryginalnych? Czy może nowy zamiennik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 6 godzin temu, kosik25 napisał(a): Wymieniał ktoś tylną szybę grzaną? Jak jest z dostępnością nowych oryginalnych? Czy może nowy zamiennik? Mam u siebie pilkingtona, jest naprawdę spoko. Szyba klapy niestety sporo droższa niż ta na przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tass Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Mi wymieniali ze 3 lata temu z ubezpieczenia, dwa razy zamiennik i dwa razy reklamacja bo niedopasowana, za trzecim razem ori (produkcji Carlex) do niej nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 16 godzin temu, MaTeo85 napisał(a): Mam u siebie pilkingtona, jest naprawdę spoko. Szyba klapy niestety sporo droższa niż ta na przód. Uszczelka ori szyby się poddała i w jedynym miejscu przepuszcza wode. Szyba jest cała, ale szyby są ubezpieczone i zamiast wklejać na nowo starą zastanawiam się nad nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 15 godzin temu, tass napisał(a): Mi wymieniali ze 3 lata temu z ubezpieczenia, dwa razy zamiennik i dwa razy reklamacja bo niedopasowana, za trzecim razem ori (produkcji Carlex) do niej nie mam zastrzeżeń. Kojarzysz ile ta ori kosztowała? Wycene mam dostać jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tass Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Nie pamiętam, było to z naprawy gwarancyjnej i nie maiłem z tego pełnego rozliczenia, ale z tego co rozmawiałem w serwisie, który to robił ubezpieczyciel zapłacił za nią "grosze" tzn 400- 450 pln. Ori szyba w klapie jest wklejana, uszczelka która tam jest nie zatrzymuje wody i była ciężko dostępna, jak jest obecnie nie wiem. Szyby też mam ubezpieczone i z tego co wiem wybiłem jedną z najtańszych szyb w samochodzie, przednią mam podgrzewana, boczne podwójne z tymi jest problem i ceny zaporowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Ori szyba w klapę też ma cenę z kosmosu, 2400 a wersja przyciemniana 3600. Uszczelki są częścią szyby i nie są dostępne osobno. W czasach kiedy ja zmieniałem to szyba kosztowała w okolicach 1600, a za pilkingtona jak dobrze kojarzę wyszło około 600-700zl z montażem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Podobno 4 lata temu jak mi strzeliła szyba z tyłu, fabrycznie przyciemniana, to w Europie ani jednej sztuki nie było, stąd założyli mi zwykłą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2 godziny temu, Langista napisał(a): Podobno 4 lata temu jak mi strzeliła szyba z tyłu, fabrycznie przyciemniana, to w Europie ani jednej sztuki nie było, stąd założyli mi zwykłą Jutro się dowiem co są wstanie zaoferować. Przednia zmienialem już 3 razy, co roku po zimie jest nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi