domin79 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ma ktoś fotki jak wyglądają końcówki Ultera w srebrnej B6? luknij w mój wątek , tyle że zdesio z S4:wink:
wrclaguna Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Audi RNS-E graficzny system Parkowania z montażem (2813654292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.kto powie jak oni coś takiego robią? Trzeba miec nowy RNS E 2010 No, OK. Ale jak to działa? Bierze odczyty z fabrycznych czujników parkowania? Tak trzeba miec sterownik PDC 8 kanalowy oraz gateway z A3
turzol Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Audi RNS-E graficzny system Parkowania z montażem (2813654292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.kto powie jak oni coś takiego robią? Trzeba miec nowy RNS E 2010 No, OK. Ale jak to działa? Bierze odczyty z fabrycznych czujników parkowania? Do odpalenia optycznego PDC potrzebne sa na pewno: nowe RNS-E , emulator can gateway i sterownik pdc z A3 polift (8P0). Niemce juz rokzminily temat na a4-freunde.de. Ja z checia zaglebie sie w temat, ale moj niemiecki mimo ze jest na poziomie bdb i tak nie ogarnia wszystkiego. Jesli ktoś schprecha lepiej niz ja, to podrzuce linka do tematu https://www.youtube.com/watch?v=uiTXA72dCWc
Bart-S Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Miśki doradźcie mi opony na zimę... Chcę 17" 235/45. Co myślicie na temat Nokianów WR A3?
Fr0styyy. Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ma ktoś fotki jak wyglądają końcówki Ultera w srebrnej B6? luknij w mój wątek , tyle że zdesio z S4:wink: Ale nie ma żadnej dobrej fotki tego setupu tylko wszystko od boku.
marcin9680 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Kolego Bart-S jezeli Tobie pasuje cos takiego to zajzyj na ta strone tyres online @ mytyres.co.uk: tyre dealer for cheap passenger, summer, winter tyres Jest to strona gdzie sprzedaja opony wszelkiej masci i wszelkich rozmiarow , dobre jest to ze w 90% do kazdej opony kest kilka testow drogowych i opisow glownie z niemieckich czasopism jak i rowniez oznaczenia gwiazdkami im wiecej tym lepiej co w pewnym sensie klasyfikuje dana opone jak dobra , bardzo dobra lub kompletny szajs. Jak szprechasz troche po niemiecku lub angielsku to mozesz sie tym zasugerowac , ktora opona jest w przystepnej cenie a tym samym warta polecenia i zakupu. Wiem ze roznie to bywa z tymi testami ale nie zaszkodzi poczytac.
Młody_drog Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Panowie, muszę kupić świece żarowe, jakiej firmy polecacie? Beru, Bosch czy NGK?
wladi Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Młody co tam w końcu z tą Twoją padaczką? Sprzedajesz czy co działasz:naughty:
Bart-S Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Kolego Bart-S jezeli Tobie pasuje cos takiego to zajzyj na ta strone tyres online @ mytyres.co.uk: tyre dealer for cheap passenger, summer, winter tyresJest to strona gdzie sprzedaja opony wszelkiej masci i wszelkich rozmiarow , dobre jest to ze w 90% do kazdej opony kest kilka testow drogowych i opisow glownie z niemieckich czasopism jak i rowniez oznaczenia gwiazdkami im wiecej tym lepiej co w pewnym sensie klasyfikuje dana opone jak dobra , bardzo dobra lub kompletny szajs. Jak szprechasz troche po niemiecku lub angielsku to mozesz sie tym zasugerowac , ktora opona jest w przystepnej cenie a tym samym warta polecenia i zakupu. Wiem ze roznie to bywa z tymi testami ale nie zaszkodzi poczytac. Dzięki
antonio Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 chłopy, kto robił te plastiki z diosą do podświetlania kubka i wizytownika?
greg2505 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 chłopy, kto robił te plastiki z diosą do podświetlania kubka i wizytownika? Dominikt1
Młody_drog Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Młody co tam w końcu z tą Twoją padaczką? Sprzedajesz czy co działasz:naughty: Sprzedaję, w ten weekend albo następny weekend zdejmuję koła i zakładam sprężyny i wystawiam na sprzedaż ale zrobię jeszcze serwis i zmienię świecę co by jej było lżej
Wandej Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Mody dajcie temat pod Newbie bo cieżko się przyzwyczaić
julo23 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Bart a czemu taki rozmiar preferujesz 235/45R17 ? Może wystarczy dać 225/50 na zimę ?
David Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 ja do 17 na zime mam 225/45 dziwne rozmiary opon macie
badboy Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Pany pytanie do tych co już maścili coś plasti dipem, a jeszcze lepiej jak malowali listwę zderzaka z tyłu na czarno- powiedzcie mi idealnie sobie poradziliście z tą "szparką" pomiędzy zderzakiem a listwą? jest jakaś specjalna technika na to ? bo jakoś efekt końcowy mnie nie zadowala. próbowałem już okleić zostawiając 1 cm odstępu ale plastidip się z tej szpary niedobrze odkleja i pozostaje w niej. próbowałem okleić normalnie- to znowu się taśma razem z plastidipem odkleja
julo23 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 ja do 17 na zime mam 225/45 dziwne rozmiary opon macie Teraz jest tendencja w nowych audi żeby profil lekko zwiększać. Ja póki co testuje od paru dni taki setup i bardzo przyjemnie się jeździ.
daniels Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Ma ktoś fotki jak wyglądają końcówki Ultera w srebrnej B6?coś koło tego tylko dokładki jeszcze nie dpracowałem ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- ja do 17 na zime mam 225/45 dziwne rozmiary opon macie Teraz jest tendencja w nowych audi żeby profil lekko zwiększać. Ja póki co testuje od paru dni taki setup i bardzo przyjemnie się jeździ. ja mam 215/50R17 i jest
Fr0styyy. Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Ma ktoś fotki jak wyglądają końcówki Ultera w srebrnej B6?coś koło tego tylko dokładki jeszcze nie dpracowałem http://images36.fotosik.pl/296/d69ffb044b9f7df6m.jpg http://images33.fotosik.pl/480/c4699fa4517910e6m.jpg :shock3::slina: Weź Ty wreszcie załóż temat o tej B6 bo jest masakryczna Czym malowałeś klamki i tylną blendę? Ja blendę pomalowałem i już podrapana jest http://i.imgur.com/2domX.jpg
julo23 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Można u nas w B6 właczyć doświetlanie w zakrętach halogenami ? Dziś rozmawiałem z jednym kolesiem co ma passata i u niego się da. Pewnie to zależy od moduł ale może warto sprawdzić.
Rekomendowane odpowiedzi