Wujek-West28 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Dziś koło godziny 13 widziane dwa avanty w łaziskach
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Czerwone b5 sedan, benzyna, grill bez znaczka z emblematem Quattro, ładna felga chyba 17", blachy DW widziane w Psarach Dzisiaj rano ok 11 ponownie widziane to samo oooo na parkingu przy sklepie Rabat w Psarach parkowałem jeden samochód obok...kierownik tej A4 też mnie przylukał bo sie oglądał Pozdrawiam
krzyniek Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Oniak widziany wczoraj ok 19stej jak zbierał winkiel (z 17-stki na Józefów) na dwóch kołach
ono Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 A jakoś cie nie zauważyłem , pewnie z Maca wracałem pozdro
fayera Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Wczoraj srebrne A3 w Sierpcu WSE 47xx-ramki klubowe przód-tył...pozdrawiam .
herman82 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Dzisiaj koło 15 na obwodnicy Wyszkowa w strone stolycy, szary avancik WWY 22XXX. Pozdrowienia dla kierownika i jego pasażerki!
spetsnaz Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Dzisiaj koło 15 na obwodnicy Wyszkowa w strone stolycy, szary avancik WWY 22XXX. Pozdrowienia dla kierownika i jego pasażerki! Również pozdrawiam!! Mam nadzieję, że nie obudziłem trąbieniem pasażera z tyłu
herman82 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Dzisiaj koło 15 na obwodnicy Wyszkowa w strone stolycy, szary avancik WWY 22XXX. Pozdrowienia dla kierownika i jego pasażerki! Również pozdrawiam!! Mam nadzieję, że nie obudziłem trąbieniem pasażera z tyłu Nie, wszystko ok . Do następnego
Silverse Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 czarne b5 sedan przedliftowe chyba benzynka, klubowe ramki rej. WRA widziane dziś ok 16:30 na lazurowej, potem odbiłeś w lewo w kocjana To byłem Ja, wszystko sie zgadza witam i pozdrawiam kolegę. Z kumplem na WAT lecieliśmy na korty trochę w tenisa pograć. Przy okazji również pozdrowionka dla kierownika czarnej poliftowej audi z chromem wokół szybek zaparkowanej na ochocie ul, Mołdawska, rej WU. Naklejka klubowa na tylnej klapie
Suli Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Dudi (ciemy B5 sedan z ledowymi tylnymi lampami) widziany w niedzielę na Miodowej w Starachowicach
Kozi Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Pozdro dla Kierownika czarnej B6 Avant na numerach WE (rameczki i nalepka klubowa) Widziany dziś około 7:30 na Rakowieckiej :hi:
Lakee Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Pozdro dla czarnego sedana WPR z naklejka klubową zaparkowanego dziś o 16 na Towarowej przy muzeum kolejnictwa :-)
wustyle Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Pozdro dla kierownika czarnego avanta B5 na numerach WKZ 84 (lub 48) XXX, mijales mnie wczoraj na przejezdzie w Kierszeku, ja probowalem sie wydostac yarisem zony z bocznej, polnej drogi
bigos_s Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Kogo obtrąbiłem wczoraj ok 18:30 na Toruńskiej jadącego czerwonym avantem b5 z wlepką na klapie ?
hubresm Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Pozdro dla kierownika czarnego avanta B5 na numerach WKZ 84 (lub 48) XXX, mijales mnie wczoraj na przejezdzie w Kierszeku, ja probowalem sie wydostac yarisem zony z bocznej, polnej drogi Nie poznałem. Gdybyś jechał A4 na pewno bym cie puścił. A avant granatowy. Pozdrawiam
wustyle Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Pozdro dla kierownika czarnego avanta B5 na numerach WKZ 84 (lub 48) XXX, mijales mnie wczoraj na przejezdzie w Kierszeku, ja probowalem sie wydostac yarisem zony z bocznej, polnej drogi Nie poznałem. Gdybyś jechał A4 na pewno bym cie puścił. A avant granatowy. Pozdrawiam Dziś tez jechales przede mną. Miedzy nami było tylko jedno auto. Lecielismy od zwezki w konstancinie do przejazdu w kierszeku. Pozdro:)
rafalekx Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Korzeń na motorynce który mnie zaczepił w koreczku na Ryżowej przed WKD Pogadane pozdro Mam nadzieję że dzisiaj na skrzyżowaniu Jerozolimskich i Ryżowej, wiśniowa B5 w sedanie nie była kogoś z klubu Przód trochę rozwalony
wustyle Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Pozdro dla kierownika czarnego avanta B5 na numerach WKZ 84 (lub 48) XXX, mijales mnie wczoraj na przejezdzie w Kierszeku, ja probowalem sie wydostac yarisem zony z bocznej, polnej drogi Nie poznałem. Gdybyś jechał A4 na pewno bym cie puścił. A avant granatowy. Pozdrawiam Dziś tez jechales przede mną. Miedzy nami było tylko jedno auto. Lecielismy od zwezki w konstancinie do przejazdu w kierszeku. Pozdro:) i dzis znow
Korzeń Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Korzeń na motorynce który mnie zaczepił w koreczku na Ryżowej przed WKD Pogadane pozdro Mam nadzieję że dzisiaj na skrzyżowaniu Jerozolimskich i Ryżowej, wiśniowa B5 w sedanie nie była kogoś z klubu Przód trochę rozwalony leciałeś dalej dźwigową?
Cezarrr Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Pozdr.. dla właściciela niebieskiej A4 (b6), furka stała wczoraj w wawce na parkingu pod M1 ok. 19/20 czasu srodkowo europejskiego Ładny kolorek
Rekomendowane odpowiedzi