R4xx Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Cześć wszystkim. Byłby ktoś w stanie podać mi numer męskiej wtyczki, która wchodzi do 8k0973702? Ewentualnie czy 8J0973702 to jest to samo co 8k0973702 bo wtedy wiem, że szukałbym 8J0973802. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasek Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 9 godzin temu, R4xx napisał(a): Cześć wszystkim. Byłby ktoś w stanie podać mi numer męskiej wtyczki, która wchodzi do 8k0973702? Ewentualnie czy 8J0973702 to jest to samo co 8k0973702 bo wtedy wiem, że szukałbym 8J0973802. Dzięki za pomoc. 1J0 973 802 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazz2 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Połamał mi się wizytownik, czy mogę kupić wersję bez podświetlenie i przełożyć je ze swojego czy nie ma miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Siemanko dawno mnie nie było 😉 Tym razem sprawa dotyczy klimy działa u mnie ona jak chce , czasem się włączy, czasem nie , na początku myślałem że problem jest w braku czynnika ,ale po sprawdzeniu jego stanu w zakładzie okazało się że wszystko jest z nim ok i nie tu leży problem. Ogólnie klimę da się włączyć za każdym razem , econ gasnie obroty silnika spadają słychać cięższa pracę sprężarki, ale chłodek nie leci. Zauważyłem że klima pracuje prawidłowo jak ciśnienie w układzie wzrośnie do wartości większej niż 10bar , i dzieje się to losowo niestety . Poniżej zamieszczam screeny z vcda może kros coś mądrego podpowie zanim zacznę rwać wszystko. Klima na postoju z wyłączonym silnikiem: Klima na jalowym : Klima jak wszystko jest ok: Edytowane 22 Czerwca przez MichałA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelo Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Cześć mamy tu jakiegoś speca od softów w 1.9 TDI mam zmienione pompki na Al, niby tuner to wszystko podopisał ale między 2000 a 2400 obrotów samochód wpada w jakieś dziwne wibracje. Mechanicznie już zostało wymienione przeguby, cały kompletny dwumas, wszystkie poduszki silnika komplet kół i dalej to samo. Zaczęło się tak dziać po wymianie pompowtryskiwaczy na Al sądziliśmy że jest dosyć spory przyrost mocy bo faktycznie samochód jedzie bardzo dobrze i że już dwumas nie wyrabia. Ale po wymianie dwumasa nadal jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca WWE TUNING WWW.WWETUNING.COM WWE TUNING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Siemka, takie pytanie, czy znajdę w ofercie Galfer'a/STD klocek hamulcowy FDHP1050 na tył pod hebel 300mm od S4 B6/7? Coś tam szukałem i nic nie widzę niestety Na przód pod Brembo od Q5/Macan'a coś tam widzę, że mają w ofercie. Pozdr i z góry dzięki za info jeśli ktoś coś wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I Matt I Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Cześć, czy przednie sanki od 2.0tfsi z b7 różnią się czymś od tych w b6 1.9tdi, czy wszystkie są takie same dla obu wersji silnikowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambr97 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca (edytowane) Witam. Brat skasował sarnę i szukamy części do ratowania jego B6 1.9 AVF Potrzebujemy pas przedni kompletny na dwa wentylatory Ale wiele jest na jeden. Od czego jeszcze będą pasować? Edytowane 24 Lipca przez Bambr97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 13 godzin temu, Bambr97 napisał(a): Witam. Brat skasował sarnę i szukamy części do ratowania jego B6 1.9 AVF Potrzebujemy pas przedni kompletny na dwa wentylatory Ale wiele jest na jeden. Od czego jeszcze będą pasować? Pas z 1.8T jest taki sam jak w 1.9TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambr97 Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 7 godzin temu, turzol napisał(a): Pas z 1.8T jest taki sam jak w 1.9TDI Jeszcze jest taki temat. Mój pas ma dwa wentylatory przy pasie. Sa też wersję z jednym a drugi mniejszy jest zasłonięty klapkami. Czy można je stosować zamiennie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 31 Lipca Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Panowie, wiecie może jakie pompy wspomagania są zamienne z tą, którą idzie do 3.0 ASN? Dostępna jest z Borsehung za 600 zł ale opinie o tej firmie są różne i mam mieszane odczucia, wolałbym kupić Ori używkę, z w miarę świeżego wozu ale co podpasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejo Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Siema Panowie montował ktoś z was soczewki bixenon Evox-R z allegro za 389zł? Jak z trwałością tego? Można to zakładać śmiało czy lepiej szukać biza z b8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 3 godziny temu, dzejo napisał(a): Siema Panowie montował ktoś z was soczewki bixenon Evox-R z allegro za 389zł? Jak z trwałością tego? Można to zakładać śmiało czy lepiej szukać biza z b8? Nie wiem jak evox ale mam soczewki bix z b8 parę lat i cały czas świecą super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września @MaTeo85 ma u siebie bixy na evoxach już trochę czasu, więc powinien coś wiedzieć na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 10 godzin temu, greg2505 napisał(a): Nie wiem jak evox ale mam soczewki bix z b8 parę lat i cały czas świecą super Mam evoxy i dają sobie świetnie radę. Jestem z nich zadowolony. Należy pamiętać że w evoxach odcięcie wiązki światła jest dosyć drastyczne znaczy świecą super ale góra nie jest oświetlana zbyt mocno, w b8 trochę więcej światła idzie do góry. Więc warto zastanowić się co kto woli bardziej. Aha ja swoje evoxy mam z alliexpress nie wiem co tam na allegro sprzedają ale pewnie jakość będzie porownywalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejo Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Ok dzięki, zamawiam i sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo82 Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października Cześć jakiej firmy rozrząd " jest na czasie" 2.0tdi 140 km 2007r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Zakładałem już parę razy dayco do moich TDI i jest dobrze 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi