MAJKI Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Panowie, takie pytanie, może ktoś śmiga na takim zestawie. Czy fela 8,5J 18" et30 będzie mocno wystawała z przodu? Uprzedzam, że gleby nie mam, jest 64cm do rantu. Po mojemu będzie wystawała sporo, pewnie około 1cm, ale chciałbym się upewnic [emoji6] Poszedłem, zmierzyłem, powinno byc równiutko z nadkolem/błotnikiem z przodu. W b7 przy takich parametrach mialem na równo. Teraz w b6 mam 8cali et35 i dystans 17 mm żeby było na równo Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Dzięki Kolego za potwierdzenie proszę napisz jeszcze na jakim obniżeniu jeździłeś w B7-ce, i na jakim śmigasz teraz w B6-tce (wyczuwam sporą glebę)? Nic nie przycierało? Edytowane 6 Lutego 2017 przez staniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 6 godzin temu, mnaso napisał: Panowie brał ktoś termostat z alledrogo? Coś z tych linków to ori? Z tego co widzę top dobra cena http://allegro.pl/oryginal-termostat-audi-a3-a4-b5-b6-b7-1-9-2-0-tdi-i6683045323.html http://allegro.pl/termostat-audi-a4-b5-b6-b7-1-9tdi-2-0tdi-oryginal-i5965826102.html Wow mam takie po 33złStaniek powinno być ok. Paradoksalnie jeśli miałbyś glebę temat byłby jasny bo by weszło w nadkole smiało. Ja mam 8,5J ET43 i jest sporo schowane koło i z przodu i z tyłu. Miałem kiedyś łopaty RS6 ET35 9J i przy mocnej glebie koło wchodziło w nadkole. Tutaj wyjdzie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Dzięki Kolego za potwierdzenie [emoji4] proszę napisz jeszcze na jakim obniżeniu jeździłeś w B7-ce, i na jakim śmigasz teraz w B6-tce (wyczuwam sporą glebę)? Nic nie przycierało?B7 na Eibach Pro Kit a w b6 ori S line zawieszenie Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Dzięki Kolego Wandej, właśnie dlatego napisałem, że konkretnej gleby brak, koło ciągle blisko pionu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja mam Eibach Pro Kit, koło 18 8.5 ET29 i jest równo nic nie przyciera, szybciej już przytrę osłoną gdy gdzieś za szybko wjadę Zawartość dodana 4 minutes later Ps. Na zawieszeniu 1BV też nic nie tarło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r4 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 skoro jesteśmy przy przycieraniu, to może mi powiecie tutaj warto w takiego pancernika inwestować?http://allegro.pl/oslona-silnika-aluminiowa-alu-audi-a4-b6-b7-01-08-i6674206792.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 'Parkowanie na krawezniku juz nie jest problemem'[emoji23] uwielbiam te opisy z All...Moim skromnym zdanie 2mm to trochę za mało,jak juz brać to 3-4 Do pomodzonych mocowo furmanek odpada ,szczególnie latem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tylko ja mam problemy z napisaniem pw? Odbiorce i temat moge uzupełnić ale tekstu wiadomości już nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ogolnie muli teraz to forum jak uj, non stop cos mi sie wiesza, wiadomosci otwieraja mi sie bardzo dlugo/albo wcale, no i czesto jest jakas "przerwa techniczna" ... ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Mi często wraca na pierwszyą stronę :/Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dzisiaj już działa normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r4 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 15 godzin temu, rrrudy25 napisał: 'Parkowanie na krawezniku juz nie jest problemem' uwielbiam te opisy z All... Moim skromnym zdanie 2mm to trochę za mało,jak juz brać to 3-4 Do pomodzonych mocowo furmanek odpada ,szczególnie latem? czyli jak, zwykła plastikowa jest lepsza czy jeżdżenie bez - bo nie rozumiem jaka jest inna opcja? Starą osłonę zostawiłem po kawałku na kilku różnych fragmentach drogi/terenu. I skoro wcześniej z plastikiem był problem to szukam alternatywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Nie wiem jak to się sprawuje ale w sumie pewnie jak się nie podda osłona to podda się to do czego jest przymocowana . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ori osłona według mnie jest wystarczająco mocna. Ameliniowa ma tylko taki plus, że się pognie, ale nie połamie, i chyba nie wisi tak nisko jak ori. Koledze chodziło o wentylację komory silnika w lecie w mocno pomodzonym aucie, ludzie zdejmują osłony na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ja nie zdejmowałem osłony na lato. Po owinięciu DP bandażem temp pod maską była ok. Temp oleju też w normie także tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Pomimo owiniętego DP tym bandażem to temp. pod machą jednak jest odczuwalnie wyższa niż w zwykłym nie porobionym AVFie, ale tak jak mówisz - wszystkie temperatury i parametry zostają w normie, tyle że pierwsze otwarcie maski daje gorącego bucha po ryju. Ja sobie nie wyobrażam jazdy bez osłony, wiecznie syf i pjer dol nik pod maską, no i w zimie znacznie dłużej się klekot nagrzewa o ile się w ogóle dogrzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 59 minut temu, KoJ@K napisał: Ja sobie nie wyobrażam jazdy bez osłony, wiecznie syf i pjer dol nik pod maską, no i w zimie znacznie dłużej się klekot nagrzewa Masz ori, czy amelinium? Zaczynam powoli poszukiwania amelinowej osłony do siebie i w sumie martwi mnie tylko to, czy otwory pasują w takich allegrowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Zwykła ori plastikowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Wyobraź sobie co było bez bandaża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi