george Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 3 godziny temu, MichałA4 napisał: Zawieszka cała do roboty z przodu Jaki zawias wybierasz? Tez mam do wymiany wahacze 1BV z przodu.
MichałA4 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Godzinę temu, george napisał: Jaki zawias wybierasz? Tez mam do wymiany wahacze 1BV z przodu. Zbieram na lema , chodź dobre opinie słyszałem o mayle HD...
george Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) 5 godzin temu, MichałA4 napisał: Zbieram na lema , chodź dobre opinie słyszałem o mayle HD... Meyle HD polecał mi mechanik. Dużo zależy od dróg, mój zawias poddał się po ~200 kkm, u Ciebie z tego co pamietam to 340+ kkm. Lem to 2,5 k. Kolega wsadził Meyle HD do ASN C5 Tip, wsadził to 140 kkm temu i nadal jeździ. RTS zbiera dużo dobrych opinii i cenę ma przyzwoitą ~1 k PLN. Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez george
greg2505 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Rts i swag u mnie wytrzymał ok 45tyś,tak kupiłem je dla testu,proste dolne,ale był już spory luz za sworzniu,a nawet nie wiedziałem
MichałA4 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Tak u mnie już 350+ , ale jak patrzylem przy przeglądzie pod spód auta to już cos tam bylo zmieniane. O meyle hd mam info z Inter Carsu że podobno sprawdza się, ale tak czy inaczej ja postaram się zakupić lema pod bv. Zobacze tylko jak robota bedzie mi szła o ile wogole bedzie szła przez tego wirusa.
MaTeo85 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Panowie gdzieś kiedyś chyba było ale coś nie mogę znaleźć... Czy klapa bagażnika z avanta wejdzie do środka jak złoże kanapę i normalnie się wszystko zamknie?
Langista Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Wejdzie. Tak z innej beczki, komuś udało się sprawdzić auto naszą cudowną stroną historiapojazdu.gov.pl? W moim przypadku auta w systemie nie ma.. Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Langista 1
MaTeo85 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 5 minut temu, Langista napisał: Wejdzie. Dzięki za potwierdzenie.
chudy92 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 14 godzin temu, Langista napisał: Tak z innej beczki, komuś udało się sprawdzić auto naszą cudowną stroną historiapojazdu.gov.pl? W moim przypadku auta w systemie nie ma.. udało
KarolH Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 W dniu 23.04.2020 o 21:18, MichałA4 napisał: Tak u mnie już 350+ , ale jak patrzylem przy przeglądzie pod spód auta to już cos tam bylo zmieniane. Jak masz oryginały to warto dac do regumu do regeneracji.
trepek Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Nie ma ktoś modułu PDC 4 kanałowego albo nie chciałby się wymienić za 8 kanałowy?
MichałA4 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 21 godzin temu, KarolH napisał: Jak masz oryginały to warto dac do regumu do regeneracji. Po ptakach już, bo siedzi tam jakiś zamiennik, pozbieram trochę kasy i kupie kpl lemfordera.
bjoern Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 2 godziny temu, MichałA4 napisał: Po ptakach już, bo siedzi tam jakiś zamiennik, pozbieram trochę kasy i kupie kpl lemfordera. Od Regumu można normalnie kupić regenerowane, po prostu nie dostaniesz zwrotu kaucji bo nie oddasz swoich
kamil-vag Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Pany, takie pytanko, co może powodować, że klocek od wewnątrz tarczy (od silnika) nie zbiera na całości, w ogóle jakby ledwo co muskał tarcze a z zewnątrz jest idealnie dotarta po całości ? Zawsze myślałem, że jak coś jest nie tak, to z zewnątrz szybciej będzie cokolwiek widać... Prowadnice i gumki były nowe, to samo klamry, prowadnice jarzma wyczyszczone, nasmarowane... Wina tłoczków ? Klocki były nowe ferodo, tarcze używki 312 i z zewnątrz się dotarły pięknie a wewnętrzna strona lipa... @Dev daj jakiś wykład
trepek Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: Pany, takie pytanko, co może powodować, że klocek od wewnątrz tarczy (od silnika) nie zbiera na całości, w ogóle jakby ledwo co muskał tarcze a z zewnątrz jest idealnie dotarta po całości ? Zawsze myślałem, że jak coś jest nie tak, to z zewnątrz szybciej będzie cokolwiek widać... Prowadnice i gumki były nowe, to samo klamry, prowadnice jarzma wyczyszczone, nasmarowane... Wina tłoczków ? Klocki były nowe ferodo, tarcze używki 312 i z zewnątrz się dotarły pięknie a wewnętrzna strona lipa... @Dev daj jakiś wykład Bo to 312, zmien na 320 1
pila24 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 @kamil-vag właśnie od wewnątrz zazwyczaj gorzej się dzieje,wrzucam fotę tarczy z przebiegiem około 20 tys km,od zewnątrz jeszcze by uszła a od wewnątrz taka niespodzianka:
kamil-vag Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Łukasz no i jaka przyczyna takiego stanu rzeczy ??
pila24 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Kupiłem auto to już te tarcze były z przebiegiem około 15tys km,mam podejrzenie iż poprzednik jeździł zimą i w ogóle nie zmywał soli drogowej z auta. A w tym landzie było górzyście i soli na drogi nie żałował nikt. Teraz od około 10 tys mam tarcze TRW i klocki textar,tarcze z obu stron są gładkie jak lustro i klocki biorą po całości. Od wewnątrz minimalnie większy rant. Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez pila24
Adam87 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 To ciekawe jak to u mnie będzie w B6. Bo nie dość, że trzęsie przy hamowaniu to jeszcze wydają mi się słabsze niż te co mam w B7.
musti Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Poszukiwane sprężyny obniżające do B7 quattro avant ktoś coś poleci sprawdzonego , albo ma dojście do czegoś ?
Rekomendowane odpowiedzi