Zieluu Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Może banalne pytanie, ale zawsze to pytanie Jak chciałbym np. podłączyć kratki podświetlane, to jakich przewodów użyć (średnica) i skąd je wziąć (jakieś z allegro, sklepy z elektroniką?) tak żeby było jak ori?
matibati2 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Pany jak zdjac ten silniczek fotela, podwazam i troszke schodzi ta mechaniczna czesc ale nie moge jej calkowicie zdjac. Podaj zasilanie sam się wykręci, nie ciągnij na siłę Dzieki, a jak go potem wlozyc z powrotem?
biggman Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Podaj odwrotnie zasilanie, to się sam wkręci
bongod Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Panowie felgi 17 et 28 7.5 j będą git? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Października 2015 przez bongod
WhyMe? Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Panowie gdzie dostanę buzer/głośnik pod czujniki parkowania?
bartekzks Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Panowie gdzie dostanę buzer/głośnik pod czujniki parkowania? Allegro , ASO lub ktoś z forum na bank ma ja mogę poszukać w piątek bym wiedział czy mam jak coś
kaju Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Panowie gdzie dostanę buzer/głośnik pod czujniki parkowania? posiada się jeden luźny
nitroo Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 mlodziak22 zmień olej na cokolwiek poza Motulem - Valvoline, Liqui Moly i przestanie Ci klekotać. Miałem to samo.
kaju Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 kto tu po rusku ogarnia? gadżet mam do kupienia: http://carbonus.ru/detail/yok-9240616/
WhyMe? Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Panowie gdzie dostanę buzer/głośnik pod czujniki parkowania? Allegro , ASO lub ktoś z forum na bank ma ja mogę poszukać w piątek bym wiedział czy mam jak coś Kaju poratował już
grzes283 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 mlodziak22 zmień olej na cokolwiek poza Motulem - Valvoline, Liqui Moly i przestanie Ci klekotać. Miałem to samo. E tam, gadanie. Ja zmieniłem olej na LM 4100 i jak klekotało, tak klekocze. Jedyne rozsądne rozwiązanie to wymiana, ale na sprawdzony i pewny osprzęt - ale z kolei z tym jest problem.. Obstawiam, że na 10 wymian, to tylko 2 są ok, reszta pozostaje z dziwną pracą silnika....
dariuszqw Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Pany kto handluje adaptery do soczewek od b8?
secio84 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Pany kto handluje adaptery do soczewek od b8?Querty ja od niego załatwiłem soczewki i adapterynaciepane z GT-I9195
mlodziak22 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Lukasz_N adaptery będzie miał od poniedziałku.Dzięki panowie.Nie wiem jeszcze na jaki olej zmienię. Pany kto handluje adaptery do soczewek od b8?Querty ja od niego załatwiłem soczewki i adapterynaciepane z GT-I9195 ja mam jego adaptery plastikowe i soczewka nie jest ustawiona idealnie także nie polecam.
secio84 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Lukasz_N adaptery będzie miał od poniedziałku.Dzięki panowie.Nie wiem jeszcze na jaki olej zmienię. Pany kto handluje adaptery do soczewek od b8?Querty ja od niego załatwiłem soczewki i adapterynaciepane z GT-I9195 ja mam jego adaptery plastikowe i soczewka nie jest ustawiona idealnie także nie polecam.To ja złego słowa nie powiem wszystko oki naciepane z GT-I9195
nitroo Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Lukasz_N adaptery będzie miał od poniedziałku.Dzięki panowie.Nie wiem jeszcze na jaki olej zmienię. Pany kto handluje adaptery do soczewek od b8?Querty ja od niego załatwiłem soczewki i adapterynaciepane z GT-I9195 ja mam jego adaptery plastikowe i soczewka nie jest ustawiona idealnie także nie polecam. To jesteś chyba jedyną niezadowoloną z jego usług osobą na tym forum. Secio - Gwerty, nie Querty. mlodziak22 zmień olej na cokolwiek poza Motulem - Valvoline, Liqui Moly i przestanie Ci klekotać. Miałem to samo. E tam, gadanie. Ja zmieniłem olej na LM 4100 i jak klekotało, tak klekocze. Jedyne rozsądne rozwiązanie to wymiana, ale na sprawdzony i pewny osprzęt - ale z kolei z tym jest problem.. Obstawiam, że na 10 wymian, to tylko 2 są ok, reszta pozostaje z dziwną pracą silnika.... Masz prawo do swojego zdania, ale Domin też próbował Motula i mu motor klekotał, dlatego nigdy więcej go nie zalał (ja również więcej tego błędu nie popełnię).
secio84 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Lukasz_N adaptery będzie miał od poniedziałku.Dzięki panowie.Nie wiem jeszcze na jaki olej zmienię. Pany kto handluje adaptery do soczewek od b8?Querty ja od niego załatwiłem soczewki i adapterynaciepane z GT-I9195 ja mam jego adaptery plastikowe i soczewka nie jest ustawiona idealnie także nie polecam. To jesteś chyba jedyną niezadowoloną z jego usług osobą na tym forum. Secio - Gwerty, nie Querty. mlodziak22 zmień olej na cokolwiek poza Motulem - Valvoline, Liqui Moly i przestanie Ci klekotać. Miałem to samo. E tam, gadanie. Ja zmieniłem olej na LM 4100 i jak klekotało, tak klekocze. Jedyne rozsądne rozwiązanie to wymiana, ale na sprawdzony i pewny osprzęt - ale z kolei z tym jest problem.. Obstawiam, że na 10 wymian, to tylko 2 są ok, reszta pozostaje z dziwną pracą silnika.... Masz prawo do swojego zdania, ale Domin też próbował Motula i mu motor klekotał, dlatego nigdy więcej go nie zalał (ja również więcej tego błędu nie popełnię). Dawno go nie widziałem mogło się zapomnieć jak się pisze. Ale chodzi o niego naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi