Kooga Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 28 minut temu, Norbas napisał: O lektura na wieczór ? dzięki Z LED na neony jest latwiejsza robota, bo juz na aliexpresach i innych stronach sa porobione adaptery ktore wystarczy wsadzic pomiedzy lampe a wiazke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Panowie jak ktoś nie wiedział to zapraszam i chetnie czekam na like , komentarze i suby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcop Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Fajnie wygląda, widziałem go przez przypadek jakiś czas temu jak szukałem coś o B8 Tak na marginesie, czy moglibyście polecieć kogoś, kto mógłby wymienić zwykłe lampy na bixenon na terenie Warszawy lub okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 23 minuty temu, Marcop napisał: Fajnie wygląda, widziałem go przez przypadek jakiś czas temu jak szukałem coś o B8 Tak na marginesie, czy moglibyście polecieć kogoś, kto mógłby wymienić zwykłe lampy na bixenon na terenie Warszawy lub okolicy? Mowisz gdzies sie przewinela w google hehe , wyglada jak wyglada , mi sie podoba a innym nie musi Podejrzewam ze ktos z forum z ok Wawy jest i pomoże Ci ogaranąć temat , masz spryskiwacze reflektorów czy też trzeba montować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcop Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Wlaściwie na youtube go widziałem, to zdjęcie filmika wygląda dość efektownie i musiałem zerknąć Też planuję wymienić obudowy lusterek na S4 Odnośnie reflektorów, jeszcze nie mam spryskiwacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel72689 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 6 godzin temu, Norbas napisał: Kurczę muszę znaleźć temat ale za bardzo nie widze. Wsio jest pod przejście z żarówkę na led. Proszę Norbas schemat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 13 minut temu, Marcop napisał: Wlaściwie na youtube go widziałem, to zdjęcie filmika wygląda dość efektownie i musiałem zerknąć Też planuję wymienić obudowy lusterek na S4 Odnośnie reflektorów, jeszcze nie mam spryskiwacze. No to czeka cię kompletowanie . Lampy kompletne , zderzak pod spryskiwacze , samopoziomowanie z wiązka , i sprawdź czy twój moduł obsługuje wogole Xenon . Bo inaczej zmiana modułu , ochrona komponentów itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 6 godzin temu, Marcop napisał: Fajnie wygląda, widziałem go przez przypadek jakiś czas temu jak szukałem coś o B8 Tak na marginesie, czy moglibyście polecieć kogoś, kto mógłby wymienić zwykłe lampy na bixenon na terenie Warszawy lub okolicy? Może ktoś z ekipy warszawskiej ma kontakt z Dominem https://a4-klub.pl/profile/32599-domin79/ . Ogarnia takie tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 W dniu 12.05.2022 o 10:53, Kooga napisał: Z LED na neony jest latwiejsza robota, bo juz na aliexpresach i innych stronach sa porobione adaptery ktore wystarczy wsadzic pomiedzy lampe a wiazke Też takie robię ciągniesz tylko przewody (też daje w komplecie) do kierunkowskazów w klapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 W dniu 12.05.2022 o 14:13, Marcop napisał: Fajnie wygląda, widziałem go przez przypadek jakiś czas temu jak szukałem coś o B8 Tak na marginesie, czy moglibyście polecieć kogoś, kto mógłby wymienić zwykłe lampy na bixenon na terenie Warszawy lub okolicy? Mam człowieka w Warszawie, odezwij się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 W dniu 12.05.2022 o 20:52, george napisał: Może ktoś z ekipy warszawskiej ma kontakt z Dominem https://a4-klub.pl/profile/32599-domin79/ . Ogarnia takie tematy. Mówiłem ci że @kaju ogarnąć temat potrafi jak nikt inny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Pytanie: Mam Audi Music Interface do systemu MMI 2G HIGH Podpinam pendrive z setkami utworów. Jak można ustawić by odtwarzało samo kolejne utwory? W tej chwili mam tak, że zapętla i cały czas odtwarza jedną piosenkę, chyba że sam zmienię. Nie chce mi się szukać tego w instrukcji. Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 42 minuty temu, NelsonPL napisał: Pytanie: Mam Audi Music Interface do systemu MMI 2G HIGH Podpinam pendrive z setkami utworów. Jak można ustawić by odtwarzało samo kolejne utwory? W tej chwili mam tak, że zapętla i cały czas odtwarza jedną piosenkę, chyba że sam zmienię. Nie chce mi się szukać tego w instrukcji. Z góry dzięki za odpowiedź. Dosłownie minuta w google, wysil się następnym razem jak zapytasz o tak banalne sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 1 godzinę temu, NelsonPL napisał: Pytanie: Mam Audi Music Interface do systemu MMI 2G HIGH Podpinam pendrive z setkami utworów. Jak można ustawić by odtwarzało samo kolejne utwory? W tej chwili mam tak, że zapętla i cały czas odtwarza jedną piosenkę, chyba że sam zmienię. Nie chce mi się szukać tego w instrukcji. Z góry dzięki za odpowiedź. A w ASO ne potrafia tego przy okazji ogarnać jak barista serwuje Ci kawe i ciastko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 47 minut temu, karolek_ust napisał: A w ASO ne potrafia tego przy okazji ogarnać jak barista serwuje Ci kawe i ciastko Już dawno to ogarnąłem. Ps. Zluzuj majty bo widzę, że Cię zazdrość zżera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 2 godziny temu, NelsonPL napisał: Już dawno to ogarnąłem. Ps. Zluzuj majty bo widzę, że Cię zazdrość zżera. Majty moze ty nosisz razem z tym twoj szarym swetrem , nic mnie nie zżera bo nie ma co , chyba ze twoja głupota i wygoda , jak umiesz pisac na forum to w google tez sobie byś raczej poradził poszukać odpowiedzi na tak błache problemy . PS. Majty to nosza dziadkowie w dzisiejszych czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu10 Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Panowie czy jest ktoś na forum co ogarnia części z ASO w dobrych cenach ? nie chodzi o pierdoły tylko o kpl. rozrząd i inne z tym związane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Godzinę temu, michu10 napisał: Panowie czy jest ktoś na forum co ogarnia części z ASO w dobrych cenach ? nie chodzi o pierdoły tylko o kpl. rozrząd i inne z tym związane @_małyTM_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 (edytowane) Pany ktoś ma kodowanie polifta w strrowniku 52 dzwi pasażer- bajt 4 - chodzi mi o opuszczanie lusterka... mam zakodowany bit 2-3 i lusterko idzie ciutkę w dół... w polifcie szło na tyle na ile się ustawiło i działało to pięknie a tutaj w przedlifcie to porażka imo Edytowane 20 Maja 2022 przez Norbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 11 minut temu, Norbas napisał: Pany ktoś ma kodowanie polifta w strrowniku 52 dzwi pasażer- bajt 4 - chodzi mi o opuszczanie lusterka... mam zakodowany bit 2-3 i lusterko idzie ciutkę w dół... w polifcie szło na tyle na ile się ustawiło i działało to pięknie a tutaj w przedlifcie to porażka imo Wklej jakie masz całe kodowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi