Jump to content
IGNORED

Brak ciepłego nawiewu

Krzysztof_speed
 Share

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkich auto maniaków :) audi maniaków. Mam wielką prośbę może mi ktoś coś doradzi bo ostatnio mam probem z nawiwem ciepłego powietrza do kabiny /nawiewane jest tylko letnie powietre/. sprawdziłęm wszytko przewody są ok. ciepłe klapka sie otwiera pompa wodna tłoczy wodę. Sprawdzone był wszzytko. Płyn jest gorący tylko tak jak by nie dopływał do chłodniczki /mały obieg/ a przewody sa drożne ? mechanik jak odkręcił zbiornik wyrownawczy płynu chłodniczego i go podniósł troszkę wyżej niz jest na stałe zamontowany to zaczał grzać. Ale po ponownym zamontowaniu wszytkiego na swoje miejsce po przejechaniu paru km znowu do kabiny wlatuje tylko letnei powietrze. A ponadto wybija płyn góra przez zbiornik wyrównawczy /przy otwartym koreku/. A co ciekawe jeszcze to ostatnio na autostradzie przy wiekszej prędkości tem. płynu na wskazniku osiagneła ok. 110 st. a normalnie waha sie w granicach 90 st. moze to przez to ze ciepłem powietrze nie było nadmuchiwane do kabiny. Prosże o pomoc a jak napisałm coś w poscie nie tak technicznie to przepraszam jestem urzednikiem a nie mechanikiem :).

[ Komentarz dodany przez: pre_pl: 07-03-2007, 20:22 ]

1. zajrzyj najpierw do działu Newbie (regulamin)

2. zmień nazwę tematu (regulamin)

3. zmień swój profil, masz chyba złe auto wpisane

4. ten temat był już omawiany

5. nie mieszaj tylu problemów w jednym poście

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...