KrzyniuNO 0 #1 Napisano 10 Luty Zobacz ofertę Audi A4 b6 3.0 + LPG Witam serdecznie. Zastanawiam się nad kupnem auta z linku. Jak tam te motory 3.0 wypadają z automatem i napędem Quatro? Ktoś może zna auto bądź może oglądał już je? Czy może choć ze zdjęć czegoś się dopatrzył? https://m.olx.pl/oferta/audi-a4-b6-3-0-lpg-220-km-xenon-navi-skory-quattro-bardzo-ladna-CID5-IDyz1Uz.html#position=12&page=4 (Szczerze powiedziawszy troszkę wypadłem z obiegowa miałem długą przerwę z tą marką.) Dodający KrzyniuNO Wysłano 11.02.2019 Kategoria Kupię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurc1111 0 #2 Napisano 12 Luty Oglądałem. NIE kupuj to gruz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek31071977 32 #3 Napisano 12 Luty 1 godzinę temu, kurc1111 napisał: Oglądałem. NIE kupuj to gruz. Jakieś szczegóły? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurc1111 0 #4 Napisano 12 Luty (edytowane) Na PW wysłałem numer do siebie. Zadzwoń opowiem szczegóły, długo by pisać. W skrócie cieknie ostro z silnika tak że jest cały zalany. Po 15 min postoju plamy pod samochodem. Bagnet suchy. Sprzedający jak mu to pokazałem to wsiadł do samochodu i prze gazował do odcinki 2 razy... żeby udowodnić mi że wszystko jet w porządku. To tak w bardzo dużym skrócie. Edytowane 12 Luty przez kurc1111 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek31071977 32 #5 Napisano 12 Luty Ciekawe,że na suchym bagnecie nie wali kontrolki oleju?Silnik do uszczelnienia.To nie są duże koszty w porównaniu do tego,co może przynieść zaniedbany ASN.Ale,jak tak ktoś podchodzi do tematu samego oleju,to faktycznie szkoda zachodu na dalsze oględziny.ASN nie lubi wszelkich zaniedbań.A potem są cyrki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurc1111 0 #6 Napisano 12 Luty (edytowane) Widzę że ktoś się skusił już na tego Rodzyna ;D A nie wspomniałem Ci że, sam musiałem umyć samochód bo sprzedający nie był łaskaw, susza w baku zasięg pokazywało 0 km i brak płynu do spryskiwaczy.... Edytowane 12 Luty przez kurc1111 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach