krotki Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam -potrzebuje "na już" 2 cewki zapłonowe do A4 2002r - silnik 3.0 162KW - posidacie takowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dołączyłem do grona zadowolonych kupujących Polecam szczerze Tomka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo666 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ja jako stały już chyba klient ponownie potwierdzam atrakcyjność cen TOMA i wysoką jakość zakupowanego towaru, kupione kilkanaście dni temu wycieraczki sprawdziły się perfekcyjnie podczas przejazdu przez słynną burzę zrywającą dachy z domów, TOM - dzięki za polecony towar. pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benykar Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 WITAM JA ROWNIEZ OSTATNIO ROBILEM ZAKUPY U NASZEGO KOLEGI I SZCZERZE POLECAM, CZESC WPORZADKU, ZGODNE Z TYM CO WCZESNIEJ UZGODNILISMY W NISKICH CENACH, SUPER OBSLUGA, ZAWSZE MOZNA LICZYC NA PORADE. PRZESYLKA DOTARLA DO MNIE BLYSKAWICZNIE. NAPRAWDE NIE MA DO CZEGO SIE PRZYCZEPIC. WIELKI PLUS ZA TRANSAKCJE DLA KOLEGI TOMKA. POLECAM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ja również bardzo polecam Kolege TOMA77 Cenki bardzo OK, a towar wysłał, pomimo, że wysłany przelew jeszcze nie została zaksięgowany na jego koncie. Godny zaufania człowiek, warto z nim robić interesy. Kupiłem (tylne tarcze ATE i prawy tylny zacisk) POLECAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barni Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam! Interesują mnie wahacze do mojej . Lemforder dolne lewa i prawa strona przednie i tylne(4szt.). Jaka cena z wysyłką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygu Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 potrzebuje 6 wahaczy LAMFORDER-a do a4 avant 96rok 1,8 ADR -lewy górny przedni i tylni oraz cały komplet na prawa stronę bez łączników stabilizatora mógłbyś mi podać łączna kwotę do zapłacenia u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max0107 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 potrzebuję zestaw rozrządu do mojej niuni. prosze o info na priv jaka cena itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matig7 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Kilka(naście) dni temu zamawiałem u kolegi: wahacze lewe górne Lemfodera, łożysko SKF, przegub, tarcze ATE PD + klocki komplet przód. Wysyłka towaru dosłownie w chwili złożenie zamówienia (około godz.14 ponieważ potrzebował wszystko na następny dzień). I zgodnie z planem wszystko dotarło do mnie już około godziny 11 rano kolejnego dnia. Wszystkie części takie jakie miały być, jak na razie wszystko sprawuje się elegancko Tak, że nie pozostaje mi nic innego jak polecić robienie zakupów u kolegi TOM77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ile kompletny rozrząd ori VW do mojego avanta daj cynk na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maszczu Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Witaj! Potrzebuję łącznik do stabilizatora (prawy i lewy) oraz przepływomierz do mojej niuni. Ile by to kosztowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent005 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam serdecznie No to i ja sie dołącze do podziekowan dla Tomka - fachowo solidnie i tanio oczywiscie dzieki Tomek pozdr Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo_freestyler Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 poprosze o cene na priv kpl rozrzad 2.0 tdi BRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 To i ja sie dolacze do grona zadowolonych klientow. Naprawde godny polecenia. Zawsze doradzi jesli czegos nie wiadomo. Zadko mozna takich ludzi spotkac :oklaski: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuray Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Poproszę (na priva) o ceny części do A4 [b5] 2.6 automat z 97r.: 1.łącznik stabilizatora (jest to wersja z wbudowanymi śrubami która nadaje się zarówno na prawą jak i lewą stronę) 2.kable zapłonowe 3.lewa "magenta" albo lewa zewnętrzna osłona przegubu 4.odma Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaakoo Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam, czy mógłbyś mi wysłać na prv ceny pomp wody do mojego audi? Jakiś przyzwoitych np. SKF. Aha jeszcze prosiłbym o cenę sprzęgła luk lub sachs. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek84 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 witam chciałbym zakupic tarcze + klocki ATE przod do a4 b5 1995r 2.6 jaka by byla cena? odp prosze na priva. dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.waldi Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam proszę o cene kolektora wydechowego na maila do 1.9 tdi AFV. Pozdrawiam Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam proszę o cene kolektora wydechowego na maila do 1.9 tdi AFV. Pozdrawiam Waldek Witam, niestety nie posiadam takich rzeczy. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.waldi Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Dzieki za info. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi