Bazylia 0 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Witam wszystkich, zanim kupiłam samochód stałam się "szczęśliwą" ( ) posiadaczką radia JVC KD-G721... Wszystko cycuś glancuś, ale jest problem z podłączeniem go... Problem polega na tym, że w moim Audi (1996, Turbo Benzynka) jest oryginalny system BOSSE z 8-mioma głośniczkami i wzmacniaczem. To radio ma końcówkę ISO i to jest źle POwiedzieli mi, że muszą zmienić całą instalację bla bla bla... dokupić inny wzmacniacz+jakaś tuba... Czy może ktoś z Was znalazł jakiś ciekawszy i tańszy sposób na instalację zwykłago radia (ISO) w Audi A4 z Bosse???? Czy jest może jakaś przejściówka???? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź POzdrawiam wszystkich Fanów A4 ))) Bazylia [ Komentarz dodany przez: rob: 24-02-2007, 23:34 ] zapraszam do NEWBIE, na razie temat zostaje zamknięty [ Komentarz dodany przez: adadur: 27-02-2007, 08:03 ] Jest taki dział: Audi A4 Klub Polska Strona Główna » Forum Główne » Newbie W dobrym tonie jest by tam sie przywitać ale Tobie to od 2 miesięcy nie wychodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts