gabalo 1 Posted March 16 Share Posted March 16 Zobacz ogłoszenie Audi a4b7 s-line, 1.9tdi, kolor Akoya. Chip, Eibach, Ledy, heble 3.0 tdi Witam, Niedawno wprowadziłem się wreszcie do swojego domu i chciałbym dokończyć wszystkie sprawy dlatego wystawiam swoją furkę. Jeśli cena mnie zadowoli to oddam jeśli nie będzie jeździć dalej u mnie. Mam ją od 2014 roku wiec sprawdzona w 100%, trochę przy niej modziłem o czym możecie sobie poczytać u mnie na profilu w temacie tego auta (jest tam lista modyfikacji i ulepszeń) Do rzeczy, w ostatnim czasie to jest w październiku zeszłego roku wymienione zostało sprzęgło oraz dwumasa a w zeszłym tygodniu wymieniony kompletny rozrząd oraz napełniona klimatyzacja żeby auto było gotowe do sezonu. Auto w tej chwili stoi na zimowych felgach aluminiowych 17 cali z nowymi Oponami Bridgestone blizzak lm001, do auta dodaje również letnie 18 cali ze zdjęć z oponami Goodyear F1, bierznika mają jeszcze na jakieś 3 sezony. Kolor lakieru to Akoya silver metalic, podobno bardzo rzadki kolor. Więcej informacji na priv lub pod numerem telefonu 600 271 507. Cena jak zawsze do rozsądnej negocjacji. Użytkownik gabalo Data 17.03.2023 Cena 34 000 zł Kategoria A4 B7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts