susky 0 Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Witam! Mam problem w A4.. Otóż: 1. Uszkodził mi się czujnik ksenonów ( układ samo poziomowania ksenonów). Mechanik wykręcił stary i wyrzucił, a ja nie wiem, w którym miejscu był przykręcony (nie chcę chodzić do tego magika, bo to blagier i oszust) -chciuałbym przykręcić go sam, żeby uniknąć kosztówSmile Czy możecie pomóc zlokalizować mi punkt do zamocowania?? Wiem, że kręci się go do jakiegoś "wózka' (mowa o czujniku przednim, bo tylny jest sprawny). 2. Na komputerze wyrzuca mi żółtą ikonkę wycieraczek. Jest to zapewne usterka, bo wycieraczki chodzą mi tylko na czwartym położeniu manetki (na innych trybach wycieraczki są martwe). Czy jest jakiś moduł odpowiedzialny za pracę wycieraczek (jeśli tak, to gdzie jest zlokalizowany)?? Co może być przyczyną i gdzie należy szukać usterki lub tego modułu?? 3. Komputer wyrzuca mi żółtą ikonkę wykrzyknika w trójkącie, która ta ikonka jest w kółeczku. Co to za błąd? Razem z nią na głównym ekranie komputera pojawia się komunikat: 100 KM, a nad nim czerwona cyfra 1. Co to oznacza?? Dodam, że wszystkie te komunikaty ujęte w punkcie 3, pojawiły się po odłączeniu i ponownym podłączeniu akumulatora. 4. Czy ktoś z Was ma listę kodów sterowników do VAG-COM'a?? Chodzi mi o to, żeby bezpośrednio dostać się do sterowników (nie chodzi mi o kody błędów, tylko kody sterowników (np. 50 -ksenony, 10 -inspekcja olejowa, itp.). Z góry SERDECZNE dzięki!!!!! [ Komentarz dodany przez: rob: 24-02-2007, 23:38 ] zapraszam do NEWBIE, na razie temat zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts